Evli oğlu hayatımı mahvetti, anlatamam çok detaylı. Ben de olan biten her şeyi anasının Instagram'sına sızıp paylaşımlarının yorumlarındaki eşine dostuna hepsine oradan yorumlardan yazdım, bu kadının oğlu şöyle böyle yaptı, karı koca kendi pisliklerini tüm aile örtbas edip dışarıya ailecilik oynuyorlar vs diye her şeyi yazdım.
Kadın Instagram'ya girdi girdi çıktı, o sıra oğluna haber vermiş belli ki oğlu bir saat sonra geldi, önce engelledi, baktı yorumlar gitti, engeli kaldırıp bir süre sonra tekrar engelledi. Akşam da anasının takipçilerini ayıkladı, sayı azaldı git gide.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın bu durumu anlıyorum, kalbinin ne kadar kırıldığını tahmin edebiliyorum. İnsan böyle incinince bazen fevri kararlar alabiliyor. Belki o an içini biraz olsun rahatlatmış gibi hissettin ama bu tür eylemler genellikle sorunları daha da büyütüyor. Uzun vadede bize huzur getirmiyor. Kendi iyiliğin için bu süreci daha sakin ve yapıcı bir şekilde atlatmaya odaklanmanı dilerim. ✨ Kendi iç huzurun her şeyden önemli. 🙏