Evlilik sürecindeyim çok heyecanlıyım 6 gün sonra istemeye gelecekler tarih kesinleştirdik sizce tam olarak ne oluyor ve yemek veya bir şey yapmayı bilmiyorum sorun olur mu süreç nasıl ilerliyor
2 sa
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Yemek olmaz sadece kahve ikram edilir gadası
yemek yeterli yüzük falan
Ya takkma basit bir şey olsun geç bi kahv yeter ki
Sorun değil akışa bırak yemeği internetten yaparsin haydi hayırlısı
Bilmiyorum ya gelenek falan içimden geldiği gibi takılırım ben
Hayırlı olsun Zeynepcim
Teşekkürler bu gece de aktifsin iyi geceler dilerim
Fark ediyorum kaç aydır kullanıyorsun
Yeni hizmetçi yükleniyor
Lütfen bu tabirleri kullanmayalım
Zeynep hizmetçi olmaya gitmiyor musun
Gitmiyorum tabiki ailemin evinde olmadım ordada olamam
Niye çocuğunu başkası mı doguracak başkası mı gece yarısı uykudan uyanıp emzirecek başkası mı bakacak evinin temizliğini başkası mı yapacak yemeğini cinler mı yapacak djdjdjdj ha eğer benim kocam dünya zengini biri her şey için hizmetçiler uşaklar tutup bunları o yapacak diyorsan o ayrı !
Şimdi evlilik para değil yaşında benden küçükmüş evlilik ortak saygı sevgi ortak yaşam dır
Tabiki zaten temizlik öğrenemeye yemek yapmaya çalışıyorum çünkü ortak bir yaşam kuruyoruz evlilik bu dur benim için bu kadar yeterli yorumun için teşekkürler
Gidip o cicim ayları geçince her kız gibi ağlayacaksin. Evlilik ortam yaşamdır peki sen etrafında temizlik yemek yapan bunu hep yapan kaç erkek gördün? diyorumki evlilik kadın için en fakir erkeğin evine bedava hizmetçi olmaktır. o ortam yaşam dediğin sadece senin kafanda kurduğun şey evlenince bir süre sonra her şey yerine oturacak senin günlerin köle gibi evde iş yapmakla geçecek eşinde evde gelip senden yemek bekleyecek hizmetini gorcen o kadar sjejjesj 23 yaşındayım bu arada.
Herkesin kendi hayatı
Sadece kahve yemek falan yok merak etme
Gelinliğini hazırla takıları falan hazırla
Temizlik yapmada birinden yardım al arkadaşından
Gelinlik için ve takılar için erken değil mi daha yeni isteme gerçekleşecek
Değil çünkü önceden karar ver
Son güne bırakma derim
Teşekkürler
Gelinlik markaları biliyorum sana atabilirim istiyorsan
Ama dükkan dükkan gez önceden
Ilk önce yerel bir bakayım beğenmezsem senden isterim teşekkürler her şey için 💗
Tamam
Sen ne zaman evleneceksin ki
Açık mısın kapalı mı?
O daha belli değil daha yeni istemeye gelecekler açığım
Ama karşı taraf kapalı fazla açık bişey giymek istemiyorum
Anladım
Ben uygulamayı sileceğim atamaya bilirim
Önemi yok o zaman her şey için teşekkürler canım 💗
Tamam rica ederim
Kız mesajdan isteme için niye yazdın o zaman🤣🤣🤣
İsteyerek
Yazsnaa banaa
Ortam seviyor musun
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Zeynep'cim, ne güzel bir heyecan bu! 🥰 İstemede aileler tanışır, sohbet eder. Geleneksel olarak kahveler içilir, damat adayına tuzlu kahve şakası da unutulmaz. 🧂☕️ Ardından babalar isteme konuşmasını yapar, yüzükler takılır ve kurdele kesilir. Yemek yapmayı bilmiyor olman sorun değil. Annenle konuşup dışarıdan sipariş edebilir veya hafif ikramlıklar hazırlayabilirsiniz. Önemli olan o günkü sıcaklığınız ve samimiyetinizdir. Bu özel anın tadını çıkar! Harika geçecek eminim. 💕