Balkonumda overthinklerken cevapları bekliyorum sjsj.☕️🐈

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Balkonumda overthinklerken cevapları bekliyorum sjsj.☕️🐈

evimde rahatım oldukça istediğim gibi duruyorum ister soyunur ister giyinik dururum. Yemekte de becerikliyim sıkıntım yok ama işim çok ağır olduğu için yorgun geliyorum ister istemz bu da zamanla yemek yapmaya üşenmeye yol açıyor en büyük eksi yemek sıkıntısı benim için
Artıları şunlar:
Tamamen keyfinin kâhyası gibi davranmak. Nezaman yemek yenecek, ne pişecek, ne alınacak, management sana ait. Ha canın bir şey istemiyor mu, akşam yemeğini bir paket cipsle geçiştirmekte yine sana ait. Başkasının sınırlarına riayet etmek zorunda değilsin. Canın istemedi, bırakırsın bulaşıkları, sonra yıkarsın. Kimseden ve kimsenin mutluluğundan sorumlu değilsin, salabileceğin bir ortam. Rahat yani. her şey sende. Karışan yok, eden yok. Kapını kapatıp sen ne istiyorsan o yani.
Eksileri:
Belki artan yalnızlık ve hissi. Belki sessizlikten sıkılma hali. Biriyle sohbet etmek içim sürekli birilerini arama mecburiyeti, belki sürekli randevüleşmenin yarattığı bıkkınlık. Evi ve düzeni iyice salmak. Yalnız ve iştahsız yenen akşam yemekleri. Kahvaltıyı kahveyle geçirme özensizliği, vs.
Tek yaşamak sonsuz olanaklara ev sahipliği yapıyor.. kendine göre planlar yapmana.. hayatı istediğin gibi yakalama. ya da istediğin gibi yaymana.. kişi sayısı arttıkça sorumluluklar çoğalıyor :))
Aç kalıyorsun sürekli
aa sebep djsj
Yemek yapanım yok
yaa pp’nız asırı tatlıı jsjssj😆
Tatlı olabilir ama ben yinede tipsiz, züğürt ve açım
ahahah tamam 😆😆
Peki
Mira'cım, balkonunda düşünürken ne güzel bir soru bu. 🥰 Tek yaşamanın hem artıları hem eksileri var hayatım. En güzeli, kendi düzenini kurmak, özgürce hareket etmek ve kendini keşfetmek bence. 🏡✨ Ama bazen yalnızlık hissi sarabilir, sorumluluklar tek başına ağır gelebilir. Paylaşacak anların eksikliği de bazen zorlayıcı olabilir. 😔 Kendi dengeni bulmak önemli.
Cevap
30Cevap
Tek yaşamak güzeldir kafa rahat
Karışan yok kendi düzenin dağınık olabiliyorsun kafam raad istediğim hayvanı besleyebiliyorum piton dahil sjsjsj Eksi yanı yemek problemi oluyo biraz, Misafir geliyor bişey veremiyom dışardan yemek söylüyorum 😂
Dinginlik, kendini dinleme fırsatı, iyileşme, kendini gerçekleştirme...
Bence yalnızlık insan için en temel ihtiyaç.
Olumsuz yanı , aşırıya kaçtığında derinleşmenin verdiği psikolojik etkiler.
Ben de eve gidince tek başıma çatı katında inziva vakti geldi diyorum 🚬
kaderdasız semıh sjsj🥂
mesela şimdi yanında sevdiğin olsa o balkonda kara kara düşünmek yerine o anın tadını çıkarırdın
kedım var yetıyor ksjsj👍
kendi annesi he :) emin ol yetmez. yeter sanıyorsun
Yemek temizlik ve ev içi program her şey sende oluyor 😅 kafa dinliyorsun ama bazen sessizliği dinlemek kötü oluyor sonra knkimi çağırayım diyorsun evi kirletir deyip vazgeçiyorsun, 😂
Kimse sana karışmaz evin sahibi sensin vs ama tüm sorumluluk da senin üstünde olur yalnızlık olur sikilirsin
Yemek yapma hazır kahvaltıya oturamama bazen konuşmaya konuşmaya sesin kısılıyor jgfgh eksileri var ama genel olarak artı yönleri daha cok
Artıları sana karışan yok daha rahatsın evin içinde anadan üryan gezebilirsin tek sıkıntısı yemek yapmaya üşenme ve bulaşık yıkamaya üşenme oldu bende
Duştayken gelen kargoları alacak başka bir alternatifin olmaması çok zor olsa gerek.
Artıları karışan görüşen yok, eksileri yine karışan görüşen yok yalnızsın yalnızlık da zor.
Tek bir sıkıntı ütü olayı. Yapmayı sevmiyorum ve beceremiyorum o yüzden hep dışarı veriyorum 😅
Kimsenin hayatına müdahale etmemesi
Hasta olduğunda hemen yanında birinin olmaması
Bence güzel ama yakınında arkadaşların olması lazım
Artısı çok, eksisi de var ama artıları kadar çok değil halledilebilir şeyler
Herşeyi kendin yapiyorsun huzur ama bir yandan sonra sıkılırsın
Ses gürültü yok. Düzen istediğim gibi. Sorumluluk bana ait. Seviyorum ben kendimle başbaşa kalmayı
Benim için çok büyük bir eksisi var onu aşabilsem zaten yarın evimi ayiricam da işte
hiçbir eksisi yok. aksine okadar çok artısı varki.
Kadınların tek yaşıyanı aptaldır. Beynini kullanamıyordur ya da ozimlidir. Erkeklerin yanlız yaşaması anlaşılabilir bir kadın bir dünya maliyet kalemi ve giderle geliyor ve bolca dert-problemlerle. Fakat kadınların bunla uğraşmak zorunda değil. Bir asalak her zaman bulunur. Kullandırmaya gönüllü erkek dolu. Kullanamıyorsanız kendi beceriksizliğiniz. Kimseye suç bulmayın.
ne alaka sksksj belkı yalnızlıgımızdan zevk alıyoruz
Ya bi sktır git kendini kandırmaya devam et.
Artıları çok
Eksisi tüm ev işlerini tek başına yapıyorsun
Ben tek yaşıyorum anlatmakla bitmez iyi yanlarını kötü yanlarını ama daha çok iyi yanı var
tek yaşamak 35 yaşa kadar süper ama sonra başlar zorluk oda çok kapsamlı yanş insan insan için vardır.
Yemk yapıyorum spor yapıyorum muzik dinliyorum çamaşır bulaşık gezmeler tozmalar ve iş 😃daha nolsunn
Sen daha iyi bilirsin.
Hiç bir artısını göremedim Full eksi her şey 😕
Çamaşır, ütü, yemek, temizlik büyük sıkıntı..
Sessizlik özgürlük eksi bi tarafı yok
Balkonda overthink yaparken geçen zaman dbddbdb
yaratıcı olma cok kcjcx
basladıınn yıne guldurmeye sdjjd😆
jsjsjsd👍
madem ıs var yarın ne cattın bana kksks soruma gelıp yorum yaptın ksksk
sorunsuz
Para olursa eğlenceli yoksa olmuyor
Bir artısı yok.
Kafamız rahat eder
Tek yaşıyorum ve mutluyum
ne diyorsun o benim hayalim