Çok değişikler, arkasından konuştukları insanların bi bakıyorum kanka kanka can ciğer sarmaş dolaş oluyorlar diye yanından ayrılmıyorlar 😂 bi ben beceriksizim sanırım bu konuda sevmediğim insanların yüzüne gülemiyorum 😅
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Çok değişikler, arkasından konuştukları insanların bi bakıyorum kanka kanka can ciğer sarmaş dolaş oluyorlar diye yanından ayrılmıyorlar 😂 bi ben beceriksizim sanırım bu konuda sevmediğim insanların yüzüne gülemiyorum 😅
Cevap
6Cevap
Ya bu tip insanlar gerçekten çok var ve çok tehlikeli oluyorlar , ben bunun örneğini daha geçenlerde yaşadım , burada bir bayan fenomen arkadaş kankasi ile arası açılmış , beyefendi budan elini ayağını çekmiş , benimde onunla olan samimiyetimi görünce kıskandı sanırım , bana özelden 1.5 gün boyunca beyefendiyi kötüleyen ve butun kirli çamaşırlarıni ortaya döken mesajlar yazdı , sözüm ona beni çok seviyormuş zarar görmemi istemiyormus beni düşündüğü için bu telkinlerde bulunduğuni ifade etmişti , bana ona inanma ondan uzak dur ondan ne dost olur ne bir şey , çok çapkın birisi o, burdaki statüsüne güvenip her kadını elde edeceğini düşünüyor benim bir duruşum olduğu için ben tavrımi koydum , benim öyle bir insan ile işim olmaz bundan sonra benim için bitti yıllardır ben onunla özelimi paylaştım ama aaa olmsz öyle yanlışa da doğru diyemem ben seni sevdiğim için uyarıyorum dedi , aradan 4 5 gün geçip birlikte soru açtıklarını yorumlarda canım cicim dediklerini birbirlerini övdüklerini görünce beynimden vurulmusa döndüm , bir insan bu kadar sahte bu kadar kıskanc bu kadar iki yüzlü olabilir mi dedim insanlığımdan utandım, beni sevdiginden düşündüğünden değilmiş bu telaşı , sadece arası bozuldugu dostu ile benim samimiyetini görünce kıskançlık krizine girmiş benimde aram bozulsun diye çırpınıp durmuş ve bana sayfalar dolusu adamı kötülemis , rabbim yüzümüze dost gibi görünüp düşmanlik hasetlik fesatlık besleyen herkesten muhafaza etsin , anladım ki karakter sadece güzellik, kariyer , değilmiş , karakter o güzelligi duruş ve vicdanla taçlandırmakmis , şimdi bakıyorsun can ciğer olmuşlar burada duruş nerde karakter nerde kalıyor, aram bozulur bozulmaz beni kötüleyen ya da bütün kirli çamaşırlarımi ortaya döken , sonra hiç bir şey olmamış gibi canım cicim diyen dostum olacağına, hiç olmamasını yalnız olmayı tercih ederim 🙋 bizde dostluk lafta değil icraatta olur , herkesin niyeti neyse akbeti de o olsun, oyuzden burada size insanları kötüleyip aranızı bozmak isteyenlere laf getirenlere fırsat vermeyin araştırın derim
Ağzına yüreğine sağlık canooo artık midem bulanıyor böyle insanları görünce hele bide kendilerini sürekli övüp ben şöyle böyleyim demeleri 😂 hiçbir vasfı olmadığı halde kendini öven insanlara çok üzülüyorum bırak da seni biz övelim kardeşim ya tabi övülecek yanın varsa 😂😂 yaptığı yemeğe kadar ben çok iyi yaparım aaa onu da ben çok iyi yaparım aaaa şunu ben iyi yaparım 😂 tamam ula sen mükemmelsin sen her şeyi en iyi yapıyorsun en güzel sensin 😂😂 bi bitmediler
Hayır omurgasız ve karaktersiz değilim. arkasından konuştuğumla samimi olmam hatta yüzüne derim zaten direk. bazıları var yemediği nane kalmamış hala yüzüne gülüp kankam kankacım diyebiliyor :D insan da utanma olur biraz
Burada ona çok geliyorum ben şu adam bana böyle yaptı şöyle yaptı taciz etti sapıklık yaptı vs vs bi bakıyorum adamla sarmaş dolaş yeniden 😂 bide o insanlara beni kötülüyordur adım kadar eminim
Oda bir şey mi benle konuşurken o kişiye ana bacı söven benle küsünce gidip ona sırnaşan kişiler tanıyorum 😂
Ahaha yaparlar buradakilerden artık midem bulanıyor
İletişimi kestim zaten hepsiyle. keşke zamanında ss alsaydım da atsaydım millete. gerçi arkadaş kalmaya devam de eder bunlar her şey beklenir
Bende pişman oldum almıştım ss bi arkadaşıma attım sonra sildim 😅😅 ama bi arkadaşıma durumu anlattım bak bu kadın bunun arkasından şöyle böyle konuşuyor senin aran iyi şu adamla konuş diye oda boş ver dedi her denilene inanma dedi sen 😅 konuya vakıf ama tek bir kötü söz etmedim o adam hakkında bi bakıyorum sağda solda bana cephe almış 😅 kadın bide evli burada kendini yamayacak insanlar arıyor😂
İyilik yaramıyor boş ver kendi gözleriyle görsünler takmayacan hiç 😂
Takılmıyorum da böyle iki yüzlüleri bence herkes bilsin ona göre hareket etsin 😅😅
İkiyüzlülüğü hiç sevmem yüzüne gülemeyeceğim insanın arkasından konuşmam, arkasından konuştuğumla da gidip samimi olmam
Yüzüne söyleyemediğim bir şeyide kimsenin arkasından konuşamam 😅
Ahaha yanii birinin arkasından konuşmakta hiç bana göre bi davranış değil aslında 😅
Kimin arkasından ne söyleyeceksem önce yüzüne söylemişimdir. Fakat sık sık gördüğüm manzara bu.
Yüzüne söylemişimdir arkasından laf ettiysem.
Konuşmuşsam demek ki bana lafı gelmiştir kulağıma muhatap olmam bir daha
Ben dün yediğimi hatırlamıyorum. Ayrıca kimsenin arkasından konuşmadan yüzüne söylemek tercihim •
Olmam ya... Ben ne düşünüyorsam yüzüne de söylüyorum genelde gocunmuyorum 🙄
beni üzecek tek bir kisi bile istemiyorum hayatimda sadece eglenmek ve anlasilmak istiyorum
Biri arkamdan konuşmazsa ben konuşmam hee konuşuyorsam da kafamda silmişimdir
Silerim onu hayatıma tekrar giremez
✍️✍️
Genel olarak kimsenin arkasından konuşmam
Eğer arkasından konuşuyorsam mutlaka yüzüne konuşmuşumdur ve samimi olmam
samimiyet derecesinde konuştuysam yine bir araya gelirim yeterki kötü anılar olmasın
Kimsenin arkasından konuşmam
Kaliteli bir duruş için omurga şart diyorum.
Eğer tanımıyorsam belki
Oluruz anne bile kızının arkasından konuşuyor öyle güzel bi devir he bana gelirsek ben kimseyle samimi değilim o yüzden bana serbest
arkasından konuşmam sevmiyorsam samimide olmam
Akrep burcu olarak bi insana ısınamadıysam zaten samimi olmam
Hayir beceremiyorum onu
Olmuyorum
Hayır asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlıyorum seni, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı olabilir. 😕 Herkesin iletişim tarzı farklıdır, bazıları çatışmadan kaçınmak için böyle bir yol izleyebilir. Önemli olan senin kendi değerlerine sadık kalman. Samimiyet, içtenlikle kurulan bir bağdır bence. Kendine dürüst olman ve sevmediğin insanlarla mesafeni koruman çok doğal. Senin gibi hissetmek de bir erdemdir. ✨ Kalbinin sesini dinle yeter.💖