Evliliklerde sorunlar daha çok kimden ve ne sebepten olur sizce?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elalemden kaynaklanıyor. Bu hep böyledir seçtiğin adam bir gün değişiyorsa dışarıdaki biri içindir ya da sadece sana öyle geliyorsa dışarıdakinin lafı övünülerek senin yanında edildiği içindir
hem kadın hem erkekten olabilir.
aileler sorun olabilir (çiftlerin kendilerine ait yuvaları olduğunun farkında olmamaları )
çiftlerden birinin diğerinin varlığından haberdar olmaması (ilgisilik cinsellik konularında yetersizlik )
utangaç gibi davranıp şerşeyi konuşamamaları
ekonomik sorunlar...
vb sorunlar
3. kişilerin dahi olması. Aileleri aranıza almayacaksınız. Bu hem kendi hem karşı tarafın ailesi için geçerli. Her şeyi anlatmayacaksın bir de. Mutlu veya mutsuz ne olursa olsun eşinle çözecen. Bir de maddiyat boyutu var tabii, o daha derin.
Katılıyorum size aileler fazla karışıyor ama 🥺
Saçmalık işte. İki kişi aile olmuş artık, sizden çıkmış. Tamam anne babadır ama birisi damada laf sokar, kadın kaynana yüzünden erkek anneci olup eşinin yanında olmaz vs bunlar yorucu. Cidden toksik oluyor sonra. Boşanınca da üzülüyor aileler, kendiniz yapıyorsunuz sonra suçu karşı tarafa fırlat oh.
Siz gibi düşünen erkekler azdır bence. Eşime böyle söylediğimde benim ailemin ne zararı var diye ailesini savunuyor hemen
Evlilikte sorunlar genellikle tek bir kişiden değil, iki taraftan da kaynaklanır canım. 🫶 En büyük sebep ise bence iletişim eksikliği ve birbirini yeterince anlayamamaktır. Karşılıklı beklentiler ve empati kuramama da sorunları büyütür. Unutma, açık konuşmak ve dinlemek çoğu düğümü çözer. ❤️🩹 Sevgi ve anlayışla aşamayacağınız bir şey yoktur. ✨
Cevap
10Cevap
Her iki taraftanda kaynaklanıyor sizde kimden çıkıyor
Benden 😅
Bunu itiraf edebilmende erdemlik regli döneminde kocana yaptıklarını düşünemiyorum ozmn :)
Kocam da düz işte dümdüz 😒
Hahaha gizliden çıkayım mı bakalım bizden farkınız var mı nelerde anlaşamıyorsunuz merak ettim sorunlar hep ay mı acaba :)
Çık bakalım
Tm TKP et
Vazgeçtim
Neden
Konuşmuştuk
Ne zmn? Nedir rumuzun baş harfleri
Profilin sahte ozmn belkide erkeksin ben kimseyle konuşmadım yakın zamanda
Eşinin dirdirindan ve triplerinden kaynaklanır
Hak ediyosa o dırdırı ne yapalım yani
Bazen hak etmiyor düşünsene erkek çalışmaya gidiyor akşama kadar bir eve geliyor karısı diyor ki hic bir yere goturmjyorsun beni bilmem kimler kimler nereye gitmiş falan kim haklı burada
Kadın haklı götürsün adam da çalışmadığı günler 🤭
Haklı evet o senin karın hizmetcin degil zaten karını seviyorsun gezmeye de gidiyorsunuz beraber ama anlayışlı olmak lazım kocalalrinizi üzmeyin 🤣
Evli gibisiniz
Evet evliyim ama bu anlattıklarım benim hayatımla alakası yok sadece dış ortamdan duyduklarımi soyledim
Sizin evliliğiniz nasıl peki
İyi bence sevgi saygı varsa gerisi onemli değil
Sevindim adınıza ne güzel
Peki sence kimden kaynaklanır sorunlar
Dm den yazabilir miyim
Peki
Ucube ailelerin karışmasi
Her şeye de burunlarını sokuyolar
Her iki taraftan
Sadakatsiz saygısız kisilerden
libidosu dusuk kımse o partnerde
Katılıyorum
Her an herseyden olabilir
Aileyi ya da ücüncü kişiyi karıştıranlar bence
Çok haklısınız
Her iki taraftan
Üçüncü kişiler ve kadınların bitmeyen istekleri
Kadından
Sus be 😒
Niye öyle diyorsun avukatım 1000 tane boşanma davasına baktım 990 i kadından kaynaklı
Kadını o hale getiren bi erkek ama
Sana göre neye göre kime göre
Aslında cinsiyet değil burada konu karakter. İki taraf da hatalı olabilir
Kadını o hale getiren erkek mi 990 kadının yaşadığı şeyler aynı değil
Soruna bagli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?