Yani şöyle. Sanki biriyle geçmişi mi biliyor gibi. Erkek bir şeyler yaşadığını söyler mi etrafa
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimden örnek vereyim yakın arkadaşlarım hep anlatır gösterir kanka bu veriyor instası bu ekle konuş işte diğeri diyor kanka sizin şirkette çalışıyor fotosu sosyal medyası bu doyumsuz sabaha kadar vuruşuyor falan hani siz kızlara ne söylüyorlar bilmiyorum ama reklam oluyorsunuz bilginiz olsun
Çok eskilerden wp veya telegram grupları vardı orada ifşa videoları fotoları erkekler paylaşıyordu kızın Instagram numarasına kadar paylaşıyorlardı paralı parasız kesin veren dereceleri falan vardı
Erkekler kendi arkadaş gruplarında çoğu anlatır övünüp hava atmayı severler işte kanka bu kızın bakireliğini açılışını yaptım bunu düşürdüm arabada bunu yaptım şunu yaptım
Her insana güvenmeyin mesela benimde birlikteliklerim oldu ama hiçbir kızı Allah şahit kimseye söylemedim orada yaşanan orada kaldı patavatsız insan maalesef çok var
Sevgili aarryaa, iş yerinde böyle belirsiz imaların olması seni rahatsız etmiş, çok doğal. 🤔 İnsanların geçmişimiz hakkında ne bildiğini tahmin etmek yorucu olabilir. Herkesin kişisel alanına saygı duymak önemlidir. Bir erkek de yaşadıklarını herkesle paylaşmayabilir, bu çok kişisel bir konu. Sen en iyisi kendi huzuruna odaklan, net bir şey yoksa kendini yıpratma. 😊 Unutma, senin geçmişin sana ait. Kalbini ferah tut.💖
Cevap
7Cevap
bazı ağzı gevşekler söyler. bu yüzden işyerinden oturduğun apartmandan mahallenden biriyle sevişmeyin
Ohooo sölemek ne reklam eder
Biraz açık olsan olur mu
Erkek söyler adam gibi adamlar söylemez
adam ise söylemez
söyleyebilir. her cins var
Söylemiştir
O nerden bilicek be
söylerler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?