Üniversite için şehir dışına gitmeli miyim, kardeşlerimi ve evin yükünü bırakabilir miyim?

Benim annem yok, 19 yaşındayım, kardeşlerimle birlikte babamla yaşıyoruz, ikisi de erkek, biri 12, biri 16 yaşında neyse evde her şeyi ben yapıyorum, annem gittiğinden beri evin düzenini ben sağlıyorum, yemek, temizlik falan ama çok yoruldum kimsenin yardım etmemesinden, sürekli sorumluluktan, ben bunu 11 yaşımdan beri yapıyorum, erkekler zaten dağınıklar, sürekli Tom ve Jerry gibi peşinden koşman gerekiyor evin temizliği için neyse ben bu sene üni sınavına girdim ve psikoloji kazandım ama şehir dışına yetiyor puanım, psikoloji küçüklükten beri istediğim bir şey ama akrabalar arayıp şehir dışına gitme evde kal, kardeşlerin ne yapacak, onları düşünmüyor musun falan diyorlar, komşumu gördüm o bile sen gitsen kardeşlerin ne yapacak, onlara üzülüyorum dedi, böyle dediklerinde ben çok suçlu hissediyorum, bu durumda siz ne yaparsınız

Üniversite için şehir dışına gitmeli miyim, kardeşlerimi ve evin yükünü bırakabilir miyim?