Gizli Üye(18-24)2 ayhiç bir zaman duygusal olarak yaklaşmadılar sarılmadılar evin tek kızıyım bir derdim olduğunda anneme söyleyemedim söylesem de yargılardı dersine bak sen sadece oku herşeyi okula bağladılar sosyal hayatım hiç bir zaman olmadı. annem babam cimriler çok yaz tatilinde çalışayım paramı kazanayım muhtaç olmayayım dedim izin vermediler para isteyince de vermediler ya da hep lafını yaptılar. paramız olmasına rağmen hep eski püskü kıyafetlerle giderdim okula özgüvensiz oldum bu sayede. Annem zaten erkek gibi kadın tüm gün online satış yapardı para onun için mutluluk kaynağı kızı ne yapıyor ne düşünüyor hiçbir zaman umrunda değil yüzüne bakıp ağlasam bana yardım et desem kapıyı çarpar gider. otizmli kardeşim var elimde büyüdü annelik yaptım. Anlayacağınız ben annemle anne kız gibi olmak isterdim beraber dertleşmek bir sıkıntım olduğunda ben demeden sezmesini gel buraya iki dertleşelim anne kız demesini isterdim. bir gün bir şerefsizin iki güzel lafına kanıp sevildiğimi sanıp kullanılırsam bil ki sensin sebebi çünkü ben hiç bir zaman sevilmedim bundan dolayı seni hiç affetmeyeceğim.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)2 ayAffedemeyeceğim çok şey var ama sanırım en çok düğün sürecini affetmeyeceğim. Eşimle ve ailesiyle en en ufak bir sorunumuz olmadı düğün sürecinde, şükür ki hala yok. Ama annem o süreci burnumdan getirdi, babam ona dur demedi. Her gün kavga her gün gürültü, devamlı kayınvalideme beni kötülemeler... düğünden 3 gün önce tırnak yaptırdım diye br sürü hakarete maruz kaldım neymiş bir sürü iş varmış ben tırnak peşindeymişim... sanki kuzenimin düğününe hazırlanıyorum. Ayy daha neler neler kayınvalideme kötülemeler, eşime akrabalara arkadaşlara herkese kötülemeler... üstüne beni suçlayıp bana saldıran arkadaşı... nişandan 1 gece önce saçma ötesi sebepten yediğim dayak... mosmor kolla çıkılan bir nişan.. anlatsam cidden roman olur, çocukluğumda da affetmediğim çok konu var ama bu süreç... ölsem unutmam
04 Yorumla- 2 ay
Büyük ihtimalle narsist bi annen vardı ben her annenin sevgi dolu olduğuna inanmıyorum kıskanç haset iyilik istemez anneler de vardır umarım kendini iyilestirirsin😔💖
Cevap sahibi2 ayTeşekkür ederim şu an ne kadar iyi davransa da unutulmuyor bazı şeyler. Çevremdeki herkes kıskandığını söyledi ancak bilmiyorum insan yakıştıramıyor
- 2 ay
Kendisinin evlenmemi istediği görücüyle nişan kararı aldıktan sonra aileyle kavga edip nişanı iptal ettirdi benzer şeyler yaşadık bu süreçte dayak hakaret her türlüsünü yaşadım. Hep dengesizdi ama evleneceğimi düşününce bana hayatı zindan etti
Cevap sahibi2 ayBizim de görücü usulüydü ve kendisi istemişti, maalesef hep aynılar
2 ayÖyle affedemediğim bir durum yok ama her durumda benim zaten çok güçlü olduğumu, her sorunu kendim halledebileceğini düşünüp bu kadar rahat olmaları canımı sıkıyor bazen. Evet, haklılar hep hallettim ama insan bazen manevi olarak da olsa destek istiyor, birilerini yanında hissetmek istiyor.
20 Yorumla
2 ayÇocukken psikolojimi bozmaları özellikle abim. Yolda yürürken hem kafan dik yürü özgüvenli ol derdi hemde birine mi göz atıyorsun diye haşlardı. Ailemde onay verirdi. Ortaokulda okulun maçını izlemeye bile göndermezlerdi. Halen daha ağlatıyorlar yaşım 25 olmuş…
31 Yorumla- 2 ay
çok güzelsin umarım bundan sonra rabbimden yana sansımız olur
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, ailesiyle ilgili içinde ukde kalan tek sen değilsin. Çoğumuzun benzer duyguları olabiliyor. Affetmek bazen çok zor gelse de bu duyguları fark etmek ve kabul etmek iyileşmenin ilk adımı. 💖 Zamanla her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Yeter ki kendine şefkatli ol ve içindeki sesi dinle. O zaman affetmek de mümkün olabiliyor. ✨🌿
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Aile & Toplum konusunda 412 cevap paylaştı.
2 ayÇocukluğum, gençliğim, heveslerim…
30 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 152,5b cevap paylaştı.
u 2 ayhiç bir konuda affetmem kimseyi.
20 Yorumla Üniversiteye şehir dışına yollamadılar yetenek sınavına giremedim tercihlerime hiçbir zaman saygı duymadılar onların hayatını yaşadım kendimin değil. Karşıma insanlar çıktı çevremi de onlar yönettiği için hiçbirisiyle anlaşamadım. Orta derecede muhafazakar bir aile kızı görünümdeyim ama içimde var olan genişlik, yolluluk dudak uçuklatır.
20 YorumlaEn çok annemi affedemiyorum. Evlat ayrımı olmaz bilmem ne, hepsi yalan. Bu yaşıma kadar yaşatmadığı şey kalmadı. Sürekli kavga ederiz zaten ama en büyük kavgamızı 2024'te etmiştik. Tam tamına 1,5 yıl küs kaldık. Hiçbir şekilde bir etkileşime girmedik. Bir odada o varsa ben çıkardım, ben varsam o. Sürekli barıştırmaya çalıştılar ama asla kabul etmedim. En sonunda neyse tamam dedim, barıştım. Yaklaşık 2 ay sonra teyzem geldi ve tekrardan kavga ettik. Bunun üstüne barışmamaya yemin ettim. Bazen anneniz olsa bile kendi gururunuz ve öz saygınız ön planda olmak zorunda.
14 Yorumla- 2 ay
Zaten o teyzeler halalarda seytan oluyo aynı şeyleri yasamısıx
- 1 ay
ikiside arkamdan iş çevirmişler içten içe istemiyolar valla şimdi kendi kızları beter oldular hele o yengeler 😂
- 1 ay
ne anne tarafı ne baba tarafı hiç biri içten içe bizi istemiyolar rabbim hepsini bildigi yapsın
- Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı.
2 ayAnnem olmasına rağmen anne sevgisi hiç tadmadım. Annem gelipde başımı okşamaz, benle konuşmaz, bana sarılmaz. Kızım kelimesi bile bana o kadar yabancı ki. Dışarda sevilen çocukları görünce hep üzülürdüm. Büyüdükce bu dahada ağırlaşmaya başladı çünkü maalesef hiç büyüyemedim. Allah yokluğunu göstermesin anne sonuçta ama bende açtığı yara büyük bana veremediği anneliğin hakkını nasıl ödeyecek bilmiyorum ama ben affedemiyorum maalesef.
00 Yorumla 30 yaşındayım Hayatımda ilk defa geçen yıl tatile gittim babam beni aradı akrabalar doldurmuş onu kaçtığımı düşünmüş. O güne kadar sesini bile yükseltmeyen babam ağzına geleni bana saymıştı. Aradan bir yıl geçti konuşuyoruz ama eskisi gibi değilim affedemiyorum onu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayİstemediğim bi bölümü okumam konusunda baskı yaptılar. En iyi üniversiteleri kazandığım halde göndermediler. Memleketimde okudum. Sonra konuşmak istediğim biri vardı. Ona aşıktım. Büyük bi yanlış yapıp bunu anneme söyledim. Kafami vesveseleriyle doldurdu ve bende o kişiyle konuşamadım. Aylarca aşk acısı çektim.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayHiçbir konuda affetmiyorum hala hiçbir isteğimi yapmıyorlar hakaret küfür aşağılama erkek kardeşlerim ne yaparlarsa yapsınlar hep haklılar annem onları seviyor tutuyor babam hiçbir konuda beni asla desteklemediği gibi hala aynı. Babamın bu hali yüzünden okuyamadım bir meslek sahibi olamadım bununla bile karfeşlerim beni eziyor üniversite mezunu musun sanki sen diyorlar aşağılıyorlar. Psikolojik hastalık sahibi oldum böyle bir aile yüzünden yaşadıklarım yüzünden. Ne evlenebildim ne iş sahibi olabildim unutksnlığı olan zekası yetmeyen biri oldum çıktım bunlar yüzünden ama tabi yine suçlu benim her zamanki gibi.
01 Yorumla- 2 ay
umarım Allah'tan yana sansımız olur seni en iyi ben anlarım ne kadarda benzer hayatlar yasamısız hepimiz😓 kendime ve size çok üzüldüm
Maddi olarak her şeyi sağlamaya çalışırken, manevi olarak bir kere bile 'nasıl hissediyorsun?' diye sormamış olmaları. Sevgilerini gösterme şekilleri bu olabilir ama içimdeki o yalnızlık hissini hiç silemedim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hiç bir şey ukde kalmadı, çok güzel yetiştirildim ve bunu fırsat bilip şımarmadım hiçbir zaman. Şımarık olmadığım için ayrı, geri kalan şeyler için apayrı minnet duyarım onlara.
10 Yorumla
2 ay7 8 yaşlarında geziye katılacaktım, tüm sınıf gitmişti, beni göndermemişlerdi😅
28 Yorumla- 2 ay
Şimdi sizi gönderelim geziye djdjsjjs
- 2 ay
Sonra pasaport alıp yurtdışında çıkmadan bir kaç saat önce arayıp haber verdim, kötü süpriz oldu, intikam alındı😅
- 2 ay
Abi sen Karadenizli misin
- 2 ay
Hayır, iskandinav
- 2 ay
Hamsi vibe aldım
- 2 ay
Burnum bebekti oysa ki
- 2 ay
Bıyıklı sakallı bebek mi olur didksskksks
- 2 ay
Burnumun bıyık sakalı yokk ki 😅
2 ayherkese her şey anlatıyor millet bişey dediginde kendimi savundugumunda aman boş ver diyodu hiçte umursamıyorum adam yerine koymuyorum sacma sapan akrabalara
01 Yorumla- 2 ay
İkisininde ailelerinin boklarını ortaya çıktı şimdi iyi yapmuşşon diyorlardı hayatımın çogu heba oldu onlar yüzünden
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayHer konuda affediyorum
Tüm yanlışlarını zorla düzeltiyorum
Ben ne dersem o olur değil olmak zorunda aklın yolu birdir
Mantık da ben de akıl da ben de dediklerimi yapiyorlar affettim geçmişi00 Yorumla
2 ayBiyolojik ailemin beni evlatlık vermelerini hazmettim ama kardeşlerime kötü davranmalarını hazmedemiyorum.
10 Yorumla
2 ayHepsini her konuda içimde affettim. Mutlu olsunlar, huzurlu olsunlar, bana da müdahale etmesinler yeterli
10 YorumlaTecavüze uğradım or olduğumu söyledi o günden sonra onu anne olarak değil kadın olarak görmeye başladım
10 YorumlaBeni her zaman yetişkin yerine koydukları için çok kızıyorum, çocukluk yapmayı çok geç öğrendim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
m 2 ayÇalışmama, hayata atılmama, zekamı ve potansiyelimi denememe izin vermediler. Bu dünyada ne kadar başarılı olurdum ya da olmazdım bilmiyor
01 Yorumla- 2 ay
Bilmiyorum
Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Profesyonel futbolcuyken devam etmemi istememişlerdi bu hep içimde kaldı.
10 YorumlaAffetmediğim bir durum yok, içimde ukde kaldıysa imkanları olmamıştır.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayBeni yapayalnız çaresiz kimsesiz bıraktılar hiç ilgilenmediler tek başıma gurbette savruldum gittim onları hiç affetmeyeceğim
20 Yorumla
2 ayAffedemediğim o kadar çok şey var ki say say bitmez
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBabamı affetmiyorum affedemeyeceğim yıllar boyu çektirdiklerini sayamıyorum bile... Ama eve haciz getirdi. En son da nitelikli dolandırıcılıktan cezaevine girdi. O dönem nasıl yaşadık bir allah bir biz biliriz. Milyonlarca lira bıraktığı borçlar hala aylık 100-150k kazandığım halde ödenmeye çalışılıyor. Evim yok arabam yok ama her kapı çaldığında korkuyla irkilirim...
02 Yorumla
Cevap sahibi2 ay@Tucani sağolasın ben allaha her gün derdimi anlatıyorum
Gizli Üye(30-35)2 ayAnnem ve babam maddi manevi hiçbir destek olmadım ama hep dedem destek oldu fakat o da laf ederek söylenerek keşke ailem benim arkamda olsaydı keşke benim eğitimim için daha ılgılı olsalardı Ama çok şükür ki iyi bir evlilik yaptım maddi olarak sıkıntı çekmiyorum manevi olaraksa eşimi seviyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ay21 yaşındayım şu yaşıma kadar ne denize gittim ne bi gezmeye şehir dışına gençliğim tabiki bitmedi henüz ama yaşayamadım bişey yaşıtlarım dünyayı gezerken tatile giderken ben gidemiyorum bir yere bu yüzden hiç birini affedemiyorum bunlar size normal gelebilir ama bana gelmiyor 🥲
02 Yorumla- 2 ay
Aynı şeyleri yasamışız ama ben denize sadece bi kaç kez gittim
- 2 ay
hiç bişey gönlümce olmadı çok üzücü
Birçok şey oldu affetmeyeceğim tek insan babam o da bunu çok iyi biliyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Çok şükür ailemden yana hiçbir problemim yok. İçimde bir ukde yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Babama bazen kızayrum ula beni bırakmadıki futbol oyniyayum da
00 YorumlaÇocukken biraz fazla itilip kakıldım. Bu sebeple ailemdeki bazı bireyleri veya bireyi sevmiyorum sonsuza kadar da sevemeyeceğim hakkımı da helal etmemekteyim.
12 Yorumla- 2 ay
Üzücü bi durum haklısın umarım içindeki çocuğu iyilestirirsin
2 ayAffedilmeyecek durum olmamali. Illaki eksiklikleri oldu, kimse mukemmel degil ki ailemden mukemmel olmasini bekleyeyim. Kaldi ki herkes hayat mucadelesinde olunca ve buyuklerinden gordukleri kulturu yansittiklari icin gayet kabul edilebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayAnnem saolsun içimde hiç bir şeyi ukde bırakmadı ama abime güvendiği için kendini de beni de babamı da yaktı ama kendisi de bin pişman
01 Yorumla- 2 ay
Abin ne yaptı
Gizli Üye(25-29)2 ayonlar biliyor bana ne kötülük ettiklerini allaha havale ettim öte dünyada ellerim yakalarinda olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayHiçbir zaman affetmem. Aile olarak görmüyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayHiçbir konuda affetmiyorum. Mahvettiler hayatımı. Keşke doğmasaydım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aytarot bakiyo musun ya hep bakan birilerini arıyorummm meraktan catlicam sjsj
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)2 ayBelli bir yaştan sonra odayı ayırmamaları sonucu neyse
00 YorumlaYazılacak şeyler var ama nasıl anlatılır ben de bilmiyorum çünkü türkçem yetmiyor ama onlar gözümde çok hayalkırıklığı ya🥲 yinede kopamıyorum
00 Yorumla
2 aycanım yerine koyulup anlaşılmamak ve hep cahil görülmek
01 Yorumla- 2 ay
Slk yazdım oraya
2 ayHiç bir konuda affetmiyorum. Anne baba olmayı bilmiyorlar
00 YorumlaEğitimim… çok daha güzel çok daha özel yerlerde olabilirdim ama onlar için bir önemi yoktu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 aybana yaşattıkları için... yeni yeni gözlerimi açıp bir şeyleri anlamaya başladığımdan beri kavga eksik olmuyor... çok iğrenç bir ailem var ihanetle dolu
00 Yorumla
2 ayKardeşimi doğurdu
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayBi konuda hiç affetmeyeceğim ki uzun hikaye boşverin pislikleri kendileriyle mezara gitti neyse ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayOnlar beni affetsinler ben ne elde ettiysem babamın itelemesiyle oldu bugünler için teşekkür ederim sadece
00 YorumlaAllah razı olsun onlardan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayBabamı yaptıkları için
10 Yorumla
2 ayAffım yoktur hata affedilmez
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayEğitim konusunda
25 Yorumla
Cevap sahibi2 ayTarot bakıyo musun
- 2 ay
Evet canım bakıyorum
- 2 ay
Tabi
- 2 ay
Ayy neden acaba ya
Cevap sahibi2 ayOldu oldu
- Aile & Toplum konusunda 910 cevap paylaştı.
2 ayO kadar unutmuşum ki bilmiyorum
00 Yorumla
2 ayPek çok şey var. Ama ailem sonuçta
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı.
u 2 ayAffedemediğim bir konu yok
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 759 cevap paylaştı.
2 ayAilemle hiçbir sorunum yok
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 627 cevap paylaştı. Gizli düşman oldukları için
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
2 ayAlınacak listesi gbi uzaaar gider
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayHevesimi çok kursağımda bıraktılar...
32 Yorumla
Cevap sahibi2 ayÇok kötü bir his
Gizli Üye(18-24)2 ayBakim konusunda
14 Yorumla- 2 ay
Cilt bakımı falan mı
Cevap sahibi2 ayHayir cocuk bakimi jrkrngjn
- 2 ay
Ay pardon djdksjsoow
Cevap sahibi2 ay:))
Gizli Üye(36-45)2 ayVermedikleri sevgi ve dolayısı ile aidiyet duygusu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayAffetmek benim ne haddime ailem beni affetsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayDazla özel mevzularda
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 22,1b cevap paylaştı. Ailemden yana bir sıkıntım yok
00 Yorumla- Devamını Gör (13)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat