Rengarenk cıvıl cıvıl biriyken nasıl böyle birine dönmüştüm?

7 yıllık evliyim.
İlk evlendiğimiz zamanlarda duvarlarda rengarenk tablolarım vardı kanaviçe işlemelerim kendi fotoğraflarımız falan çok böyle neşeli bir evim vardı. Sonra her tartışmamızda sinirini duvardaki tablodan resimden sevdiğim bir vazodan tütsüden çıkardı. Kırılanı attım kırılanı attım. Artık evin duvarlarım bomboş, bana kızdığında makyaj malzemelerini falan camdan aşağı atardı. Kendime koşu bandı aldım 13.000 liraya, madem dışarı gidip yürüyemiyorum bari evde yürüyeyim dedim daha alalı 2 ay olmadı onun kenarını kırmış kavgada.
Babası da böyleymiş,
Buzdolabının tam ortasında böyle küçük bir yumruk izi var. Kapıların camları kaç kez değişti. Musluğu yerinden sökmüştü bir defasında.

Yatılı misafirimizin geleceği gün evde bir sürü rengarenk saksıda çiçeklerim vardı aldı saksıyı bembeyaz halının ortasına devirdi. Ben de rezil olmayayım ama kimse görmesin diye sürekli arkasını topladım.
Boşa geçen bir ömür görüyorum.

Şu anda eşya atma hastalığım var bir temizliğe taktığım zaman giymediğim kıyafet kullanmadığım bir şey fazlalık duran bir şey evdeki her şeyi atıyorum evim bir otel pansiyon gibi şu an
Rengarenk cıvıl cıvıl biriyken nasıl böyle birine dönmüştüm?