Ailem desen gezen bir aile değil, benim gezecek arkadaşım da yok, tek başına da bir şeyler yapamıyorum, bana akıl verin, yaş 30, evlen demeyin zaten evli olsam burada soru sormam, kocamla gezerim herhalde, olsa o da yok
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ailem desen gezen bir aile değil, benim gezecek arkadaşım da yok, tek başına da bir şeyler yapamıyorum, bana akıl verin, yaş 30, evlen demeyin zaten evli olsam burada soru sormam, kocamla gezerim herhalde, olsa o da yok
Cevap
22Cevap
Banada arkadaş denk gelmiyo ya millet nasıl buluyo off
Benim de ailem yok hiç kimsem yok arkadaşım yok sadece arkadaş olarak kalırım takılırım farklı bir şey beklemem ya da beklemiyorsa diyorsanız yakınsak ben arkadaşınız olurum beraber gezeriz
Benimde hiç tanımadığom biri ile tatile cıkasım var 😀😀
Aynı durumdayız ailem ruh gibi tatili ayarlıyorum gitmiyorlar. Bıktım şu bencilliklerinden.
Benim ailem de aynı yemin ederim biz nasıl gelelim sürekli bahane ediyorlar hele anneme kalsa evden hiç cikmayacak
Ya ben de gezmemi engelleyen sıkıntılar var okey ama ne yaoayum
Binadan bir arkadaş Kafa dengi biriyle gezebilirsiniz kuzen akraba da olabilir yanınızda
Kuzen yok oule kuzenim bize pek yakın dehil kendi kuzenlerine yakın o akraba da yok öyle binadan birisi de yok yan binamsa bir kız vardı o da evlendi gitti bebeği oldu
Anladım zor bir durum ne diyeyim bilemedim
bence de evlenme evlilik öyle çocuk oyuncağı olan bir şey değil
Spora başla, hem kafan dağılır hem çevre edinirsin
Taktik verebilirim 😀
Ver
Arkadaş olalım bol bol gezeriz istersen
Arkadaş partner edin odamı olmaz😃
Çalışmıyorsan iş bul.
Çalışıyorum ds hep çalışacak miyum hiç gezmeyecek miyum ben işimi de sevmiyorumn
İşini sevmiyorsan hele iş arkadaşların veya patron gıcık biriyse çok zor. Direk istifa et.
Yasitiz bekarım yaas gitti boşu bosuna
Arkadaşların yok mu
Yok valla bir tane vardı onla buluştum zaten her gün onla bulusamam bir tane var onun bebeği oldu 🙄 şimdi ona bebek hediyesi goturemem bir de başka da yok ha bir tane daha var o da iskolik işi varmış ona da dedim yok dedi öyle işte :/
Yazık sana yav
:'(
Ailem gezse yine sıkıntı dehil benim ailemde gezme kültürü yok tüm gün evdeler yaslandilar ds
Yalnız gez sen de
kurslara falan git knk çevre edin
Aynen halk egitim kurslari özwllikle
Sosyalleş.
extrem birşeyler önerebilirim
Gezi turlarina katil
bilmiyorum yaz nete bulursun akıl
Ankara dan mısın, ben de senle aynıyım...
Sevgilinle gez..
Benim dee
Vallahi benimde ayni
Ne yapcaz ya
İnan hiç bilmiyorum çok korkuyorum benim yaş 24
Tanışıp beraber gezebilir miyiz
Neden öyle kş
Bilmiyorum ki ben de
Benim de ya
Gel sohbet edelim
Takıl bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canının sıkılması çok doğal canım bu durumda. Bazen kendimize vakit ayırmak, tek başına da olsa keyifli anlar yaratmak çok iyi gelir. Mesela yeni bir hobiye başlasan? 🎨 Belki bir online kursa katılırsın veya bol bol okumaya başlarsın. Doğa yürüyüşleri bile iyi gelebilir. 🌿 Evde meditasyon veya hafif egzersizler de modunu yükseltir. ✨ Unutma, bu süreçte kendine şefkatli olmak en önemlisi. Sevgiler! 🤗