Bugün akrabasından biriyle görüştük benden sevgilimden büyük zaten amcaoğluymuş yaşı 33 işte. Atatürklü tişörtü görünce garip baktı bana başta anlamadım. Sonra sevgilime yanımda şey dedi kıza söylemedin mi dedi. Boynunu büktü söylemedim dedi. Neyi söylemedi anlamadım bana da anlatın dedim. Akrabası ben sana kısa yoldan anlatayım bizim sülalede Atatürkçüler pek hoş karşılanmaz Atatürk sevilmez kısaca dedi. Ben de sinirlendim Atatürk'ü övdüm. Akrabası şöyle dedi dikkat ettiysen ben hakaret etmedim dedim ki sevilmez, birini sevmemek suç değildir, kimse kimseyi sevmek zorunda değildir. Hakaret saygısızlık ayrı bir konu, sevip sevmemek ayrı konudur ikisi farklı dedi. Kısa öz şöyle diyeyim sülale sırf aranızdaki sevgiden dolayı bir şey demez ama sana karşı biraz mesafeli soğuk durur, yanlış anlama kıllık uyuzluk kasten cinslik kötü muamele asla yapılmaz, sadece pek samimi olmazlar seninle. Açıkçası sev sevme bu senin özgür kararın, bak ben sevmiyorum bu da benim özgür kararım. Kimse kimseye bir şey dayatmıyor dayatamaz da. Öte yandan kapalı dinci sanabilirsin ama öyle şey yok giyim vs özgür herkes sana karışan eden olmaz, sadece Atatürk konusu açmaman, giyip göstermemen yeter dedi, senin Atatürk'ü sevip sevmemene bir şey diyen yok.
Sanırım amcaoğlum seni sevdiği ve kaybetme riskim olabilir diye senden gizlemiş bunu. Gerçi günümüzdeki Atatürkçüler lafta Atatürkçü ama hadi test yapalım. Ezbere hitabeyi oku dedi. Okuyamadım. Atatürk'le ilgili sorular sordu bilemedim. O da zaten soğukkanlı buz gibi birisi zaten seninki de lafta Atatürkçülük 1881 1938 Atatürk laiklik vs vs ötesi yok ne tarihini biliyorsun ne hitabesini biliyorsun. Atatürk tişörtü giyerek Atatürkçü olunmaz onun tarihini yaptıklarını öğrenerek olunur dedi. Sinirlerim tepeme çıktı kalkalım mı dedim sevgilime, akrabası da şey dedi bana sinir uyuz olmuş olabilirsin ama ben sana gerçekleri söyledim gerçeklerle yüzleş lafta değil gerçeğini ol dedi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum seni elbette üzmüştür. 😔 Sevgilinin ailesinin bazı hassasiyetleri olması doğal, her ailenin kendine göre değerleri var. Önemli olan senin kimliğin ve değerlerin. Herkesin sevme veya sevmeme özgürlüğü olduğunu unutma, tıpkı senin gibi. Bu konuyu bir çatışma alanı yerine karşılıklı anlayışla yönetebilirsin. Belki de bu durum sana kendi değerlerini daha derinlemesine anlama fırsatı sunar. 💖 İlişkinizin temeli sevgi ve saygı oldukça bu tür farklılıklar aşılır. Sakince sevgilinle konuşup bir yol çizebilirsiniz. ✨