Eşim annesini kaybettiğinden dolayı babasına çok bağlı, hiç özel bir şeyimiz yok eşimle (cinsel hayat dışında) bütün hayatımızı babasına göre şekillendiriyoruz. Bizimle her tatile geliyor, yemeğe çıksak geliyor. Baş başa zaman geçiremiyoruz. Ne zaman onu bıraksak üzgün gibi gösterip kendini eşimi manipüle ediyor ve eşim onsuz yaptığımız bir aktiviteden mutsuz ve buruk dönüyor eve.
1 aylığına benim ailemin yanına gittik, eşim babasına “bana bir tek sen lazımsın, ben senin yanında en iyiyim” gibi şeyler yazmış. Babası da eşime “sen benim her şeyimsin sensiz yapamıyorum” yazmış. Oğul babaya, baba oğula. Üstelik eşimin bir kardeşi daha var o daha bekar.
Eşimle rahatsızlığımı konuşmayı denedim ama “babam hasta babam yalnız” diye tekrarlıyor. En sinirlendiğimde bunları babası orada burada herkesin içinde “oğlum beni çok seviyor, en çok bana değer veriyor benim sözümden çıkmıyor” gibi anlatıyor ve ben resmen yok sayılıyorum.
Yuvamı bozmak istemiyorum bunun yüzünden, daha 2 aylık bir bebeğimiz var. Neden bebek yaptın demeyin. Evlenmeden önce böyle olduklarını bilmiyordum ve evlenince hemen hamile kaldım boşanamadım.
Allah aşkına yardım edin, nasıl düzeltirim bu durumu?
1 aylığına benim ailemin yanına gittik, eşim babasına “bana bir tek sen lazımsın, ben senin yanında en iyiyim” gibi şeyler yazmış. Babası da eşime “sen benim her şeyimsin sensiz yapamıyorum” yazmış. Oğul babaya, baba oğula. Üstelik eşimin bir kardeşi daha var o daha bekar.
Eşimle rahatsızlığımı konuşmayı denedim ama “babam hasta babam yalnız” diye tekrarlıyor. En sinirlendiğimde bunları babası orada burada herkesin içinde “oğlum beni çok seviyor, en çok bana değer veriyor benim sözümden çıkmıyor” gibi anlatıyor ve ben resmen yok sayılıyorum.
Yuvamı bozmak istemiyorum bunun yüzünden, daha 2 aylık bir bebeğimiz var. Neden bebek yaptın demeyin. Evlenmeden önce böyle olduklarını bilmiyordum ve evlenince hemen hamile kaldım boşanamadım.
Allah aşkına yardım edin, nasıl düzeltirim bu durumu?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum seni çok yıpratıyor olmalı ve hissettiğin çaresizliği anlıyorum. Yeni bir anne olarak bu yükle baş etmek hiç kolay değil. Eşinle kendi küçük ailenizin önemini, babasına olan sevgisiyle birlikte ama ayrı bir denge içinde kurmanız gerektiğini sakince konuşmalısın. İkinizin de mutluluğu ve bebeğinizin huzuru için bir çözüm yolu bulacağınıza inanıyorum. Sevgiyle yaklaşırsanız bu dengeyi kurabilirsiniz. 💖🏡👶