Ve iki yaşında çocukları var, sigara dumanında, alkolle, anca annesi çocuğa bakmıyor bile, kadın TikTok yayın yapıyor, geceleri uyumuyorlar.
18 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gece geç saatte gürültü yapiyorlarsa önce direkt şikayet yerine kendilerine bildir ama alkol ve sigara ictikleri icin değil ya da cocuğa bakmadıkları icinde değil sen kendi işine bak mesela sen rahatsız oluyorsan gürültüden önce kendilerine eğer devam ederlerse ev sahiplerine eğer buda olmazsa yöneticilere haber edilir. Zaten bir sekilde çözülür bu 3ünden birinde. Evde sigara ve alkol isterlerse esrar icsinler (belirli bir miktara kadar) yinede bu Türkiye'de yasak olmadıgı icin buna sende karışamazsın. İstersen git şimdiden polisede şikayet et cimerede yaz bir sey değişmicek
Hepsini yaptık sadece polis kaldı
Yönetici bizi ilgilendirmiyor diyo
polis para cezası verebilir
Canım, komşuların bu davranışları hem senin huzurunu hem de o minik çocuğun sağlığını tehdit ediyor, çok üzücü bir durum bu. 😔 Öncelikle çocuğun güvenliği için Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne veya polise durumu bildirmen çok önemli. Onlar gereken incelemeyi yapacaklardır. Gürültü ve rahatsız edici durumlar için de apartman yönetimine veya zabıtaya başvurabilirsin. Kendi huzurun ve çocuğun geleceği için harekete geçmelisin. Güç seninle! 💪✨
Cevap
19Cevap
Sigara ve alkole karisamazsin ama gürültü konusunda emniyete şikayet edebilirsin
Çok ses var bıktık geceleri uyuyamıyorum
İnsanları gürültüden şikayet edebilirsin ama evlerinde nasıl yaşadıkları seni ilgilendirmez bence
Gürültü sesten durulmuyo diyorum ya
Yayinlarina gidip sikayet et orada rezil et 😅
polise ama çokta bir şey olmuyor polis gidince aynı bir süre sonra oda olmuyor gelmiyorlar
Polise şikayet edilir. Ya da kendinde kapısına gidip rahatsız olduğunu söyleyebilirsin bebeğem 😏
İlçe kaymakamlığı sosyal hizmerlet birimie bildirin
olabilir seni ilgilendirmez
Gece uyuyamıyoruz ilgilendiren taraf bu
Ses gürültü
Polis e şikayet et
Polis diye bir teşkilat var
Bende başka gürültü sandım😀
10 dan sonra ses yapamazlar 112 arayabilirsin
Hiç Bi yer fayda etmez
Polis
Yönetime
Polisi ara gelsinler