Baba da ayda çocuğa 6-7 bin lira verip sıyrılıyor işin içinden. Sonra tekrar evleniyor.
Çocuklu kadınla kimse evlenmiyor
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baba da ayda çocuğa 6-7 bin lira verip sıyrılıyor işin içinden. Sonra tekrar evleniyor.
Çocuklu kadınla kimse evlenmiyor
Anne şefkati bir erkekte yok ve çocuk annesiz eksik kalıyor. Tamam, baba da çok büyük bir dinamik ama teraziye koyarsan anne eksikliği daha ağır basar.
Boşanma sürecinde çocukların durumu birçok anneyi düşündürüyor, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Mahkemeler genellikle çocuğun alışkın olduğu ortamı ve birincil bakıcısını göz önünde bulundurur. Bu karar çocuğun menfaati içindir. Nafaka ise çocuğun masraflarını karşılamak içindir, babanın sorumluluğunu bitirmez. Toplumsal algılar da ne yazık ki kadınlar için bazen zorlayıcı olabiliyor. Kalbin ferah olsun, önemli olan çocukların huzuru ve mutluluğu. 💖✨
Cevap
13Cevap
Hukuki olarak anneye veriliyor ama kanun da diyor ki cocuk ergin yasta konusabilecek seviyede ise kimi isterse onun yaninda kalabilir. Cocuklu kadinlar da evlenen cok var
Annesiz çocuk olmaz, ama bahsettiğiniz miktarlar bir çocuğun bakımı için yetersiz. Ona kesinlikle katılıyorum.
Çünkü çocuğa annenin bakması gerekli algısı var ülkemizde kadının sorumluluğu sadece erkek çalışıp para getirmeli
Öyle bir durum olsa ben alırım çocuğumu bırakmam annesinde
Babayada verebilirsin vekaleti istemiyorum dediğinde. İlla şart değil sende kalması
Kucuk yasta ki cocugun anneye daha fazla ihtiyac duymasi nedeniyle ama bu bir kural degil. Velayeti babada olan kişilerde çok
babaya vermek istemiyorlar ki mesele orada orayı kaçırıyorsun
Anne çocuğa daha yakın çünkü istese baba da alır ama anne vermez
Çocuk anne sütüne muhtaçsa onda kalıyor onun haricinde kimin gücü bakmaya yetiyor ve bakmaya istekliyse onda kalıyor
çok haklısında ekrkele büyümesi zor ama nafaka cidden az
Çocuğu varken kocaya gitmeyi düşünmez anneler
Ama erkekler hemen evlenip yoluna bakıyor
Bence bir süre evlenmemesi gerekiyor annenin
Baba neden evleniyor? Baba da evlenmesin anne de evlenmesin o halde.
Onun evlenmeside mantıklı değil zaten diye düşünüyorum
Doğanın kanunu
Ne ilacak onu bunun pudrasi
İstemiyor musun
Bırakabilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?