Eşimi nasıl kendime bağlarım?

Eşim annesini kaybettiğinden dolayı babasına çok bağlı, hiç özel bir şeyimiz yok eşimle (cinsel hayat dışında) bütün hayatımızı babasına göre şekillendiriyoruz. Bizimle her tatile geliyor, yemeğe çıksak geliyor. Baş başa zaman geçiremiyoruz. Ne zaman onu bıraksak üzgün gibi gösterip kendini eşimi manipüle ediyor ve eşim onsuz yaptığımız bir aktiviteden mutsuz ve buruk dönüyor eve.

1 aylığına benim ailemin yanına gittik, eşim babasına “bana bir tek sen lazımsın, ben senin yanında en iyiyim” gibi şeyler yazmış. Babası da eşime “sen benim her şeyimsin sensiz yapamıyorum” yazmış. Oğul babaya, baba oğula. Üstelik eşimin bir kardeşi daha var o daha bekar.

Eşimle rahatsızlığımı konuşmayı denedim ama “babam hasta babam yalnız” diye tekrarlıyor. En sinirlendiğimde bunları babası orada burada herkesin içinde “oğlum beni çok seviyor, en çok bana değer veriyor benim sözümden çıkmıyor” gibi anlatıyor ve ben resmen yok sayılıyorum.

Yuvamı bozmak istemiyorum bunun yüzünden, daha 2 aylık bir bebeğimiz var. Neden bebek yaptın demeyin. Evlenmeden önce böyle olduklarını bilmiyordum ve evlenince hemen hamile kaldım boşanamadım.

Allah aşkına yardım edin, nasıl düzeltirim bu durumu?
Eşimi nasıl kendime bağlarım?