Ülkücülerden nasıl kurtulurım?

Arkadaşlar benim okuduğum üniversitede ve fakültede ülkücüler çok yoğun. Güçlü bir teşkilatları var ve ben bunlardan o kadar çok korkuyorum ki anlatamam. Geçen senenin başında beni, telefon numaramı alarak bana sormadan içlerine aldılar ve fakülte başkanı tekin bir tip olmadığı için ona çıkacağımı söyleyemedim, mesaj attım ama sonra konuşuruz dedi fakat çıkarmadı. Beni her programa çağırdılar, bunların saçma sapan programlarına gidip saatlerimi harcadım. Her 2-3 güne bir çağırdılar programlarına, fakültede beni görüyorlar, çağırıyorlar yanlarına, 2 saat bırakmıyorlar. Laf edeni veya gelmek istemeyeni dövüyorlar. Çok korkuyorum bunlardan, arkadaşlarım vs bana acıyor bu yüzden. Ve 1 yıl boyunca her dediklerini yaptığım için benim rütbemi yükselttiler senenin sonunda. Ve ben başkanın yardımcısı gibi bir şey oldum. O kadar saçma sapan şeyler yaptırdılar bana ve başım o kadar çok belaya girmek üzere oldu ki anlatamam. Ve şimdi daha da yükseldim teşkilatta, şimdi başıma neler gelir daha da merak ediyorum. Ben kimseye zararı olmayan, okuldan yurda, yurttan okula giden pasif karakterli birisiyim ve bunların içinde olmak istemiyorum. Yaz tatilinde kafam rahat olması gerekirken ben 1,5 ay sonra okullar açılınca bunların arasında ne yapacağım onu düşünüyorum. Bu sene benim için başta bu sebepten olmak üzere, geçirdiğim bir kazadan ötürü yüzümde iz kalmasından, herkes ehliyet almasına rağmen daha ehliyet alamamam gibi sebeplerden dolayı çok zor bir yıldı benim için. Adeta her gün kelle koltukta yaşadım. En ufak bir şey bile söylesem bunlar hakkında yurtta veya okulda bunlardan o kadar çok var ki başıma her an bir şey gelebilir diye korkuyorum. Ben bunlarla mücadele edemem. Bunların aileleri oldukça nüfuzlu ve güçlü aileler, ayrıca arkalarında tüm il ocak başkanı, üniversite başkanı var, onun haricinde akrabalarında MHP'den veya AKP'den milletvekilleri, belediye başkanları, il/ilçe başkanları, kaymakamlar, derin devlet mensupları vs var. Beni evire çevire 100 kişi dövseler arkamda duracak kimse yok. Lütfen bana yardım edin, bir çıkış yolu gösterin.

Ülkücülerden nasıl kurtulurım?