Eşim annesinin etkisiyle boşanmak istiyor, yeni evliyken bu evlilik kurtulur mu?

Daha yeni evliyiz annesi her şeyime karışmaya başladı sosyal medyama kadar sürekli ne oldu niye kaldırdın kavga mı ettiniz bir şey mi oldu ne yaptın yemeğini çek de at evimin düzenine kadar iyilik adı altında karışmaya başladı eşime dememe rağmen annesini tuttu. En son eşimin arkadaşının düğününe gidecektik yurt dışına biz de geleceğiz demesin mi bir canım sıkıldı eşimle tartıştım ne işi var diye komşulara kadar duyuldu üstteki komşu yeter artık dedi sonra sustuk arkadaşımıza gidecektik gitmedik o gün koşarak eve gelmiş kaynanam derdiniz ne sizin niye gitmediniz sizde bir şeyler var bilmem ne oğlunu savunmaya başladı ben de patladım git dedim annesine eşim üstüme yürüdü benim anneme nasıl öyle dersin diye normalde böyle bir şeyi asla yapmam ama ben inanılmaz derecede doldum ve diğer gelini de evden kovdu işler büyüdü eşim de babamın evine yolladı beni şimdi de boşanmak istiyor gel konuşalım dedim istemiyor annesini aradı annen açmıyor ne yapacağım bilmiyorum konuştum devam etmek istemiyor ağlayarak gitti yanımdan ama protokol attı avukat tutmuş ne yapacağım bilmiyorum ben de imza attım beni istemiyor ne yapabilirim ki babam da yuvayı kurtarın demesine rağmen onlar istemiyor ne yapacağım lütfen ciddi yorumlar yazın

Eşim annesinin etkisiyle boşanmak istiyor, yeni evliyken bu evlilik kurtulur mu?