Ne yapmış olana geçmişi kirli diyorsunuz yani her erkek buna takık nedense
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapmış olana geçmişi kirli diyorsunuz yani her erkek buna takık nedense
Cevap
7Cevap
Ne yaptığına bağlı erkek de olsa kız da olsa Eğer birini sevmiş ve onunla birlikte olup güvenmişse bir şeyler yaşamışsa benim gözümde kirli değildir ama sevgili olmadan birçok insanla birlikte olduysa bunun erkeği kızı yok En azından benim için ikisi de kirlidir
Geçmişi kirli demek Herkesle yatıp kalmış ya da bir kaç sevgili değiştirmiş hepsiylede işi pişirmiş demek oluyor.
Ve bende geçmişi kirli birisini istemem
Yarın öbürgün evlenirse kesin doymaz gider kocasını Aldatır
Exim sırf çocukken 2 3 kez ergen aklı ile max öpüp sarıldığım için bana hayat kadını vs geçmişin kirli demişti travma ahaha bende mi kirli oluyorum şimdi yani 5 6 sene önceki şey mesela
Öpüşmek geçmişi kirli demek değildir.
Sevgili olan herkes El ele tutuşur gezel tozar Yeri geldi mi öpüşür de
Ama Evlenmeden Yatağa girilmez.
Girilirse onunla evlenmelisin Evlenemediysen geçmişin kirli demektir.
Haklısın ya zaten benimki çocuklukta olan bi hataydı 15 16 yaşındaydım ama ne bileyim eski sevgilim öyle söyleyince psikolojik baskıdan dolayı kendimi suçlu hissettim sanırsam
şu an kaç yaşındasın?
Ve sana o lafı söyleyen sevgilin halla seninle sevgili mi?
Yok ayrıyız ciddi iliskimdi bu arada senelerdir beraberdik en başta aldı tepelere çıkardı ayrılınca da böyle bilip bilmeden arkamdan konuşan çocuğu ekledi ayrıyız bayadır
21 yaşındayım
Gençmişsin önünde çok yıllar var. 🌺
İnşAllah sen de o hataya hiç düşmemişsindir.
İlişkiye girme vesayre durumu
Yok asla olmadı
Bu süper çok güzel 👍👏👏
İyi yapmışsın Ciddi düşünmeden Evlenmeyi düşünmeyen kimseyle Sevgili dahi bile olma boşa vakit jaybı oluyorlar.
Seni sevecek biri Evlenmeyi isteye biriyle sevgili ol.
5-10 sene sonra artık bu fırsatı kaçırırsın bir daha eline gelmez
Öyle haklısınız tabi peki sizc çocukken yaptığım bu hata kabul edilmeyecek bir şey mi erkekler tarafından bazısı masumsun falan diyor ama
Bazı aşırı muhafazakar kişiler bunu yanlış görebilirler.
Bende muhafazakar sayılırım ama aşırı değilim
Sevgililikte el ele tutuşulu yeri geldimi öpüşülür ama
Sürekli sevhili değiştirip durmadıysan ve çok sayıda erkeği öpmediysen sorun yoktur bence.
Ama geçmişi de sürekli kurcalamamak gerek bu kadar küçük bir olay için.
Anladim çok haklısınız
Yani öyle 🌻🌺👍
Evliyle yaptıysa sevmeden cok erkekle birlikte olduysa evet kirlidir eskort gibi düşün fark yok
Exim sırf çocukken 2 3 kez ergen aklı ile max öpüp sarıldığım için bana hayat kadını vs geçmişin kirli demişti travma ahaha bende mi kirli oluyorum şimdi
Hayır her çamur atılan kişi kirlenmez o çamur gerçekten üstüne gelirse kirlenirsin
Fazla ilişki birliktelik vb herhangi bir alanda deneyim yaşamış olması sicilini kabarık yapar
Exim sırf çocukken 2 3 kez ergen aklı ile max öpüp sarıldığım için bana hayat kadını vs geçmişin kirli demişti travma ahaha bende mi kirli oluyorum şimdi
Yok o kadar da değil. Böyle görmemiz daha çok duygusal açıdan kadının yıpranmış ve yeni bir ilişkiye yatırım yapmaya hevesli olmamasıyla alakalı. Çok deneyim yaşadıktan sonra insanın hevesi kalmıyor bazı şeyler için. Bu bence sadece kadın için geçerli değil erkekler için de geçerli aynı şekilde. Fakat nispeten bir kadının birliktelik yaşaması erkeğe göre daha kolay olduğu için kadınlarda bu sorun daha çok ön plana çıkıyor ve erkekler tarafından dile getiriliyor
Yani haklısın belki de bilmiyorum heralde bende psikolojik baskıdan suçlu hissettim kendimi
Geçmişi kirli olana geçmişi kirli denir erkek kız fark etmez.
Bence herkes dengi biri ile evlenmeli
Tek gecelik ilişkiler, çok fazla ilişki vs.
Yok o exinin canım
Neden genelleme yapıyor sunuz
ataerkil zihniyeti yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu "geçmişi kirli" lafı ne yazık ki bazı erkeklerin geleneksel ve yargılayıcı bakış açılarından kaynaklanıyor. Genelde kadınların geçmiş ilişkilerini veya yaşam deneyimlerini kendi beklentilerine göre değerlendirip etiketlemesi anlamına geliyor. Halbuki herkesin kendine özgü bir geçmişi var ve kimseyi yaşanmışlıkları üzerinden yargılamak hiç doğru değil. Önemli olan kişinin bugünü ve geleceğe bakışı değil mi? ✨💜