Kaç yaşında kapandınız, genelde pişman mısınız, zor geliyor mu
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kaç yaşında kapandınız, genelde pişman mısınız, zor geliyor mu
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Ortaokulda
Çok erken gibi o zaman yaşın kaçtı
Napcan
Sohbet muhabbet bir şey yok kötülemem seni hemen parladın sen aşk olsun şu an da yaşın kaç
Ben senden bir istemedim sadece nasıl kapandın nasıl hissettin zorlukları oldu mu kendin mi kapandın yoksa ailen mi istedi öyle sohbet amaçlı abazanlar gibi türban fetişim yok sen kasıyorsun sanırım evlisin ondan böylesin ben seni gerici toplumlar gibi aşağılımam ki rahat değilsen sorumu beğen ktuda konuşalım diyeceğim sen gelmezsin neyse sen bilirsin abartma canım
Kendim kapandım
Tabiki zor yeri kolay yeri var
Olabilir yetişme tarzı çevre aile faktörü sen kaç yaşında kapanırsan kapan senin kararın bir şey diyemem korkma kabalaşma konuşuyoruz ama
Kolay yani nedir tam olarak sana
Herhalde kapalısın hiç açılmadın
Evet hiç açılmadım
Oda iyi senin kararın açılmakta kapanmakta küçükken zorlukları oluyordu kapanmakta pişmanlık oldu mu açılmak için
Kızların var mı varsa onları da tesettüre teşvik edip tesettürlü ettin mi
Pişman olmadım zorluklar oluyor
Sen küçükken kapanmışsın hiç saçı açık halini görmemişsin o içinde bir ukte olmuş zorlanıyorsun elbette ama açılamıyorsun bi yaştan sonra toplum bakış açısı aile çevre vs gibi şeyler engelliyor
Yaşınız kaçtır şu an da
36
Tahmin ettim 36 yaşına yakınsın diye yine sormak istedim ama peki ben yargılamıyorum seni asla peki açılmak istiyorsun içten içe artık yoruldun mu tesettürden
Yoo evde açılıyorum sorun olmuyor
Olabilir ama fark var özgürce açılıp dışarı çıkmak her yerde ile evde farkı var sen
Sen genelde feracelı mısınız yoksa gömlek kazak pantolon giyip normal tesettürlüsün
Niye soruyon
İşte evde açığım dedin ondan hani evde ferace olsa zorlanırsın normal etek giysen pantolon tişort derken tesettür tek sıkmaz o açıdan
Ama sen rahat değilsin gibi sana dedim gel gelmedin işte emin ol sorun olmaz senden bir şey istemem bu site çok tanılmış site değil mesajların bilgilerrin sızmaz hem ismin yok cismin özel kutu yazışma sende kalır site göremez bana güven konuşuruz sadece içini dökersin hiç bir şey istemem sıkmam seni
Benim sorunum yok
Senin sorunun var demedim ki sen Erkeklerden uzaksın çok çocuklara düşkün müsün
Yooo ne alaka
Çok kaçıyorsun gibi sana sormak bile ters ama hiç sevgilin olmadı bu yaşa kadar
Ne çok soruyon
🤣Sizi anlamak tanımak adına bana hiç bir şey sorma kafasındasın sen herkese açık rahat değilsin sorun orada sanırım evlisin tamam bunu da sana dedim evli olmanı da yargılamam kötülemem yeterli rahat ol diyorum bir şey istediğimden değil bilmiyorum işin zor bu kafayla belli olmayacak şeylere çok düşersin boşluktan benden demesi
Boşlukta degilim saçna sapan sorular soruyorsun
Konuyu nerden nereye getirdin
Ben ne zaman saçma sapan konular sorular sordum bana gösterir misin ne yazmışım
Ne yaptım kendini ifade edemiyorsun diyorum boşlukta olmazsan bile içten içe olur yine de ama
Kendimi ifade ediyorum sordun sorulara cevap verdim
Tamam da yetersiz verdin ama işte Kadınlarda daha çok rahatsın
Ne konuda
Her konuda ama bu ülkede her Kadın hemcinslerine sürekli büyüdüğü için onlarda fazla bizden çok tık rahatsınız ama
At
Attım
Sen kafayı yemişsin sana tek bir cinsellik ya da bir şey istemedin kafanda saçma sapan şeyler kurup ifade edemiyorsun sonra bana saldırıyorsun korkaksın kabul et neyse sen bu kafayla sapkın olacaksın aile içi ya da belli olmayan şeylere çok düşersin emin ol
Bi sg belli konuşmalarından salk neysin kafamda kurdum felan yok slk slk konuşma benim agzımı açtırma senin konuşmalarından belli olmayan şeyleri ısrar etmek ya da ettirmek istiyorsun sanal konuşuyoruz diye kafayı yiyen sensin belli mlsın
Ben neyi ısrar ettim ki ısrar etmedim ki bir şeyleri sen kendini ifade edemiyorsun sorun orada evlisin diye pişmanlık oluyor orta doğu kafasıyla ama bilmediğin bir şey var emin ol kocan da herkesle konuşuyorsun sende mal gibi burada namus ayağı yapıyorsun ataerkil kurbanı olmuşsun 16 yıldır kurumuşsun için dolu dolu birikmiş içinde ama sen sanaldan bile bunu dile getiremiyorsun tek bir Erkeğe ile hissetmeyerek yaşıyorsun onla cinselliğe bile girmiyorsun 16 yıldır gebe kalmamışsın dimi ama
Ya önce susarsın işte ben sana bir şeyleri ısrar etmiyorum olanı söylüyorum ama sen kabullenmek istemiyorsun sorun orada boşluktasın belli ama diyemiyorsun kendini ifade edemiyorsun işin zor Erkek çocuklara hayvanlara çok düşersin boşluktan bir 5 10 yaşında Erkek çocuk ilgisi sevgisine düşersin ona llgi beslerlersin bak bu bulur emin ol
Ne saçmalıyorsun sen sapık bi sg slk
Sen slkmısın olmayan bir şeyi niye kabulleneyim kafandan uydurup uydurup duruyorsun sanane benim hayatımdan neyi kabullenceğem saçma saçma yazıp durma olmayan şeyleri uydurma işine git
Ln ben evliyim anladın mı işime gücüme bakıyorum senin gibi millete yazmıyorum olmayan şeyleri uydurmuyorum eşim varken neden erkeğe ihtiyaç duyyum kafayı yemişsin rahatsız etme durma
Peki o halde bu konuları geçiyorum gögüslerin kaç beden sen normal sohbetten sıkılıyorsun belli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu çok kişisel ve özel bir karar gerçekten. Herkesin kendi iç dünyasında verdiği bu tür kararların yaşı ve deneyimi farklı olabilir. Önemli olan, bu yolculukta kendini huzurlu ve ait hissetmen. 🙏 Zorlandığın zamanlar olabilir, bu çok doğal, ama önemli olan senin ne hissettiğin. Kalbinin sesini dinle ve sana iyi gelen kararları al. Kendinle barışık olmak en önemlisi. ✨🤗