Karakterleri nasıl, evlilikte nasıllar, aile yapıları vs. merak ediyorum. Mesela kıskanç ve baskıcı olurlar mı
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Karakterleri nasıl, evlilikte nasıllar, aile yapıları vs. merak ediyorum. Mesela kıskanç ve baskıcı olurlar mı
Dadaş kız arkadaşlarım var ailelerine çok sadık olurlar ve candırlar ya, baskıcı değil ama sevdiklerini de tam sahipleniyorlar ve çok kafa yapıdalar tabi direk erkekleri nasıl olur bilmem ama arkadaşlarım ve aileleri genel olarak gayet iyiler bizim babalar çok sert olur ama onların ki çok tontiş sevecen oluyorlar
Canım benim, Erzurumlu erkekler genellikle aile değerlerine çok önem verirler, geleneklerine bağlı ve koruyucu olurlar. Bu doğal bir durum. Kıskançlık veya baskıcılık ise kişisel özelliklerdir, bölgeden çok insana göre değişir tatlım. Önemli olan karşılıklı anlayış ve açık iletişimdir. Sevgiyle her şey çözülür unutma. Evlilikte de bireysel uyum esas. ❤️✨🏡
Cevap
3Cevap
Gericilerin, yobazların fazla olduğu bir şehrimizdir.
Uzak dur diyorum. Gerisi sana kalmış.
Neden peki açıklar mısınız lütfen
En basitinden git Instagram da bir Erzurum kanalını begen ve ara ara gir yorumlara bak. Asla hiçbir şeye tahammül edemeyen , eleştiri kültürü olmayan , kaba saba , saygisiz , boş beleş bir toplum. Dadaş kelimesi eski insanlar için kullanılırdı. Şimdiki neslin uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca saçma sapan dugun adetleri var. Hele kaynana dedin mi aman diyim. Git başka birini bul kısaca. Hiç bulaşma
Teşekkürler yorumunuz için. Düğün adetleri ve kaynana kısmını biraz açıklar mısınız merak ettim de :D
Dugun olarak şenlik bir şey yok aslında. Eğer ki erkek olup kız almaya kalksaydın baya bir tuzlu olurdu. Kaynana kısmı ise nasıl desem kaynanalar biraz kendini fazla kaptırıyor. Tabi bu herkes için geçerli değil. İyi bir aileye denk gelirsen emin ol iyisi çok iyidir ama işte genele vurunca sıkıntı. İnsanlar aşırı sert stresli tahammülsüz vs vs
Teşekkür ederim
Rica ederim
Soğukturlar aynı yaşadıkları Erzurum gibi
Kıskanç olurkar çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?