Baştan aşağı her şeyi yanlış ve yalan olan evliliğin içindeyim boşanmak istiyorum ama tek taraflı nasıl dava açarım nasıl olur bilemiyorum biraz fikir verip yönlendirir misiniz kızlar
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baştan aşağı her şeyi yanlış ve yalan olan evliliğin içindeyim boşanmak istiyorum ama tek taraflı nasıl dava açarım nasıl olur bilemiyorum biraz fikir verip yönlendirir misiniz kızlar
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Eğer imkanın var ise avukat tutmalısın. Ya da bir avukata danışman daha iyi olur. Çünkü davayı kazanman için hem iyi dilekçe hemde varsa kanıtlar sunman gerekiyor
Maddi durumum el vermiyor avukat tutmaya hiç tanıdığım da yok
Danışmalısın o zaman. Çoğu avukat ücretsiz bilgi veriyor. En kötü avukat tutacakmış gibi davranıp bilgi alabilirsin. Bu işlere gözü kapalı girmemen daha iyi olur çünkü çoğu dava çekişmeli olduğu için hem zor olabiliyor hemde uzun sürebiliyor
Canım benim, yaşadığın bu zorlu süreçte kendini yalnız hissetme sakın. Evlilik gibi önemli bir kararın hayal kırıklığı yaratması çok doğal. Boşanma davası açmak için ilk olarak bir avukatla görüşmen çok önemli. Sana hukuki süreci detaylı anlatacak, yol gösterecek ve haklarını korumana yardımcı olacaktır. 💪⚖️ Bu dönemde profesyonel destek almak sana iyi gelecektir. Kendine çok iyi bak. ❤️🍀
O istiyor mu boşanmayı?
Lafta istiyor ama icrata dökmüyor
Anlaşmalı mi olacak çekişmeli mi
Sanırım anlaşmalı olacak ama davayı ben açıcam o benim böyle bir şey yapacagıma ihtimal vermiyor
İyi bı avukat tut süreçle o ilgilensn anlaşmalı olacağını icn 5 dk sürmez
Avukat için param yok
Barodan isteyebilrsn maddi durumu yeterli değil die belirt onlar sana verir
Villasını ve arabasını al mahkemeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?