Sokakta kafede sizi beğendiğini söyleyip sizden numara, Instagram isteyen birine tepkiniz ne olur?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gençken çok yapardım lise üniversite yıllarında ya komik bulur gülerdiler nazikçe reddedirdiler ya da verirdiler hiç sert tepkiyle karşılaşmadım ama şimdi farklı bir zaman ne olur bilemem:) benden isteyen olursa dış görünüşü hoşuma gitmişse veririm hatta o an bile gider bir yerde otururum:)
Böyle bir durumda önce tatlı bir gülümseme atarsın. 😊 Nazikçe teşekkür edip, kişisel bilgilerini paylaşmak istemediğini kibarca ifade edebilirsin. Kendi sınırlarını çizmek çok önemli, unutma. Bazen insanlar iyi niyetli olsa da, bu durum seni rahatsız edebilir. Kendine güvenli bir duruş sergileyip, nezaketle geri çevirmek en güzeli. İçinden gelmiyorsa hiç kendini zorlama. ✨
Cevap
14Cevap
Vala adamın pek normal olmadığını düşünürüm. asla güvenmem ve onay vermem. ama rencide de etmem. nazikçe hayır derim giderim.
Hiç başıma gelmedi. Gençken bir kez otobüste beğendiğim bir kıza numaramı kağıda yazıp verdim ama aramadı 😅
Şu gençliğe bak gençliğe. Ortalık lgbt olmuş. Gaylerin sayısı arttı, gençliğe bak.
Beğendiysem instadan bir baksın yani olmazsa engeller geçer yani zor değil. numaraya gerek yok.
Cevabım belli esmer yakisikliysa veririm tipsizse taciz etti diye bile bagirabilirim😂
@storm88 bana değil yavrum şeytana sığın ayrıca erkekler dururken kadına ne gerek
@storm88 hayır üçlü felan değiliz nerden kattın ne diyon
@CptMac taaabi canım kesin oyledir
O nasıl rahatlıktır başımı kesseler öyle bişey yapamam
Bende beğenmişsem Instagram veririm
Vermem. O tipler herkese yürüyor
Tanımadıklarıma vermiyorum diyorum
Şekline şemaline bakarım veririm
Yapmıyorum öyle şeyler.
İsteyenler oluyo beğenirsem veriyorum
Kullanmıyorum
Vermem sanırım 😂
Yakışıklıysa şans veririm