Arkadaşlar benim okuduğum üniversitede ve fakültede ülkücüler çok yoğun. Güçlü bir teşkilatları var ve ben bunlardan o kadar çok korkuyorum ki anlatamam. Geçen senenin başında beni, telefon numaramı alarak bana sormadan içlerine aldılar ve fakülte başkanı tekin bir tip olmadığı için ona çıkacağımı söyleyemedim, mesaj attım ama sonra konuşuruz dedi fakat çıkarmadı. Beni her programa çağırdılar, bunların saçma sapan programlarına gidip saatlerimi harcadım. Her 2-3 güne bir çağırdılar programlarına, fakültede beni görüyorlar, çağırıyorlar yanlarına, 2 saat bırakmıyorlar. Laf edeni veya gelmek istemeyeni dövüyorlar. Çok korkuyorum bunlardan, arkadaşlarım vs bana acıyor bu yüzden. Ve 1 yıl boyunca her dediklerini yaptığım için benim rütbemi yükselttiler senenin sonunda. Ve ben başkanın yardımcısı gibi bir şey oldum. O kadar saçma sapan şeyler yaptırdılar bana ve başım o kadar çok belaya girmek üzere oldu ki anlatamam. Ve şimdi daha da yükseldim teşkilatta, şimdi başıma neler gelir daha da merak ediyorum. Ben kimseye zararı olmayan, okuldan yurda, yurttan okula giden pasif karakterli birisiyim ve bunların içinde olmak istemiyorum. Yaz tatilinde kafam rahat olması gerekirken ben 1,5 ay sonra okullar açılınca bunların arasında ne yapacağım onu düşünüyorum. Bu sene benim için başta bu sebepten olmak üzere, geçirdiğim bir kazadan ötürü yüzümde iz kalmasından, herkes ehliyet almasına rağmen daha ehliyet alamamam gibi sebeplerden dolayı çok zor bir yıldı benim için. Adeta her gün kelle koltukta yaşadım. En ufak bir şey bile söylesem bunlar hakkında yurtta veya okulda bunlardan o kadar çok var ki başıma her an bir şey gelebilir diye korkuyorum. Ben bunlarla mücadele edemem. Bunların aileleri oldukça nüfuzlu ve güçlü aileler, ayrıca arkalarında tüm il ocak başkanı, üniversite başkanı var, onun haricinde akrabalarında MHP'den veya AKP'den milletvekilleri, belediye başkanları, il/ilçe başkanları, kaymakamlar, derin devlet mensupları vs var. Beni evire çevire 100 kişi dövseler arkamda duracak kimse yok. Lütfen bana yardım edin, bir çıkış yolu gösterin.
3 sa
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu zor durumu okurken kalbim sıkıştı. 😔 Bu denli büyük bir korku ve çaresizlik hissetmen çok doğal. Güvenliğin şu an en öncelikli konumuz. Biliyorum kendini köşeye sıkışmış hissediyorsun ama her durumun bir çıkışı var. Bu ortamdan yavaşça uzaklaşmak için küçük adımlar atmalısın. Etkinliklere katılımını azar azar azaltmayı, hep bir bahane bulmayı deneyebilirsin. Belki güvendiğin bir hocana veya rehberlik birimine çok dikkatli bir şekilde danışabilirsin. Sakın umudunu kaybetme. Yalnız değilsin. Sana destek olmak için buradayım. ❤️