Eski evliliği ve çocuğu olan biriyle evlilik konusunda aile engeline rağmen devam eder miydiniz?

Ben eşimden ayrıldım mesleğim var aylık 87 bin TL alıyorum bir tane de oğlum var 6 yaşında. Ailemle yaşıyorum. 29 yaşındayım iş yerimden bir çocukla konuşmaya başladık kendisi benden 3 yaş küçüktü ama ben asla yaşımı belli etmiyorum tabi iş yerindeki herkes biliyor ilişki ciddiyetle ilerliyordu bir gün olsun bana yan gözle bakmadı bu huyunu çok seviyorum neyse zaman geçtikçe bu evlenmek istediğini söyledi ben de mutlu oldum çünkü kafa yapımız uyuşuyor evliliğim de çok kötü bitmişti onunla olursak gerçekten hayalimdeki gibi bir evlilik yaşayacağıma biliyordum gidip ailesine anlattı durumu ailesi asla kabullenmedi ben bunu duyar duymaz ilişkiyi bitirdim istenmemek çok kötü bir şeydi o asla vazgeçmedi senden başkasını istemiyorum dedi ama ben bizden olmaz deyip kestirip attım çünkü çok ağrıma gitti. Ailesi çok katı hiçbir şekilde ikna olmuyorlar hatta bu çocuk benim eniştemin arkadaşıydı ailesi öyle katı ki eniştemin önünü kesip baldızın oğlumuzdan uzak dursun falan demişlerdi. İçim yanıyor onu severek bıraktım bugün yine evimin önüne gelmişti ama bu işin oluru da yok onu her yerden engelledim ne yapacağımı bilmiyorum?
Eski evliliği ve çocuğu olan biriyle evlilik konusunda aile engeline rağmen devam eder miydiniz?