Evlenmek için yaşın çok genç yolun başında sayılırsın evde kalıp gençliğinin güzel günlerini tüketme kaliteli bir cevren olsun üniversitede güzel bir bölüm kazan oku üni hayatını da bir yasa hayatini ne evde oturarak ne de evlilik hayalleri peşinde koşarak söndürme derim ama hayat senin karar senin elbet
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
11 güBence köyde olman calismani ve kendi gelirini elde etmeni engellemez. Kendin için bı iş alanı kurabilirsin. Eğer bağ bahçe tarla varsa. Yaban mersini olur, enginar olur boyle şeyleri şehir dışına bile kargoluyolar artık. Kendi markani bile kurabilirsin. Bı amaç ve hedef belirlemek snein de hayat kaliteni degistirir. 🥰 Hem de herkesin hayalini kurduğu Ege kasabasında yaşayacaksın ne güzel 🥰
30 Yorumla
Yani ne olursa olsun illaki seni isteyenler olur sende demirden beton dan degilsin etten kemikten bir kızsın bugün değilse yarın aşktan da vazgecsen aklin hep ilişkiye girmek nasildir keske bir gün girseydim diyerek ömür geçmez o yüzden bul birini
00 Yorumla
11 güBence ayaklarının üstünde durmalısın. Kariyer yap, meslek sahibi ol. Özgüvenin hep olur, bu zamanda bir dayanağın olur.
Kadın girişimcilerin olduğu seminerlere katıl, gerekirse ticaret de düşün
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım fggurel, 21 yaş insanın kendini keşfettiği, çok özel bir dönem aslında ✨. Ege'nin o güzel köyünde kendine bir yol çizmek elbette kafa karıştırıcı olabilir. Evlenmek veya aile evinde kalmak yerine, önce ne istediğini keşfetmeye odaklansan nasıl olur? Belki online eğitimler ya da küçük bir hobi kursu sana yepyeni kapılar açar. Kendini tanımak ve bir şeyler üretmek sana çok iyi gelecektir. Kendi ayaklarının üzerinde durmak seni özgürleştirir. İç sesini dinleyerek en doğru kararı sen bulacaksın. 💖
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16,2b cevap paylaştı.
11 güEvlenmek daha iyi gadası
00 Yorumla
11 güaile evinde kal kız... sana gerçekten aşk evililiği yaparak sadık kalacak koca bulmadıkça evlenme.. haa görücü usülü gerçekten efendi bi erkek karşına çıkartırlar diyeceğim de o iş de zor. görücü usülü eskisi gibi değil pek güvenilmiyor. o yüzdenegede aile evinde şu an istanbuldaki plazalarda çalışan biri olarak yazıyorum herkesin hayali bu. evlilik felan değil. egede yaşamak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güSen İzmir'e şehire git ayrı eve yalnız çık sonra evine kendine bi tane bayan ev arkadaşı bul bayan ev arkadaşın duşta seni yola getirir bide sen köylüsün cahilsindir ama bayan ev arkadaşın şehirli olduğu için senden akıllıdır ve seni duşta halleder yani baskın olarak.😈🤫🛀🚺🚺💋👩❤️💋👩
12 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 487 cevap paylaştı.
10 gü21 yas o kadar genç bir yaş ki
istersen okuluda baştan okursun, istersen işde kurup batırırsın o kadar bebe bi yaş ki ama kendini yaşlı görüyorsan bilemem daha yeni yeni aklın ermeye başlıyor
20 Yorumla
11 güEvlilik neyin alternatifi tam olarak? Aşık değilseniz biriyle nasıl evlenip aynı yatağı paylaşacaksınız?
30 Yorumla
10 güBen 27 yaşındayım ve benim kafa yapımla bir olmayan biri gelmeyene kadar baba evin de kalma taraftarıyım 🤷
230 Yorumla- 10 gü
@melodikdusler suankık yeme içme yatma tarafındasın 😄
- 10 gü
@Ateşboceğı61 evet konforum iyi 😂
- 10 gü
@melodikdusler kaybetme Şu an atın üstündesin atı kaybedersen eşeğe talim edersin 😀
- 10 gü
@Ateşboceğı61 Allah korusun ya öyle demeyin 😂ya aynı seviye de olayım evlenince ya da daha iyi bir seviyeye aşağısını benim bünye kabul etmez
- 10 gü
@melodikdusler o zaman senin deveye binmez lazım üst sekmente geçmen için 😀
- 7 gü
Kafa yapın tam olarak nasıl hayatına hiç erkek girdi mi
- 7 gü
Evet, girdi evlilik niyetiyle ama olmadı. Ne çok rahat biriyimdir ne de çok muhafazakar biriyimdir. Gezmeyi, kitap okumayı, sabahları veya akşamları yürüyüş yapmayı severim. Kendi dünyamda ne kadar baskı ve yasak çok olsa da beni mutlu eden en ufak şeyle meşgul olarak günümü huzurlu geçirmeye calışırım ve seveceğim adam da bunlara benimle eşlik edebilsin isterim. Arkadaşlarım kadar kafamız uyuşsun isterim. Beraber film izleyip kamp kurmak isterim, ormanlık yollarla bisiklet sürmek isterim. Çok zengin aramıyorum; sadece hayatı haramlara girmeden yaşamayı bilen birini istiyorum. Beraber namaz kılalım, Ramazan ayında misafirler ağırlayabilecek kadar yanıma eşlik edecek bilinçli bir kişilik istiyorum. Dürüst ve merhametli, büyüklere karşı hürmet gösteren, çocuklar ile çocuklaşabilen ve kendi kendine de mutlu olmayı becerebilen, velhasıl kendini olgunlaştırmış bir erkek istiyorum o kadarcık.😅
- 7 gü
Peki doğru söyle first kissini verdin mi erkeğin birine
- 7 gü
@Şekerkizzz20 neyi verdim mi anlamadım
- 7 gü
@Şekerkizzz20 bana küçükken cinsel istismar olmadı haricin de tenime kimse dokunmadı, ve kimseyle yakınlaşmadım o kadar
- 6 gü
İlk öpücük işte yav
- 6 gü
Bu arada kapalı mısın
- 6 gü
@Şekerkizzz20 evet
- 6 gü
@melodikdusler sen deveye binersin
- 6 gü
@Ateşboceğı61 🐫binerim 😂
- 6 gü
@melodikdusler tamam üst sekmene geç artık
- 6 gü
@Ateşboceğı61 arabaya mı bineyim 🤣
- 6 gü
@melodikdusler ya yok sen gel uçak bileti alcam ben
- 6 gü
@Ateşboceğı61 tamam geliyorum 😄
- 5 gü
@atesbocegi61 hayırdır birader sen kızı götürmeler filan
- 5 gü
@Şekerkizzz20 uydurma
- 5 gü
@Ateşboceğı61 anlamadı o mevzuyu boş ver 😂
- 5 gü
@melodikdusler sen kendin söyle ben herhangi bişey dedim mi sana işte insanı karalamak bu kadar kolay
- 5 gü
@Şekerkizzz20 Şikayetçi değilim beyfendiden biz espili konuşuyorduk siz mevzuya vakıf olamadığınız için yanlış anladınız sanırım 😅 Velhasıl-ı kelam herhangi bir sorun yok
- 5 gü
@melodikdusler baştan aşağı komple okusa yorumları anlar belki de sırf bunu bile bile o öyle dedi diye sana bilinçli istek attım biliyor musun
- 5 gü
@Ateşboceğı61 sorun yok ben rahatsız olsam bu kadar muhabbette kalmazdım, keyif aldım hatta takılmayın sözlere boş verin
- 5 gü
@melodikdusler ya biliyorum zaten senle konuşurken neden seni götürmeye çalıştığım söyleniyor bundan ne götürenin haberi var ne gelenin haberi var
- 5 gü
Yoruma karışan şahıs şimdi biz @melodikdusler ile arkadaş olduk konuşuyoruz tamam mı ekledim de onu
- 5 gü
@Ateşboceğı61 öyle oldu evet, herhangi bir sorun yok konuşma seklin de beyefendinin. Her iki tarafta sakin olsun yeter. Sinirlenmeye veya laf atmaya gerek yok. Esprili konuşuyorduk şurada okurken keyif aldım hepsi bu
- 5 gü
Çok teşekkür ederim umarım anlar bu sefer bir anlayışlı olur
- Aile & Toplum konusunda 630 cevap paylaştı.
10 güSırf evlenmek diye evlenirsen sonu kesin hüsran olur, ha sevdiğin görüştüğün varsa ve eminsen, yani adamın işi gücü ev tutup eşyalar hazır ise evlen derim
02 Yorumla- 10 gü
Ya evde istenmiyosak başka çaremiz mi var
- 10 gü
O nasıl aile be hiç anlamadım insan çocuğuna sahip çıkmazmı
10 güAile evine devam et baba evi sultan evi koca evi hizmetçi evi
33 Yorumla- 10 gü
@laydbirdmira birileri bayagı dolu gibi galiba
- 10 gü
Ne sen sor nede ben anlatım
- 10 gü
Ya aile evinde istenmiyorsak
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Asik olanlar bile evlenip mutsuz oluyor zamanla. Sirf evlenmis olmak icin evlenme derim. Bekle.
13 Yorumla- 10 gü
Aile evinde istenmiyorsak
- 10 gü
@Denizzz6788 oyle bisey olmaz yanlis anliyor veya ergen yaslarin getirdigi hormonlarin yukselmesi ile yine yanlis hissediyoruzdur. Her anne baba cocugunu sever zarar gormesini istemez
- 10 gü
28 yaşındayım alakası yok
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. yani evlenmek tabi ki. şimdi kızsın ama yıllar seni kadın yapacak. o zamanda evde kalmıs hissi olucak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güAile evinde kalmak daha iyidir bu devirde gerçekten seven değer veren iyi niyetli düşünen insan sayısı çok az kimseye güven olmaz üniversite okumak için çabalamalısın bence
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,8b cevap paylaştı. Aslında bir işe girsen aynı anda gece okullarıyla okulları bitirsen daha sonra Evlensen olmaz mı erken bence evlilik için
00 Yorumla
10 güBende ne okudum ne temizlik yemek biliyorum ve 24 yaşımda evleniyorum ama sevdiğim adamla 5 yıldır ilişkim vardı mutluyum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güBen de 21 yaşındayım 25 yaşından önce evlenmeyi aklımdan bile geçirmiyorum çok erken bir yaş çünkü KPSS çalış atan açıktan oku ya da sınava gir hazırlan örgün olarak oku evlenip ne yapacan evlenmek için evlenme düzgün insan sayısı çok az
00 Yorumla
11 güAçıktan okuyabilirsin yaşın gelince evlendirsin daha erken açıktan okulunu bitir sonra evlen bence sen bilirsin senin tercihin
00 Yorumla
11 güİyi birisine denk gelip evlenmek daha güzel olur. Evde kalıp ne yapacaksınız ki bir süre sonra bu sizi olumsuz etkileyebilir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 647 cevap paylaştı. Kardeşim en iyisini yapmışsın İnşallah eli ayağı düzgün biri çıkar karşına okuyanları görüyoruz herkes açıkta kimse atanamıyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
11 güKendine hobiler edin en azından kafan dağılır evden gidip kurtulurum mutlu olurum diyerekte bilmediğiniz biriyle hayatınızı birleştirmeyin
00 Yorumla
10 güEge ve aile evi. Mutlu olursunuz ve yaşlanmazsınız
10 YorumlaEvlen evlen sonra burdaki dert yanan evli kadin nufusu azalmasin 😅
10 YorumlaEvlen iki de çocuk yap hayatın zorluklarını görünce de ben niye evlendim diye oturup ağlarsın
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geçinmeye gönlü olmayanlar hem erkek hem kadınlar anlık hevesle evlenmeyin iyi düşünün
10 YorumlaAkıllı ol kendine macera arama el kahrı çekilmez otur evinde
14 Yorumla- 10 gü
Aile istemiyosa
- 10 gü
Atanamadım ki
- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
11 güMantık okyanusta sadece dümeni olan bir gemi. Çarkı döndürecek motoru bul önce bence, yoksa karaya çıkamazsın.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 944 cevap paylaştı.
11 güBirkaç sene daha ailenle yaşa sonra evlilik yoluna girersin 21 yaş erken acele karar verme
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Nasıl bir hayat hayal ediyosun. Cevap kendi içinde saklı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
11 güEn azından seni ayaklarının üzerinde tutacak bir meslek edinmek için çabalamalısın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 güBunu yazabilecek bir telefonun ya da bilgisiyarın var diye tahmin ediyorum daha senenin başındayız YKS kas ihtiyacın olan her şey internette var bir güzel bir bölüme yerleş maddi durumun yok ise ekstra olarak bir işe gir başka bir yolu yok aşırı zor bir şey evet ama yapmak zorundasın aksi taktirde hayatını şansına bırakacaksın sadece önünü göremeyeceğin bir yola girme saygılar
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 564 cevap paylaştı. Ebenin neresinde olduğuna bağlı
Mutlu olup olmamana da
Evlilik kaçış ama sorun kime kaçtığın00 Yorumla
10 güGüzel bir evlilik nasip olursa çok mantıklı
00 Yorumla
10 güKöyde kal. Hem sağlığın, hem de huzurun için. Evlenip de bağlama kendini hiçbir şeye.
00 Yorumla
10 güEvlenip hayatını karartma. Kendi ayaklarının üstünde dur
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Niye okumadın ki herkes evliliği kurtuluş olarak görüyor nedense
00 Yorumla
11 gükendi hazır hissediyormusun sorumluluk almaya
00 YorumlaYanllış insan ile evlenmektense aile evi daha mantıklı
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
11 güAşık olduğun biri yoksa ha diye evlenmenin mantığı yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 güŞu anda her ikisinide yapıyorsun ve mantıklı olan bu zaten 😊😉
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 güSultan Çetinkaya Tahtacı diye bir kadın var Instagram'da takip ediyor musun onu
00 Yorumla
11 güİyi biri değilse aile evi
Bide bekle ya biraz okumasanda çalışmasanda küçüksün00 Yorumla
11 güHayat vizyonunla ve beklentilerinle alakalı bilemeyiz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
10 güKöyde ortam nasıl? Evlenmek için evlenmeni önermem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güBende aynıyım evlensen de Napacan ki köyden biri ile evlensen yine aynı olacak bari üst seviye birinle evlen
01 Yorumla- 11 gü
Anlaşma olmadıktan sonra kimle evlenirsen evlen önemli olan geçinmek
Bunlara oturup düşünüp mü karar veriyorsunuz gerçekten? Evlilik sevdiğin güvendiğin bir ilişkin varsa düşünebileceğin bir şey durduk yere evlensem mi ailemin yanında mı kalsam diye nasıl tercih yapabilirsin?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güEge köyü hangi sehirde. Sahile yakinsan bahceli bir evdeysen sakin doğa ortami varsa valla bu cok iyi bisey.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
11 güikiside saçmalıkta, yinede aile evinde kalmaktansa kafa dengi biriyle olman daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 güEge köyünde evinizin olduğu alanda bahçenizde var mı?
02 Yorumla
Cevap sahibi11 güNe güzel işte
Gizli Üye(25-29)10 güO da bişey mi 30 yaşında aile evindeyim üniversite okudum, işim gücüm yok. Garsonluk, kasiyerlik yaptım, kpss denedim.2 yıllık açıktan bi bölüm oku. Köyde de illa ki vardır çalışabileceğin bi iş
32 Yorumla- 10 gü
İnşallah istediğin bir yer olur
- 10 gü
Bende ayniyim
Gizli Üye(25-29)11 güEvlenmek istersen ege den de zengin bir damat adayı var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güEvlenmek için erken bir yaş bence KPSS falan çalışıp atanmayı deneyebilirsin
00 Yorumla
11 güEğer sevdiğin biri varsa ne kadar erken evlensen o kadar iyi bence bu zamanda yoksa ortada kararsiz kalırsan pişman olursun.
01 Yorumlasırf evlenmek için evlenme ileride pişman olursun. birini seversen ve hayatını birleştirmek istersen evlenmelisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 güSen oralara hakimsindir böyşe yıkık dökük kelepir parasına ahır dam kerpiç taş ev bul ama elektrik aboneliği iptal edilmemiş olsun bem sana deli para kazandırırım. Hemde zevkli iş
05 Yorumla
Cevap sahibi11 güHasta mısın sen?
Cevap sahibi11 güRica etsem neden iğrenç olduğumu anlatır mısın? Çok merak ettim
Cevap sahibi11 güOna göre geri alacam sözlerimi
11 güAile evi devam sakın bakma evlen diyenlere emin olduğun kişiyle evlen örnek benim annem sakın yapma böyle bir hata
00 Yorumla
10 güSen ilk once kendini kesf etmeye bak ozaman neyin dogru oldugunu anlarsin
10 Yorumla
11 güHayatının kararını sitedeki kardeşim dayılara verdiriyor kraliçe💃
10 YorumlaTurizm okuyabilirsin, evlenmek mantıksız erkeğin eline bakarsın şu an.
00 YorumlaDevam et aile evinden bence daha yaşın küçük 27lerinde düşünürsun
00 YorumlaAllah'ın emriyle senin isteyebikirim istersen bende egedeyim tabi buna sen ne dersin bilemem
02 Yorumla- 11 gü
Verdim gitti
- 11 gü
😄😄😄
11 güsana değer vereceğinden emin olduğun biriyle evlen yoksa hayatın mahvolur
00 Yorumla
11 güAilen çok baskıcı değilse evlenip başını yakma bence
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri