28 gü

Boşanmalımıyım?

Aslında o kadar iyi biliyorumki cevabı evet boşanmalıyım. Ama bi girdabın içinde boğuluyorum hiçkimseye anlatamadığı yalnızca yapay zeka ile konuştuğum konuyla ilgili gerçek birilerinden yardım istiyorum. 4 yıldır evliyim 2 yaşında kızım var. Eşim evliliğimizin ilk aylarından sonra çok değişti ani bi evlilik kararıydı zaten ani olmalıydı yoksa uzansaydı tanırdım asla evlenmezdim. Kumar borcumu desem nikotin bağımlılığımı sorumsuzlukmu işsizlikmi binlerce kötü yanı var. Ama artık dayanamıyorum 4 yıl sonra artık benden nefret ediyor. Her haraketim ona batıyor hep hakaret yeter. Ben çalışıyorum devlette iyi bir işim var eşim işsiz kaç iş yaptı batırdı bankaya yüzbinlerce borcu neredeyse milyon. Ailesi beni sevmez ilk günlerden bile sevmezdide eşim hep beni tutardl ama artık sevgisimi bitti ne olduysa ve ya babası ona para verdiği içinmi bilmem onları tutar oldu hep onların yanında ben hep yalnız. Ama asıl mesele bu değil eşim beni tehdit ediyor. Evlenmedn önce bebim bi sevgilim olduğunu biliyordu konuştuk hall ettik evlendik ama şimdi bana senin eskiden yaptığın bi hatayı biliyorum bunu babana ve abine söyleyip seni rezil edicem onlar seni ö. dürür ha ö. dürmedimi kendim ö. dürücem diyor. Son 2-3 kavgada artık boşanmak istediğimi net söylediyim için bana bunları yapıyo. Ailem aslında öyle biri değil ama işte onların başını yere eğecek bişey olursa ne yaparım diyorum. Ha eşim asla ne olduğunu kimin söylediğini hiç bişey demiyor. Güya yeni öğrenmiş oda ama yalan ta ilk zamanlardada buna benzer bişey demişti. Hadi yeni öğrendin sen nasıl izin verdin karın hakkında birinin sen olduğun masada böyle konuşmasına…. Ne yapacağəmı bilmiyorum. Kendim abime söylesem abim elini kana bular belkide karısının namusunu koruyamayan bir kocaya ne yapılır ki. Aklım karmakarışık manipulativ bi narsistle
Boşanmalımıyım?