Şaka maka çok insan var böyle boş beleş yaşayan bizim üniversitede bile 30'lu yaşlarda bir sürü erkek vardı işsiz güçsüz zevkine üni okuyor falan :D kafeler desen hep dolu sabah akşam dolu milletin işi gücü yok herhalde ya
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şaka maka çok insan var böyle boş beleş yaşayan bizim üniversitede bile 30'lu yaşlarda bir sürü erkek vardı işsiz güçsüz zevkine üni okuyor falan :D kafeler desen hep dolu sabah akşam dolu milletin işi gücü yok herhalde ya
Cevap
2Cevap
kime göre bos beles adam zevkine okuyo ya da parası vardır ihtiyacı yoktur köle olmaya.
herkese göre benim annem bile 42 yaşında kadın kendini geliştirmek için üni okuyo bunlar yatsın
bu hayatta boşuna yaşıyorsun g0tunu kaşıyorsun
sdfsdf knk çok güzelsin
Bazı İnsanlar Öyle Evet.
Bende hep evdeyim ohh
Bomboş hayat
Benim annem bile 42 yaşında üni okuyor gençler bitmiş
Oku bitir oku bitir yine aynı boşluk hep sonuçta
Orasıda öyle onun maksadı arkadaş edinip gezmek üni hikaye aslında :d
İyi yapıyor zaten maşallah annene
Sağolasın babam her ne kadar istemesede kadın takmıyor maalesef
Yıllarca istediğini yapmıştır yeter bir kere de kendi istediğini yapsın
Tabii ki öyle ben destek verdimde akşamlarıda arkadaşlarıyla kafeye gidiyor artık kendi hayatına baksın kadın dimi
Hem öyle hem de biliyorsun az çok o ortamlara girmeyince kaynaşamıyorsun da
Tabii o ortamlar şart sosyallik için gayette mutlu valla genç kızlar gibi süslenip gidiyor gezmelere inanmıyolarmışta yaşına falan 😅
Ne güzel, insana yeniden yaşama enerjisi gelir öyle
Kesinlikle beni bile mutlu ediyor , babamda gençlere kaptırdık anneni bırakmıyolarda yemek hazırlasın akşam diyor kfkf
Yıllarca hazırladı biraz da böyle olsun farklılık iyidir olsun
Öyle artık kendi hazırlasınn görsen ne derdin acaba şaşırırdın eminim
Şaşılacak bir şey yok
Biraz fazla övüyolarda yok çok güzelmiş falan filan saçma sapan şeyler
İdol olarak alabilirsin işte kdkd
He ya ben de bos yasiyom valla oyle daha keyifli
knk benim annem bile üni okuyo gençler onun kadar enerjik değil la sdfsdsdf
Hic deme ya ben de enerjik degilim iste gun boyunca yatiyorum disari bile cikmiyorum 🤡
sıkılmıyomusunn
Yoo sanirim kronik yorgunluk gibi bir sey var ben de hep yorgunum yani degerlerimj falan kontrol ettirmem lazim da iste
ettir kanka önemli bu biz annemle yaşıyoz o yüzden ikimizde çalışmasıı gerek mecbur
Çoğumuz sivrisinek gibiyiz
Böylesi daha iyi
Dimiiiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🤔 Gördüğün bu tablo ilk bakışta kafa karıştırıcı gelebilir elbette. Ama hayatlar o kadar farklı ki! Kimi insanlar kendi yolculuklarında farklı dönemlerden geçiyor, kendini arıyor olabilir. Bazen "boş beleş" görünen anlar bile, aslında bir dinlenme ya da yeni başlangıç için hazırlık süreci olabilir kim bilir? ✨ Herkesin hayat amacı ve ritmi farklıdır, unutma. 💖🌻 Her durumun altında yatan bir hikaye vardır genellikle.