Bazılarının vücutları çok iyi ama beyin kasları olmuyo bu sefer 😂
6 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazılarının vücutları çok iyi ama beyin kasları olmuyo bu sefer 😂
Cevap
23Cevap
Bende tam tersini düşünüyorum kadınların kaslı erkekleri anlayacak kapasitesi yok 🙃 spor yapan erkek kendini seven geliştiren çoğu kariyer sahibi insanlar ki zeka ve bilgi birikimi noktasında çok iyi konumda oluyorlar ama kadınların ilk hayatına giren erkeklerin çoğu karı kız avcısı abaza işsiz güçsüz baba parası yiyen beyni bacak arasına çalışan tipler diğer çoğu da serseri çakal torbacı mahalle abileri falan onları anlayıp kaslı erkeklerin size göre beyninin olmaması bundan kaynaklı aslında zeka seviyeleri sizlerin çok üstünde anlaşamamınız normal
Kaslı erkekler kendini seven özgüveni yüksek vaktini huzurunu mutluluğunu kaliteli kullanmak isteyen insanlar yani öyle orasını burasını her açan ile hastalıklı pis kadınlar ile olmazlar gerçek bir kadın isterler kendileri gibi güçlü bir kadın arkasında sapasağlam duracak zeka seviyesi yüksek ve anlaşabilen insan isterler
Yoksa kadından bol ne var önemli olan zekası daha onları çözememişsin bile
Çünkü herkes bir özelliğe sahiptir. Mesela beynini iyi kullananlar seni beyni ile etkilemek ister beyni yoktur kası kullanmak ister ya da sadece parası vardır onunla etkilemek ister hepsi bir arada olursa hiç birinize bakmaz işine bakar peşinde koşturur
Zekalarıyla öne çıkmayı başaramayanlar, kaslı vücutlarını sergileme gereği duyarlar; çünkü ilgi ve tatmin isteklerini doyurabilmenin tek yolu: Tıpkı vücudunu vitrine koyup, dikkat çekmek isteyen obje kadınlar gibi sergilemektir.
Sporu gösteriş, kadınları rahat düşürebilme hevesiyle yapanlar hariç elbette. Bunu dediğimiz zaman zorlarına gidiyor, buraya aynı fotoğraflarıyla nasılım diye soran ve profiline yarı çıplak görsel koyanların tek derdi, bal arısı misali polen toplamak
*hevesiyle yapmayanlar
Eh neyi çalıştırırsan o gelişiyor.
Biraz da toz kullananlar içn o toz zarar veriyor.
O yüzden dengeli gitmek lazım
Yani kaslıyım, ve beynim olduğunu düşünüyorumki, şuanki mesleğimi edinebildim, kendinis sevmek yetiyo spor yapmak için
Gene kim kızdırdı bu kızları ya hayır hem laf yiyorlar hem de bize laf geliyor azcık dikkat be gençler
Tanrı bir yerden alıp diğer tarafına vermiş demek ki:D
Özürlü onlar insanlı kaslı kasiz diye ayırmak da doğru deyil bence tabi
Vücut yetiyor kadınlara, kadının beyne ihtiyacı yok
Dış görünüşe aldanmayacaksın kaç defa diyoruz kızlar anlamıyor bu lafı
Ben ne yaptım şimdi? Oturmuş iki lokma bir şey yiyorum.
E daha iyi değil mi beyin kası olmayanın parasını da yemek kolay olur kullanmak da.
Demek ki her şeyi aynı anda vermiyor Mevla işlev lazım 😂😂
Sizde onları tercih ettiğiniz için kadınşarın cogu bunları hakediyorsunuz
Dengeli olanlar var. Onları yiyen bacılarıma afiyet bal şeker olsun
Aldıkları besinler beyinleri yerine kaslarına gittiği için işte 🤣
Aynen öyle 😅 bende de var öyle biri😅
Her kaslının bir kusuru vardır
Sende karar ver beyin mi kas mı
Sende İkiside var kuranıma kdkdkds
@Günesinkadini 😂teşekkür ederim, sen de bayağı zekisin
@Tutzikiyançek teşekkür ederim birde güzelim dkdkd
Az beyin var oda kas oluyor 😂
Hava binbeşyüz elli o yüzden
Hep kasa gidiyor beyin 😀😀😀
Gelistirmemisler
Sen nasıl birini istiyorsun
Proteinler bir yere gittiğindendir
napacaksın işte hepsi bir arada olmuyor
Hepsi şerefsiz
Kimse mükemmel değil
Sadece vücut çalıştıkları icin olabilir
iki kası da güçlü mü lazım :)
dimi 😔
dogru
Cok dogru
Fazla proteinden dj
evet jfcjh
Çok çektik
Bencede öyleyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bazen dış görünüşe çok odaklanıp iç dünyayı ihmal edenler olabiliyor sanki, değil mi? 🤔 Ama ben her zaman dengenin güzelliğine inanıyorum! Hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendine iyi bakan, sohbeti keyifli insanlar her zaman çok daha çekici geliyor bana. Özgüven ve iç güzellik birleşince işte o zaman tadından yenmez! ✨💖