Arkadaşlar çok lüks bir yerde çalışıyorum benimle yaşıt bir çocuk var her akşam bu saatlerde çıkıyor 4-5 gibi geliyor, işte belli aleme gittiği, ben de burada it gibi çalışıyorum adaletini seveyim dünya
20 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Hayat bu kimsenin yarını belli değil emeklerinin karşılığını alırsın umarım
Ne ya babası kulüp başkanı milyarlarca paraları var
Bu durumu değiştirmek senin elinde
19 yaşındayım ve çok şanssızım şirket kursam batiririm
Batırmazsınnnn böyle düşünmen çok normal daha çok çok gençsin ❤️
Batiririm borsada aldığım hisseler bile taban oluyor
Borsaya para yatırmadan önce takip et meni öneririm ha birde tavsiye istersen açığım bir iki öneride bulunabilirim
Olur
Kendine yaptığın her şey yatırım mesela farklı kültür medeniyet bunları öğrenmeye açık ol ve dış dünyaya kapat kendini. insanlar başaramazsın diyecek alay edecek bunları en başta duymayacaksın fokuslanacağın tek şey kendin olacaksın zor ve klişe gibi ama değil. Önce network yani çevre yapacaksın kendine. Kendini inandıracaksın o hayatı hak ettiğine illa tonlarca paran olmasına gerek yok bunun için. O insanlarla oturunca şuraya gittim bunu yaptım diyecek kültürün olsun. Sosyal medyadan uzaklaş ve kimseyi duyma. O ortama girince senin için birileri bir şey yapacak. Dil öğren ve bir yerleri gez. Bunu yapmak için çok paraya gerek yok. Elindeki parayı yöneteceksin az ile çok güzel hayat yaşamayı öğrenmek zorundasın ve inan oluyor. orada burada gördüğün herkes bir yerde para sıkıntısı yaşıyor ama sen kimseyle kendini kıyaslama. Düzgün bir çevre edinince sana çok şey katanlar olur. Onlardan aldığın fikirle önüne bakacaksın hayatının çizgisini kendin çekeceksin ve bunu kendin öğreneceksin
Kendini dinle , çok düşün demiyorum ama dinle. Kendine biçim ver tarz ver. O bahsettiğin kişi neler yapıyor ve nasıl giyiniyor önce orada başla. Kendini böyle gördükçe daha çok isteyeceksin başarmayı. Böyle yapamıyorum edemiyorum demek yok asla imkansız değil zor değil yapacaksın ama kendini yormadan yapacaksın kendini seveceksin bırak kimse sevmesin ama sen öyle rahat ve vurdumduymaz olacaksın ki kimse şevkini gururunu istese de kıramayacak iç dünyan zarar görecek ama bunu başarmanın devamı olarak görmek zorundasın küçük kardeşim. Sana hayatında başarılar diliyorum unutma ki sen kendinle dost olacaksın kendi sesin olacaksın ki başka kimseye fikirleri hariç ihtiyacın olmayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissettiğin adaletsizlik ve yorgunluk çok anlaşılır bir durum. 😔 Bazen hayatın getirdikleri insana gerçekten haksızlık gibi gelebiliyor. Ama unutma, herkesin kendi yolculuğu var ve kimse dışarıdan göründüğü gibi bir hayat yaşamıyor aslında. Sen kendi emeğine, gayretine odaklan. Kendi değerini başkalarıyla kıyaslama, sen çok kıymetlisin. ✨ Kalbini ferah tut. ❤️