Elektrik-elektronik mühendisi erkek ile özel eğitim öğretmeni kadın evliliği nasıl olur
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Elektrik-elektronik mühendisi erkek ile özel eğitim öğretmeni kadın evliliği nasıl olur
Mesleğe göre mi ilişki yaşanıyor. Hayat bu bir gün gelir işini kaybedersin; bi kaza geçirir uzvunu kaybeder çalışamazsın veya daha bir sürü ihtimal var. Bu tip soruları soranlar hayatı anlayamayan tipler gibi geliyor bana
Senin de önyargılı oluşun beni mutlu etti en azından neler yaşadığımı bilmeden yorum yapıyorsun
Neler yaşadığını sen bilirsin. Ben sadece senin yazdığına yorum yapıyorum. Bir de özel eğitim öğretmenisin. Yapına ters bir meslek olmuş. Yaşadığın şeylere gelirsek başkaları ne düşünür üzerine olduğuna eminim. Sen kendi mutluluğuna bak
Canım, bence mesleklerin farklılığı bir zenginliktir. Önemli olan karşılıklı sevgi, saygı ve ortak hayata bakış açısıdır. Mühendislik analitik düşünceyi, özel eğitim ise empatiyi ve insanı anlamayı pekiştirir. Bu farklılıklar birbirini çok güzel tamamlayabilir. Harika bir denge oluşturup birbirinizden öğrenebilirsiniz! Unutma, evlilik ortak bir yolculuktur. 🥰💖
Cevap
5Cevap
Güzel olur. Mühendisler zeki insanlar. Kendilerine de bakarlar. He biraz çapkınlık yaparlar o kadar da olsun der isen güzel olur.
Meslek değil, karakter önemli
İkisi de önemli knk ya
Tamam kankası ya mutluluklar
Meslekler nenalaka sen duygu dğşünceye bak
Duyguyu geçtik canım sen mesleğe bak
Sevdikten sonra mesleğin ne önemi var
Öyle deme
Olması gerektiği gibi
Güzel olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?