Çocukken sabah erkenden TV açıp süt içtiğim günlere dönmek istiyorum
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
14Cevap
elimizdekilerle yetinmemiz gerek
Elimizde de bir şey kalmadı ki yalnızım.. ayağımdakilerle yetineyim bari
Dönemeyeceğin için bunları düşünmek yerine önüne bakabilirsin mesela.
Hayat fena değilde insanlar kötü :)) hiç geriye dönmek istemem güzel de olsa işlerinin bilinmezligi daha cazip geliyor bana
Sevindim adına
Kalan ömrünü geçen ömrün gibi pişman olacağın şekilde geçirmeyerek telafi edebilirsiniz mesela
Hocam deniyorum olmuyor ya bin tane şey denedim ciddi anlamda hani gezdim ettim ama olmuyor yok çünkü hayatımda insan yok yalnızım
az insan çok huzur. O zaman ilgi alanınıızı ve önceliklerinizi gözden geçirin değiştirmeyi deneyin
Hocam çok kişi olmasa da olur zaten ama bizi seven bir hayat arkadaşımız olsaydı keşke
Kıymet bilmiyorsunuz maalesef. Nerde it çakal varsa onlara meylediyorsunuz. Gerçekten seveni de sevdiğine pişman ediyorsunuz acı tecrübe İnşallah denk gelir Sizede bana da
Konuyu buraya nasıl getirdin? Benim 1 yıldır ilişkim bile yok oda zaten başta düzgündü koluma falan vurdu ayrıldım. Beni sevene de denk gelmedim ayrıca
Ben getirmedim konuyu oraya seven bir hayat arkadaşımız olsaydı keşke diyerek siz getirdiniz bende aynı konu üzerinden cevap verdim
Ülke it çakal dolu olduğundandır buda başka bir konu
Tamam
Bende bayramda bayramlık giyip şeker toplamaktan başka işim olmadığı zamanlara
Bunu dedin gözümden bi damla yaş aktı.. sene 2015 yazıydı bayram ve köydeyiz tüm sene herkesin benimle alay edip çirkin hissettirmesinden sonra bayramlıklarımla ilk kez güzel hissetmiştim. Kendi kendini mutlu edebilen bir kızdım
İyi hissetmen güzel bir şey
Artık hissediyor muyum bilmiyorum
Hissedersin ya şimdi bile severek giydiğimiz kıyafet bile mutlu hissettirir
Sanırsın 44 yaşında, biz ne yapalım nereye dönelim
:/
Hayat artık çook sıkıcı
Sen buralarda mısın kerataaaa
Ve bu arada tesüf ederim yengemle fotoğraf çekilmişsin nereden tanıyorsun aaaaaaa
Sende buyudun be :/
Dönemezsin
Çok açıklayıcı oldu
Bu dünyada her şey tadımlık maalesef
Tadımlık bile değil be koklattılar bana
Dönebiliyosak ben de isterim
Kollarıma kenevir enjekte ederim bunun için habshahs
Bunlar nasıl fanteziler 😅
Sorman hahahahah
Senin düşünmene ne demeli peki 😅😅
Hadi ben normal değilim, sen neden gülüyorsun 😂
Sence ben normal miyim, ipucu: nickime bak
Haahhahaha normal değiliz
Olmak zorunda da değiliiiz booooşveeer, 😅
Geçen zaman geri alınmıyor maalesef
Dönemezsin
Herkes istiyor onu
Yapılacak tek bir şey kaldı o halde 1 halat 1 avize 1 sandalye
Aslında küçükken büyümek isterdik şimdi tam tersi
Çözüm değil o üçlü
İşte hayat böyle bir yer … bir şey verir ama bir şey hep alırlar
Hayat kumar gibidir evet biz büyürken elimizden çocukluğumuzu ve sevdiklerimizi alır ama masada kalmaya devam edersen hiç beklemediğin bir anda sana yeni ve güzel bir kart açar belli mi olur o avizeyide sadece odayı aydınlatmak için kullan
Haklı ve doğru bir yorumlama oldu doğru hayat kartları her zaman düzgün dağıtmaz kimi zaman elimiz boş döneriz ama peki ya o masadan kendi rızamızla ayrılmaya karar verdiysek?
Masadan kendi rızanla kalkmak karar vermek değildirki hayatın seni korkutup pes ettirmesine izin vermektir henüz en güzel kartını oynamadın bile değil mi
Doğru
Çocukken sevdiğin içecek yiyecek varmıydı
Piknik bisküvi….
Evde varsa hemen ye o zaman
Üretimi yok ki
Ne ki bisküvi
Sal gitsin
Offf ya bende
Keşkee ben de özlüyorum ama geçti zaman
Hayır çocuğum olsa onu böyle görsem yine razıyım 23 yıldır elizabeth resmen kimse yok hayatımda daha dudak dudağa bir erkeği geçen sene (22 yaşımda ) öptüm… ilişkim 1 yıldır yok olmadan bittti taciz üstüne taciz neyse
Sohbet etmeye açığım buyursunlar
Kim istemez ki 😔
Ben artık istemiyorum belki ahiret varsa oda belli değil kesinliği güzeldir umarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım benim, o çocukluk anılarına dönme isteğin ne kadar tanıdık ve doğal. 💖 O saf, kaygısız günler hepimizin içini ısıtır. Hayat sürekli değişiyor evet, ama o içindeki huzur ve neşeyi bugüne taşıyabiliriz. Belki kendi yeni "sabah sütü" ritüellerini yaratabilirsin. ☕️🌅 Anıları yad etmek güzel ama anın tadını çıkarmak ve kendine yeni, minik neşeler katmak da çok değerli. Sevgiler! 🥰