28 gü

İş yerinde kiminle samimi olayım, cana yakın denilen Caner mi yoksa soğuk denilen Yusuf mu?

Arkadaşlar ben kurumsal bir yerde işe başladım önce başka bir dükkanındaydım o yerin sonra diğer dükkanına gönderildim, diğer dükkana gönderilmeden önce oradaki 2 tane erkek çocuğu hakkında duyumlar almıştım işte birinin adı Caner olsun diğerinin de Yusuf olsun diyelim işte Caner cana yakın işi de bana öğretirmiş falan Yusuf o kadar da cana yakın değilmiş hatta soğuk nevaleymiş falan dediler ama bana tam tersi bir şekilde yaklaştılar hatta bu işi öğretir dedikleri Caner 2. gün adımı sordu ben de hala öğrenemedin mi falan dedim tepkimi koydum ve hiç anlattıkları gibi cana yakın, işi öğretecek biri değilmişsin dedim, diğer Yusuf olan çocuğa soğuk demişlerdi gayet de iyi anlaştım yani çocukla sadece biraz egoist bir havası var o kadar ama o da normal yani boylu poslu çocuk sizce Yusuf’la mı arkadaş olayım Caner’le mi
İş yerinde kiminle samimi olayım, cana yakın denilen Caner mi yoksa soğuk denilen Yusuf mu?