Ailem bana kötü davranırken kredi çekip borçla evden taşınmak mantıklı mı?

30 yaşındayım. 23 yaşımdan beri çalışıyorum iki sene asgari ücret aldım onun bile yarısını aileme verdim. Sonra 4 sene düzenli işe girdim 60 k alıyorum her ay 15 k eve para veriyorum. Ekstra bazı şeyler de çıkıyor tabii üniversiteye gittiğimde sadece kyk bursumla geçindim. Kendimi bildim bileli evde küfür kıyamet var. Duş almam sürem bile hesaplanır 15 dakika oldu çık duştan vs der annem eve çıkmak istiyorum çünkü fırını kullanmama bile izin vermiyor kendi alanım yok. Evlenecektim ama ailem sevgilimin ailesiyle tanışmak istemedi direkt nişan yapalım evimize gelmesinler dedi. Ben bunu söyledikçe sevgilim de benden soğudu ayrıldık. Evleneceğim için yuvam olacak sandım ama artık o da yok. Aileme para verdiğim ve ciddi sağlık sorunları yaşadığım için 150 k kadar borcum var yine 150 k kadar birikmişim. 1 aydır eve destek olmuyorum çünkü eve çıkmak için para biriktirmek istiyorum annem bugün bana 15 gün içinde bu evden s... ol git dedi bedava burada yaşayamazsın dedi. Ev masrafları vs ile kredi çekmem lazım 250 k kadar 2 sene ödemeli nakit akışım zorlanmasın diye sizce yapsam mı

Ailem bana kötü davranırken kredi çekip borçla evden taşınmak mantıklı mı?