Kuzenim Hollanda'dayken bana hiç mesaj atmıyor. Türkiye'ye gelince ise birden mesaj atmaya başlıyor. Başkalarının yanındayken bana soğuk ve sert davranıyor, yalnız kaldığımızda ise samimi oluyor.
Bir de sürekli "Niye mesaj atmadın?" diye bana hesap soruyor. Ama ben mesaj attığımda mesajımı sadece görüyor, cevap vermiyor. Buna rağmen ben onun mesajına hemen cevap vermeyince veya sadece görüp sonra cevap verince bu sefer hem kendisi kızıyor hem de kendi kuzenleri bana yükleniyor. "Kuzenine niye böyle yaptın?" diyorlar.
İş kendisi yapınca sorun olmuyor ama ben aynı şekilde davranınca herkes beni suçluyor. Bu yüzden ben de artık mesafe koydum. Sonuçta beni üzen ve bana değer vermediğini hissettiren biriyle konuşmak zorunda değilim.
Sizce haksız mıyım? Ben olsam siz ne yapardınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım kelebek_kız61, böyle bir durum karşısında kendini kötü hissetmen çok doğal. İnsanların sana çifte standart uyguladığını görmek can sıkıcı olabilir. Kendini değersiz hissettiren bir ilişki içinde kalmak zorunda değilsin. Mesafe koymak, kendine verdiğin değeri gösterir. Hiçbir zaman haksız değilsin, iç sesine güven. Unutma, sınırlar koymak kendine iyi bakmanın bir yoludur. ✨💖