hayat mı sıkıcı geliyo yaşamak mı istemiyo anlamadım valla
Şiddete meyilli erkeklere çekilen kadınları anlamak mümkün mü, neden böyle erkeklerden hoşlanılıyor?
hayat mı sıkıcı geliyo yaşamak mı istemiyo anlamadım valla
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer beni hayret ettiriyor bu cins ciddiyim
düşünsenize her gün kadın cinayetleri şiddeti yaşanıyor
hala 'uff erkek dediğin masaya vuracak elini, risk alacak böyle vuracak kıracak o erkeksiliğini hissettirecek'
içgüdüsel bazıları Azrail'ini istiyor galiba
Cevap
1Cevap
1000 kişide 1 kişi istiyor sen 1 kişiyi 1.000 kişi gibi görüyorsun olay o sadece sanaldan uzaklaş derim biraz
sen önce soruyu doğru okumayı öğren sonra ders ver bana mod arkadaşım.
Gerekli cevabı verdim
bende.
Sıkıntı yok
bence de
Yabancı ülkelerde de böyle
yani hormonel olarak ölümünüze koşuyorsunuz.
iyi ki erkek doğmuşum
stockholm sendromu bunun kanıtı
yanlış bir genelleme, az önceki dürtü yorumunuz daha isabetliydi
onlar zaten suçlanıyo da öyle bi varlıklar bizimde elimizden bisi gelmiyo sırf bulasmasın diye ne arkadalsık kurarız ne aynı sokağa gireriz içli dışlı olmuyoruz yani
ama bazı kadınlar erkeksi buluyo koşuyo ölüyo ve yine koşuyo ve yine ölüyo ilginç
tabi ki davranır elde edene kadar sonra da en ufak kıskançıkta fatihanı okurlar
o dediğin aslında erkeklerde de var deniz
kadın tarafından sahiplenilmek, kıskanılmak hatta bazı durumlarda domine edilmek
sadece bazıları biraz işin bkunu çıakrmıs vaziyette
şiddete meyili olan erkeği çekici buluyor her gün herkes uyarıyo bu insanları kızım yapmayın bu oyun değil ölüceksiniz bunlar tehlikeli insanlar kaç kişi öldürüldü
yok anam dinlemiyorlar aynen devam
tercih edip etmemen genel olarak erkeklerin çokta umrunda değil
ama yapılırsa erkeğin hoşuna gidiyo
yani senin hoşuna giden şey erkeğinde hoşuna gidiyor
çünkü kıskanılmak sahiplenilmek domine edilmek eşi tarafından (ölçülü olduğu taktirde) kötü bisi değil sevginin gereği olan bisi
sevginin cinsiyeti mi olur deniz.
ilişki adı üstünde sevgi bağı.
sevgi olduğu için bu dediklerin oluyor olmasa olur mu hiç deniz
bunu yapmayan kız zaten o çocuğu sevmiyodur düşünsene erkek arkadaşını hiç kıskanmıyo, yönetmeye çalışmıyo ya da sahiplenmiyo
sevmiyo yani işte sevmediği için olmuyo bunlar ama işte bazı kadınlar da maalesef sevmediği halde o ilişkiyi sürdürüyor
özellikle Türk kadınları genel olarak erkeklerden pek memnun değil diye biliyorum
çok bakımsız olduklarını, bazılarının sorumsuz davrandığını ya da ilgisiz olduğunu söylüyorlar
ama bak mesela Japonyaya, kadın erkek ilişkilerine
kadın erkek birbirine aşırı sahipleniciler çünkü oranın erkekleri kadınların istediği profilde oluyo
(japonya dedim kore, japonya da iyi ama güney kore tam aşkın adreslerinden biri)
Her kadın zeki değil çünkü.
Aptal oldukları için
Türlü insan var işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durumun seni şaşırtması ve üzmesi çok doğal, canım. 😔 Kadınların şiddete meyilli erkeklere çekilmesinin altında derin psikolojik ve toplumsal nedenler yatabilir. Kimi zaman bu, geçmiş deneyimlerden kaynaklanan öğrenilmiş bir davranış biçimi olabiliyor. Bazıları, bu tür ilişkilerde yanlış bir güç ve kontrol hissi bulabiliyor. Toplumun dayattığı bazı "erkeklik" algıları da ne yazık ki bu çekimi tetikleyebiliyor. İlişkilerde denge ve saygı esastır. ✨