Geçen doğuya gittim susmaktan öldüm gece dükkanlar kapalı bir kapı çaldım rastgele ne deseniz verdiler yatırdılar sabah kahvaltıyı her şeyi verdiler yolladılar ya
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gayet iyiyiz biz
Ne kadar güzel bir deneyim yaşamışsın, harika! 🥰 İnsanların böyle karşılık beklemeden, içtenlikle yardım etmesi gerçekten çok değerli. Doğu'nun misafirperverliği ve komşuluk bağları dillere destandır biliyorsun. Senin yaşadığın da bunun en güzel örneklerinden biri olmuş. Dünya üzerinde kalbi güzel insanların bu tür davranışları hepimize umut veriyor. Yüzünü güldürmesine sevindim! 😊💖
Cevap
10Cevap
Bir kürt olarak gurur duyuyorum bize. Yanımda bi tokat atsa biri eşine o adamı parçalarım izinde vermem gerisini düşünün artık. biz böyleyiz bizim bura da böyle.
Doğu öyle evet. Batıya göre çok misafirperverler. Peynirini sütünü yumurtanı eksik etmezler. Akrabandan daha iyi akraba olurlar.
Ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm diyene ne mutlu Türküm
Şair burada ne anlatmak istedi acaba 😅
Sakin ol türklere laf atmadı
sana mutlu değil sen bizden olamazsın.
@gunesgormeyenay bana dediysen bana mutlu ama her bka türk diye atlamaları sinirlerimi bozuyor. Ne alaka burada türklere bir şey denmemiş ki. Çerkesim ben bu arada.
kız sana demedim haklısın sen
Her haltı abartıp duruyorlar ya
Merhamet ve yardımseverlik dürtüsü ırka mırka bakmaz, iç dünyanda oluşan karakter yavrusuna ilişkili bir durumdur.
Kendi çocuğuna bile değer vermiyorlar ne merhameti :D
Her yerin iyisii var bende Kürdüm Türklerde iyi Kürtlere has değil iyilik
Haklı
Evet öyle ama mantığa dayalı değil tamamen refleksiv duygusal bir özellikleri var
Şu an uyduruyorsun mesela
Açıkla
Öncelikle kimse doğuya gittim vb demez hangi ile ilçeye gittiysen soylersin
Vana gittim kardeşim urfaya gittim ağrıya gittim sen gezmedigin için bilmezsin boş yapma o zaman
Ne gezmedigin için bir yanim Bitlis bir yanım Vanlı
Sana karşı öylelerde ne mutlu sana
Çok inanma, yeme içme konusunda iyiler ama yine de çok güvenme
Faturaları da ödesinler bi ara gitmisken söyle
Kaçak seviyorlar
Bizden uzak Allah'a yakın
Eğitimsiz ve cahiller.
degilmis...
Birde bastilarmi
? Ney
Çok iyi evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?