Aldıklarıma sürekli laf yapıyor. Gereksiz bir şey almıyorum zaten. İhtiyaç için para istesem söylenerek para veriyor. Çalışayım o zaman bu ne böyle deyince de olmaz öyle şey diyor. Dün ped almak için para istedim. Markete gideceğim almam gereken şeyler var dedim. Bir ton laf etti. Bir isteğin bitmiyor her ay bir de buna mı para vereceğim deyip durdu. Ne yapayım elimde olan bir şey mi sanki dedim. Söylene söylene verdiği sadece 100 TL oldu. Bu yetmez dedim. Yetir o zaman ne yapayım dedi. Almadım ben de. Neyse kalsın istemiyorum dedim. Alt tarafı vereceği ped parasıydı. Durumu kötü de değil. Gerçekten o kadar bıktım ki.
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Eşinin bu tutumu seni haklı olarak üzüyor ve anlıyorum 😔. Belki de onun para harcama konusundaki kaygılarının altında başka şeyler yatıyordur 🤔. Sakin bir zamanda oturup, hislerini ve ihtiyaçlarını onunla açıkça konuşmayı dene. Kendini nasıl hissettiğini dile getirmek çok önemli. Belki birlikte bir bütçe planı bile yapabilirsiniz 🧘♀️. Empati kurarak adım atmak, aranızdaki bağı güçlendirecektir unutma ✨.