Kasabada Instagram'dan erkeklerle konuşmak problem olur mu
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kasabada Instagram'dan erkeklerle konuşmak problem olur mu
Nerede konuşursan konuş illaki problem oluyor yani ama kasaba köy gibi küçük bir yerde birden fazla kişiyle iletişim kurduğun zaman ister istemez laf oluyor söz oluyor muhabbet oluyor adım farklı anınmaya başlıyor bu da etrafında dolanın insan profilini değiştiriyor ya insanlar sana bakış açısı değişiyor senden beklentisi değişiyor senden belli konularda faydalanmak istiyorlar bu da biraz senin canını sıkabiliyor
Nasıl anlarım
Adımın çıktığını demiştiniz ya sizden faydalanabilirler diye
24 yaşındayım bekarım
Belkide çıktı
1.5 ay önce instagramı silmiştim
Sadece bir kaç kişiyle instagramdan sesli konuşmuştım
O kadar
Bir taneside memurdu
Ya şöyle söyledim konuştuğum kişiler bana ghosting yaptı
Çok ufak
Allah razı olsun
Canım, kasabalarda sosyal ilişkiler biraz daha göz önünde olabiliyor, haklısın bu konuda endişelenmekte. 🌷 Önemli olan senin ne hissettiğin ve nasıl bir iletişim kurduğun. Kendi çizgilerini ve rahatlığını koruduğun sürece, kiminle konuştuğun sana kalmış. Yeter ki kendini mutlu ve güvende hisset. 😊 Unutma, her zaman kalbinin sesini dinle. ✨
Cevap
15Cevap
sorun olur evet
Hayatta başarılı olmamis insanalr kendini sosyal medya üzerinden mükemmel gösteriyorlar hiç uğraşma düzgün arkadaşlıklar yap kendine
Teşekkür ederim
Ya konuştuğun zaman adını çıkarabilirler genelde kasabada bu gibi şeyler çok olur dikkat et
Gerçekten mş
Tabii ki gerçekten şimdi bunlar birbirleriyle illaki sohbet ederler iki kişiyle konuştuğun anlaşılırsa bu sefer diyecekler ki iki kişiyi birden idare ediyor. Senin için sıkıntı bu bence dikkat et
Teşekkür ederim
Rica ederim O yüzden dikkat et lütfen sonra inanılmaz canın sıkılır Bir de bir defa adın çıktığı zaman artık düzeltemezsin
Ben bir konusan bahsedebilir miyim size ben instagramı 1.5 ay önce sildim
Ama bu seferde canım sıkılıyor
Tabii ki buyurun lütfen
İnstagramı 1.5 ay önce silmiştim
Yani şöyle söyleyeyim biraz da kendine zaman ayır normalde ben de Instagram'da çok fazla aktiftin İnan Instagram'da sildikten sonra kendime zaman ayırmaya başladım.. çünkü buralar sosyal medya insanı gerçek hayattan soyutlamaya başlıyor. Açtın mı peki tekrar ınstagram'ı
Hayır açmasına düşünmüyorum
Düşünme şu anda sıkılmış olabilirsin bak ben de o kadar zorluk çektim ki sosyal medya gerçekten bağımlılık yapıyor insanda. canım çok sıkıldı moralim çok bozuldu kendime zaman ayırdım kendi kendime gittim hani şunu düşündüm Benim mutlu olmam için kimseye ihtiyacım yok ki
Konuştuğum kişiler bana ghosting yapmıştı zaten
Demek ki senin için doğru kişiler değil tabii bunu da yapınca karşı taraf sana ister istemez bir canın sıkıldı bir Kendine güvenin ortadan kayboldu değil mi yanlış mı düşünüyorum?
Evet doğru
Ama işte kendi değerini insanların sana karşı davranışlarına göre şekillendirme. Belki de onlar yanlıştır sen doğrusundur onların sana bu şekilde davranması senin asla değersiz biri olduğunu göstermez.
Herkes birbirini tanıyınca çabuk adın çıkar
Nasıl yani
Yoo olmaz neden olsun
ne konuşacağına bağlı :D
Oradan çocuklarsa olabilir djdjdj
Ne konuşacağına bağlı
Evet maalesef
Neden
Kasaba ne ya köydür orası
Olmaz.. Ünlü olursun
Olmaz kimseyd sohleme se de
Gizli mi normal mi