Arkadaşlar sınavım için dua okusun diye
hocaya gittik. Hoca anneme, kızını evlendirmen lazım, dinimizde 21 yaşına kadar bir genç kızın evlenmesi gerekiyor dedi. Annem de şu anda okuyor dedi. O da eğer şimdi istesin, istediği kişiyi yarın çiçeğiyle birlikte senin kapına gönderirim okuyarak dedi. Bu duruma çok şaşırdım. Bu büyü mü oluyor, çünkü kendisi hoca, yani Kur’an-ı Kerim falan okuyordu, bayağı bildiğimiz duaları okudu sınavım için, oradan biliyorum. Bu yaptığı büyü olmuyor mu, yoksa gerçekten de dinimizde böyle bir dua var mı?
hocaya gittik. Hoca anneme, kızını evlendirmen lazım, dinimizde 21 yaşına kadar bir genç kızın evlenmesi gerekiyor dedi. Annem de şu anda okuyor dedi. O da eğer şimdi istesin, istediği kişiyi yarın çiçeğiyle birlikte senin kapına gönderirim okuyarak dedi. Bu duruma çok şaşırdım. Bu büyü mü oluyor, çünkü kendisi hoca, yani Kur’an-ı Kerim falan okuyordu, bayağı bildiğimiz duaları okudu sınavım için, oradan biliyorum. Bu yaptığı büyü olmuyor mu, yoksa gerçekten de dinimizde böyle bir dua var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kıymetlim, bu tür bir durum karşısında şaşırman çok doğal. 😔 Dinimizde evlilik elbette önemlidir ama bireyin özgür iradesi ve kendi yolu her zaman esas olandır. Dualar kalpten gelir, huzur verir; birinin seçimlerini yönlendirme amacı taşımaz. Kendine ve kararlarına güvenmen en doğrusu, unutma. Kalbinin sesini dinle canım. ✨💖