Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Ben hiç yaşamadım ve hata yapmadım. Arkadaşınız hakkında öfkeyle gidip olumsuz konuştuysa ve terslediyse sonradan pişman olup bu kişiye özür dilemek bir erdemliktir. Arkadaşınız hakkında, yani üçüncü kişiye gidip bir şey söylemesine gerek yok sonuç olarak ona gidip rahatsızlık vermedin. Önemli olan hatalarına farkına varmak ve hatalardan ders almaktır, hatırlatmasına gerek yok.
17 Yorumla- 1 ay
Evet çok doğru. Sonuç olarak iki arkadaş arasında kırgınlık olur, dargınlık olur çok kıran şeyler olur O zaman istemsizce kızarsın konuşursun kimse durduk yere konuşmaz. Bir de yalan iftira kesinlikle atmam. Hatam varsa da kabul ederim. Kimse de hatırlatmamalı biz çözdüysek arkadaşım ve benim aramda. Barışmışsam silmediysem her zaman yanımda olduğu içindir bunun hatrına. O da aynı şekilde. Güzel yorumun için teşekkür ederim bıtanem 🙂🌾❤
- 1 ay
Hatasız kul olmaz, önemli olan yalan iftira atmadın sadece suçlamak oldu o başka bir şey. Arkadaşınızla çözdüysen ne mutlu, üçüncü kişiye hatırlatmasına gerek yok aynen, kendi aranızla geçtin. Barıştıysan sevindim. Genel olarak öyle bir insan olmadığını biliyorum. Rica ederim ne demek bal'ım 🙂❤🎀
- 1 ay
Ben de sevindim çözüldüğüne 🙂Ya sen canımsın bitanemsin zaten benim kalbimi en iyi sen bilirsin belki kaç yıldır tanıyorsun yüzeysel de değil biliyorsun beni en azından. 🙂❤🌾
- 1 ay
Ya 🤩🤩🤩🤩iyi ki ❤ meleğim 👼
- 1 ay
🌾🌼❤👼
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayBöyle bir durumda doğru olanın dürüstlük olduğunu düşünürdüm. Öfkeyle söylenmiş sözler, o anın duygusuyla söylenmiş olsa bile sorumluluğu ortadan kaldırmaz. Eğer bir arkadaşımın arkasından olumsuz konuştuysam ve sonradan bunun yanlış olduğunu fark ettiysem, uygun bir zamanda bunu kendisine açık yüreklilikle anlatmayı tercih ederdim. Bunu sadece vicdanımı rahatlatmak için değil, aramızdaki güveni yeniden inşa etmek için yapardım. Elbette bunu söylerken karşı tarafın kırılabileceğini ve bana kızabileceğini de kabul ederdim. Çünkü dürüst olmak, her zaman kolay sonuçlar doğurmaz ama uzun vadede güvenin temelini oluşturur. Konunun kendiliğinden kapanmasını beklemek kısa vadede daha rahat hissettirebilir. Ancak içimde bunun doğru olmadığını biliyorsam, suskunluk sorunu gerçekten çözmez. Bu yüzden hatamın sorumluluğunu alır, özür diler ve karşı tarafın beni affedip affetmemesine saygı duyardım. Bence gerçek olgunluk, hata yapmamak değil hata yaptığında bunu kabul edip telafi etmek için samimi bir çaba göstermektir.
13 Yorumla- 1 ay
%100 bence hepsi doğru ✅ aynı şekilde düşünüyorum bende ve gerçek olgunluğun, dediğin gibi hata yapmamak değil ❌ hata yaptığında bunu kabul edip telafi etmek ve samimi bir çabalayış olduğunu düşünüyorum. Özür dilemeyez bazıları, arkasında duramaz cesaretle yaklaşamaz, önemli olan tüm sorumluluğu üstlenmek kabul etmek hata varsa. Görmezden gelmek çığ gibi sorunları büyütür ve iki yüzlülük yaratır. Dürüstlük her şeydir. ⭐💓🌼
- 1 ay
Laf duyacağımı bilsem bile hata yaptığım da düzeltmek için özürümü dilerim kendimi açıklarım
- 1 ay
En doğrusu inan bana bu ⭐Bunu göze alırım bende. 🌼
1 ayHata yapmak bizim elimizde değil ama onarmak tamamen bize bağlı. İnkâr edilen ya da üstü örtülen her hatanın tekrar karşımıza çıkma olasılığı çok yüksek. Erken kabullenip onarmak hem bizi geliştirir, hemde karşımızdaki için güveni tazeler. 😇
23 Yorumla- 1 ay
Çok doğru. Erken fark edip dönmek o hatadan en güzeli. Bazen cesaretle arkasında durmak gerekiyor eğrisiyle doğrusuyla kabullenmek ders çıkarmak. Güveni tazeler evet 🙂❤🌼
- 1 ay
Kesinlikle 🧡😻
- 1 ay
⭐❤❤🥳
Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Yüzleşirim ama sırf vicdanımı rahatlatacağım diye her öfkeyle söyleneni gidip arkadaşımın önüne dökmeyi de doğru bulmam. Haksız yere kötü konuştuysam önce o lafı söylediğim kişinin yanında düzeltirim; arkadaşımın kulağına gidecek, güvenini bozacak ciddi bir şey söylediysem de saklamam, gidip özrümü dilerim. Bazen dürüstlük her şeyi anlatmak değil, yaptığın hatanın sorumluluğunu gerçekten almaktır.
12 Yorumla- 1 ay
O an çok kırıldığın bir cümle olduğu için öfkelendiğim için dediğim oldu tabi ki ilk ben bunu kendisine anlatıp telafi ettim özür diledim mesela. Son cümlene imzamı atarım ⭐🙂
Yapay Zeka Cevapladı
Bihteeerrr canım benim, çok güzel bir noktaya değinmişsin! 💖 Hayatta hepimiz hatalar yaparız, önemli olan bunlarla yüzleşebilmek. Ben olsam kesinlikle arkadaşıma gider, dürüstçe hissederimi anlatır ve özür dilerdim. 😔 Kalpten gelen bir özür, tüm köprüleri yeniden inşa edebilir. İletişim her zaman en iyi çözümdür, biliyorsun. Bu sayede dostluğumuz daha da güçlenirdi. ✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 152,5b cevap paylaştı.
u 1 ayBen bu hatayı yapmam. yani öfkelendiysem benimle arkadaşım arasında kalır o 3. kişiler bilmez. eğer kötü konuşuyorsam da zaten silmişimdir bir daha affetme dururum olmaz ve söylediklerimin sonuna kadar arkasında kalırım pişman da olmam.
35 Yorumla- 1 ay
İki kişinin arasında kalması gerekiyordu o konuda haklısın. Fark ettim sonradan 🍹
- 1 ay
Olsun önemli olan hatadan ders almak Aysun 🙏☕
- 1 ay
Evet barış cansın 🍀☕😇
- 1 ay
Teşekkür ederim 🍀☕🌺
- 1 ay
Her zaman 🌾🍀🙂🪁
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Kolay kolay hata yapmam ama hata yaparsam hatalarımla yüzleşirim ve eğer ders çıkarılacak bir şey varsa ders çıkarırım ve o hatayı bir daha yapmam. Eğer o kişi arkadaşımsa aramız kötü olsa bile kimseye olumsuz konuşmam yani 3. kişiye bahsetmem.
12 Yorumla- 1 ay
Yorumun için teşekkür ederim. Ben de durduk yere demem. Demişsem herkesten önce ben kendisine derim bunu Kırıcı veya ağır bir söz olmazsa şayet arada zaten kimseye söylenmez dertleşmek amacıyla da olsa bile.
- 1 ay
🌼💓🌾
1 ayKolay kolay hata yapmam. Yaparsam da hatamı kabullenmekten gocunmam. Özür dilemesini bilmek erdemliktir.
Yalnız bana karşı hata yapıp üstüne hatasını kabul etmeyip üstüne de seni suçlu çıkarmaya kalkarsa orada o defteri bir daha açmamak üzere kapatırım.
Biz boğalar iyi huylu olduğumuz kadar tersimiz pistir.
117 Yorumla- 1 ay
O manipüle etmeye girer ikinci anlattığın. Yine çok güzel bir yorum. ⭐
Siz boğalar 🐂 tersiniz pis mi gerçekten 😀 - 1 ay
Aman Allah korusun gerçekçi, şeffaf biri olduğum için akıl oyunlarını sevmem. Ömür törpüsü gibiler ayrıca şöyle tipler var. Başkalarından hayatının belli döneminde zarar görüp karşılaştığı iyi niyetli insana bunların acısını çıkartan ezik tiplemeler. 😮💨 Ruh sağlığı bozuk manipülatif insanları kendimden uzak tutuyorum.
Aslında peygamber sabrına sahibizdir. Sinirlenince saman alevi gibi parlayıp sönüyoruz. Kalp kırdığımızda da kendimi suçlu hissediyorum. 😄 İnsanları üzmemek için kırk takla atarım oysa ama bazen ipler kopabiliyor.
Benim öldürme şeklim cümleler dermişim. Söz uçar yazı kalır hesabı. 😂😂 - 1 ay
Benim erkek versiyonum sensin 😂😂😂bakışlar sözler kılıçtan keskin ve derin 🤣
- 1 ay
Pis manipülatörler @Sensitive_Kind ten uzak durun 😂
- 1 ay
Dürüst, şefkatli, empatik, iyi niyetliyiz ama enayi değiliz. 😂 Bu taraf stres topuyla oynama alanı değil hak edene hak ettiğini en doğru tarifeden vereceksin. Artık topluluklar o kadar istekli hale geldi ki güne kendimize koruma kalkanı oluşturarak hazırlanıyoruz. 😁
Ben daha çok şiirsel sözleri kullanmaktan yanayım. Ölümcül sözler kazanın dibinde yüzeye çıkmaz. Çıktığında da yandım anam derler. 😂
Senin her halin güzel ne demiş Neşet Ertaş kadınlar insandır. Biz insanoğlu. 😉 - 1 ay
@Bihteeerrr O manipülatörleri Merzifon eşekleri kovalasın.. 😄
- 1 ay
😀😀😀eşek onlar zaten eşek eşektir baki kalır. 😂 erkekler de Insanoğudur banane eşitlik 😄
- 1 ay
İnsandır sjsjsj ay bir de doğru yazcam senin kadar olamıyoz 😂
- 1 ay
Her eşeğe bir semer vurmalı ki yolunu şaşırmasın. 🤣🤣 At gözlükleriyle nereye gittikleri belli değil sonra eşekten düşmüşe dönüyoruz. 😂
Biz terazide doğru tartıyoruz eşitliği bozan karanlık güçler. 😁 - 1 ay
Ya hahah aziz nesin derdi eskiden prangalar vardı şimdi kimse prangalarından habersiz at gözlüğünü diyince yâd edelim istedim 😀
Dağılsın karanlık ⭐😂 - 1 ay
Aziz Nesin'i anlasaydı bu millet şimdi başka seviyeyi konuşuyor olurduk. Bizim milletin sorunu bilge kişilerin peşinde değil de siyasetçilerin peşinden koşmaları. 😸
Nazım'da sen yanmasan ben yanmasam nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa der. Yanan yandığının farkında olmadığı gibi kavrulup kül olmuş hala ateşe odun olma peşinde. 😄
Hanımefendi bu karanlığa bir mum yakar mısınız? 🕯️ 🕯️ - 1 ay
🪔yakarız 🙂
- 1 ay
Ortama biraz olsun sayende aydınlık doğacak. Zaten cehaletle savaşan bilge birisin. :)
🔥🔥🔥 - 1 ay
İnşallah 🥰⭐
- 1 ay
🙃🙃
- 1 ay
🙂🍸🍀
- 1 ay
Güneş bizim boylamda uykuya çekilmiş olabilir. Ay ise tüm gücüyle ışıl ışıl parıldıyor. Perdeyi aralama sakın ay tutulması yaşanabilir. 🤭🤭
- Aile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı.
m 1 ayAçıkçası ben arkadaşıma değer veriyorsam eğer aramızda böyle bir şey olsa bile gider söylerim çok yakınsam gerçek dostlar arasında yanlış anlaşılmalar olabilir. Önemli olan hatanın farkına varıp düzeltmek elinden geleni yapmaktır.
21 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle ben de bu yüzden ilk kendisine anlatmıştım. Çünkü içime sinmez benim iki yüzlü değilim. Güzel yorumuna çokça kalp aşk ❤❤❤🙂
- Aile & Toplum konusunda 697 cevap paylaştı.
1 aySon pişmanlık fayda etmez, fayda eden tek şey bu pişmanlığı tekrar yaşamamak için hatalarınla yüzleşmek ve gerekli adımları artık daha dikkatli atmak. Hepimiz tercihlerinizin sonucunu yaşıyoruz. Bundan biz sorumluyuz ve hatalarımızdan kaçmak yerine yüzleşmemiz gerekli.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öfkeliyken de kötü konuşmam. Böyle bir hata yapmam. Ama genel anlamda hatalarla yüzleşebilmek gerekir. Bizi biz yapan doğrular olduğu kadar hatalardır da aynı zaman da.
11 Yorumla- 1 ay
Çok kırılmışsam ancak ben öyle istemsizce konuşmuşumdur. Ve bununla yüzleşirim zaten. Son cümlene katılıyorum bizi biz yapan hatalar ve hatasız kul olmaz. 🍀🙂
- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
1 ayBu da karakter kalitesini gösterir, kendine güvendiğini gösterir.
Böyle bir durum yaşamadım. Yaşamak da istemem. Zoru gördüm mü satmak tabiriyle aynı şey. Zor yani bunu yaşayan kişi için.
13 Yorumla- 1 ay
Aslında kimsenin ne yaşadığını bilmeden bunu yorumlamak manasız. Her şey biraz iki taraflı. Kırıcı ağır şeyler varsa ortada söyleyebiliyor istemsiz tecrübeyle sabit, yaşamayan anlayamaz dediklerinden. Önemli olan bunu onarmak yüzleşmek iki taraf içinde.
- 1 ay
Evet, bahsettiğim de tam bu. Sınanmadan konuşmak basite kaçıyor. Yaşamak istememe halim de bundan. Sonrası için de yüzleşme hali karakter kalitesidir. Her ne olursa olsun, hatayı kabullenmek büyük bir erdem.
- 1 ay
Evet teşekkür ederim erdem bence de ⭐🙂
1 ayHatalar da bizler için telafi edebilmek adına adım atarım sürekli ben ben diyen kendinde kusur görmeyip karşı tarafa sallayan insanlardan nefret ettiğim için onlardan olmam
15 Yorumla- 1 ay
Ben de gerçekten erdemli insanlara has özellik ; hatasını kabul etmek, gönül almak, özür dilerim demek. Narsist olmamalı bir insan oldum olası kibri sevmem, kibirli insanları da. ❤🍀🙂
- 1 ay
Ben de öyle ama çevremizde muhakkak bulunurlar bir şekilde 🙂🙏
- 1 ay
Uzak olsunlar narsistler aynı zamanda manipülasyon ustası olup suçlu hissettirir ve kendi hatasını görmezler 🙂🪁
- 1 ay
Umarım olurlar 🙂🌼
- 1 ay
İnşallah şeker 🍬💓
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
1 ayHata yapmamaya özen gösteririm ama yinede yaptıysam yüzleşirim eninde sonunda karşıma çiğ gibi büyüyerek çıkacağına direkt en başta halletmek gerekli diye düşünüyorum
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle. Hatam olmuşsa ben saklamam zaten içim rahat etmez ve olay olmadan ben gider söylerim. Çünkü kötü biri değilim. Hatam varsa derim.
1 ayHer zaman yüzleşirim diyenlere inanmıyorum, bazıları hatalarını görmek istemez. d
25 Yorumla- 1 ay
Ben gerçekten kabul ederim. 😀
- 1 ay
Sen ayrısin ya 😀genel söyledim
- 1 ay
Hahah cansın❤ ben cesaretle derim hatta ilk ben derim demişimdir djsj
- 1 ay
Cansın ❣️❣️🍫
- 1 ay
☕🙂❤🍫
Aile & Toplum konusunda 380 cevap paylaştı. Yüzleşiyorum aslında, sadece bazen anlık sinirle kabul etmek istemiyorum ama sinirim geçince onu da yapıyorum.
11 Yorumla- 1 ay
Olması gereken 🤏
Hata yaptıysam özür dilemesini bilirim fakat ben her hatanın insanı olgunlaştıran bir tarafı olduğunu düşünüyorum
11 Yorumla- 1 ay
⭐gerçekten tecrübe oluşturuyor bazı konularda katılıyorum 🥳🪁🍀
- Aile & Toplum konusunda 670 cevap paylaştı.
1 ayHatalarımla yüzleşirim kabul ederim tabi
Ama zaten dedikodu yapmam ki gidip söyleyeyim 😂
15 Yorumla- 1 ay
Olması gereken. Olanı söylerim yalan iftira değil tabi. 🪁
- 1 ay
Doğruysa dedikodu yalansa iftira oluyor işte 😂😂😂
- 1 ay
Öfkeyle demişimdir kırıldıysam çok durduk yere demezdim ama dememem gerekiyordu neyseki fark ettim bunu🙂
- 1 ay
Öfke mi 🤦
Yapma hocam etme hocam sjjshsjsjdjs - 1 ay
Biz de insanız 😀
Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı. Kesinlikle söylerim, söyledimde ve banada bu şekilde yaklaşılmasını isterim, açıklık iyidir bence ✨
14 Yorumla- 1 ay
Çok iyi yapmışsınız her insanda o cesaret yok ben de ilk kendim söylemiştim. Arkasında sonuna kadar durmak her Babayiğidin harcı değil. 🌼🥂💓
- 1 ay
O sizin harikalığınız💓ben yapım gereği uzlaşımcı biriyim. Evet aslında ortak paydada buluşabilmek marifet asıl. ⭐🥳🌼💓
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Asla hata yapmadığım için yüzleşmiyorum. Yaptıysam da yanlışlıkla yapmışımdır
11 Yorumla- 1 ay
😀
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
u 1 ayArkandan konuştum gusura bakma derim en azından :D
11 Yorumla- 1 ay
Hahah Ben ilk demiştim kimse demeden daha benimle aynı kafadasın 😀
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet söylerim. Özür dilemek ayıp bir şey değil. Hatamı kabul eder, gönül almasını bilirim.
13 Yorumla- 1 ay
Ben de elimden geleni yaparım. Herkes de yapabilmeli bence. 🍀
- 1 ay
Evet egolu olanlar ve övgü sevenler özür dilemez kaçar neyse 😀
1 ayÖzür dilemeyi bilirim. Bu çok insani bir davranış
110 Yorumla- 1 ay
Özür dilemek bir erdemdir her insanda bu bulunmaz 🍀
- 1 ay
Böyle güzel sözlerle kalbimi çalma Bihter sonra şiire başlarım https://share.google/5Qp7zjmxdju8C1UdN
- 1 ay
Ay en sevdiğim 😂😂😂 bihtoşla adnan bunun için kavga etmişti 😄
- 1 ay
Şiir güzelldir başla ⭐🙂
- 1 ay
Aa şiir istiyorsan özdemir asaftan çok söyleyebilirim. Ama en güzeli sana şu olurdu bihterim
Sana bakmak
suya bakmaktır
sana bakmak
bir mucizeyi anlamaktır
Sağa sola bakmadan yürüdüğüm yollar tanıktır
aşk sorgusunda Bihterim
yalnız kelepçeler sanıktır
ne yazsam olmuyor
çünkü bilenler hatırlar
hem yapılmış hem yapma çiçek satanlar
bahçıvanlar değil tüccarlardır
sen öyle göz
sen öyle toprak ve güneş ortaklığı
sen teninde cennet kayganlığı iken
sana şiir yazmak ahmaklıktır
Bir tek söz kalır
dişlerimin arasından
ben sana gülüm derim
gülün ömrü uzamaya başlar - 1 ay
Ya süper emeğine sağlık bu şiiri severim ⭐🙂✨🍀
- 1 ay
Ne güzel :) iyi geceler Bihtoşum
- 1 ay
İyi geceler✨ 🥳⭐
- 1 ay
Adnana çok yaklaşma kıskanırım
- 1 ay
hahah
- Aile & Toplum konusunda 350 cevap paylaştı.
1 ayEvet, hatalarımla yüzleşecek olgunluğa sahibim çünkü.
16 Yorumla- 1 ay
Evet kabul ediyorum bende zaten bunu 🙂
- 1 ay
Biraz sert bir cümle oldu sanırım 😄🤭
- 1 ay
Bence yerinde 😀
- 1 ay
Rahatladım 🤭🙏
- 1 ay
Rahatla yalnız değilsin. 🌾🙂🍀🖤
- 1 ay
🙏🥰🎉
- Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı.
1 ayYok sinir anında karsımdakine söylenirim. Varsa ortak arakadasa. O anki durumu konuşuyorum. Başka şeyler karıştırmam meze yapmam.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 955 cevap paylaştı.
1 ayEvet benim için zor değil
12 Yorumla- 1 ay
Cesaretli insanları severim benim de ⭐❤🍸
- 1 ay
🙂🖤
Bir arkadaşım hakkında başkasına olumsuz konuşmam. Yüzüne söylerim. Eğer sonradan ben hatalı olduğumu anlamışsam kesinlikle özür dilerim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 663 cevap paylaştı.
1 ayYüzleşiyorum elbette
11 Yorumla- 1 ay
⭐
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 ayHatalarıyla tabii yüzleşirim
18 Yorumla- 1 ay
🍀⭐🍸
- 1 ay
🤓🤓🙋🏻🙋🏻☺️☺️🙇🏻🙇🏻
- 1 ay
Emoji gırlslere bak 😀
- 1 ay
😂😂 tabii ki 🌯🌯🌯😎😎🐮🐮
- 1 ay
Dürüm de almış maşallah 😂
- 1 ay
Hıhı sana da ısmarlayayım 😅😅
- 1 ay
Düşüncen için sağ ol diyetteyim 😅🤣
- 1 ay
Yaa bir kereden bir şey olmaz 😂😂
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayYüzleşirim öz eleştiri yaparım elimden geldiğince
11 Yorumla- 1 ay
Ben de olması gereken🍀 🍸
Aile & Toplum konusunda 755 cevap paylaştı. Hatalarla yanak yanağayız
11 Yorumla- 1 ay
😀🌾
Hatalarımı saklamam; onlar benim en gerçek imzam.
15 Yorumla- 1 ay
Hata olmasa doğruyu göremez insan olmalı bazen hatta 😀
- 1 ay
Çok doğru siyah beyazla vardır, beyaz, siyahla ⭐✨
- 1 ay
Güzel tesadüf ⭐🥳
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yüzleşmemeya çalışıyorum sjs
16 Yorumla- 1 ay
Sen yüzleşirsin Keloğlan günün sonunda tanıyorum seni az çok siteden 😀
- 1 ay
Hahah sjsj dış gözlem olarak tüm üyeleri inceliyoruz ondan az çok tanıyoruz sizleri tam olmasa da sjsj
- 1 ay
😂😂😂
1 aySeve seve yüzleşirim.
12 Yorumla- 1 ay
Aferin 👌⭐🙂👏
- 1 ay
😊
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Söylerim benden duysun
15 Yorumla- 1 ay
İlk ben derim aynen öyle. 🥳🪁
- 1 ay
Bravaaaa bize 👯 😀
- 1 ay
🥂🍾😂
1 ayÖz eleştiri yaparım. Hatalıysam söylerim :D
13 Yorumla- 1 ay
Ben de 😀
- 1 ay
o zaman sende net birisin :D
- 1 ay
Evet ✅
- Aile & Toplum konusunda 795 cevap paylaştı.
1 ayBu sayede kendimizi aydınlatabiliriz
12 Yorumla- 1 ay
Evet tecrübe rota belirliyor ⭐🍸
- 1 ay
Kesinlikle 🙏
- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
u 1 ayHer zaman yüzleşir, sorumluluk da alırım
13 Yorumla- 1 ay
Ben de öyle yaptım iyi ki yapmışım 🙂🍸
- 1 ay
Tebrikler bize 😂
- 1 ay
Evet dark alırız biz sorumluluğunu hata yaptıysak kaçmayız 😂
- Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı.
1 ayhatalarımdan ders çıkarırım
11 Yorumla- 1 ay
Ben de. Hatasız kul olmaz herkes hata yapar önemli olan ders çıkarmak. Tecrübe edinmek. 🍀
- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 ayBir hatam varsa kabul eder ve söylerim.
15 Yorumla- 1 ay
Dürüst olmak en güzel seçenek. ⭐
- 1 ay
Dürüstlük güzel bir şeydir. ✨
- 1 ay
Kesinlikle en önemli his hatta ⭐🙂
- 1 ay
🤗🙂
- 1 ay
☕🪁
- Aile & Toplum konusunda 469 cevap paylaştı.
1 ayEvet yüzleşirim hatam varsa da telafi etmeye çalışırım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 906 cevap paylaştı.
1 ayHatamı kabul ederim içimde ama gidip de söylemem yoksa temelli kaybederim 🤷🏻♀️
00 Yorumla
1 ayEvet yüzleşemen insanlardan da nefret ediyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazen
11 Yorumla- 1 ay
🌼
Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet her zaman
11 Yorumla- 1 ay
Evet aslan ve koçlar arkasında durur sjs
Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı. Evet
12 Yorumla- 1 ay
Ben de 🍀✨
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayEvet yüzleşirim
12 Yorumla- 1 ay
Ben de kaçmam 🥳
- 1 ay
Güzel miş
Aile & Toplum konusunda 658 cevap paylaştı. Evet
11 Yorumla- 1 ay
Olması gereken 🍀
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Her daim.
14 Yorumla- 1 ay
Ben de kimse hatasız değildir dünyada çünkü. 🍀⭐
- 1 ay
🙏🏻😇🍀
1 ayGenelde yüzleşirim.
12 Yorumla- 1 ay
Olması gereken 🍀
- 1 ay
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 405 cevap paylaştı.
1 ayYüzleşirim
13 Yorumla- 1 ay
Ben de
- 1 ay
Yüzleşmezsen anlamımolmaz
- 1 ay
Evet ⭐🍀
Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Yüzleşemem...
20 Yorumlapek değil. genelde kendimi kandırıyorum
00 Yorumla
1 ayEvet yüzleşirim
11 Yorumla- 1 ay
Ben de🍀🌾
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler