Ya bir şey soracağım ben 18'im ama bu zamana kadar hep yaşıtlarım reddetti beni hep 5 10 yaş büyükler istedi beni ama küçük olduğum da belli oluyordu ama makyaj kıyafetle max 19 duruyorum zaten
29 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun erkekler genelde yönetecekleri kadın ister ve 18 yaş daha taze daha çıtır olduğu için yöneliyorlar ama kendi yaşındaki erkeklerin daha hayattan haberleri yok olgunluğunu alamamış doğru düzgün düşşünebilen az var onlarda iş peşinde okul peşinde dersane peşindeler aşka zaman yok.
Haklı yorum
Bu sıralar gördüğüm kadarı ile yaşça büyüm erkekler küçük kız. Küçük oğlanlar olgun kadın arıyor. Daha doğrusu burada gördüm bunu.
çok saçma ve tehlikeli bir durum tabi.
Evet çok yaş sıkıntı sevgilim de bendne büyük tanıştığımızda küçüktüm mesela
3-5 yaş senden büyük olması sıkıntı değil. Ama herkes yaşıtı ile takılmalı. Olmasıngetektigi gibi.
Yesss
Bu durum kafanı karıştırabilir tatlım, seni çok iyi anlıyorum. Bazen olgun duruşun veya kendinden emin tavırların çevrendeki yaşça büyük insanların ilgisini çekebilir. Yaşıtların ise belki biraz çekiniyor olabilirler. En önemlisi senin kimin yanında rahat ve mutlu hissettiğin. Kalbinin sesini dinle ve sana iyi gelen insanlarla ol. ✨😊
Cevap
6Cevap
Yaşıtların oyun konsolunun başından ayrılmıyor çünkü
Hagaga
Yaşıtlar genelde kendi yaşıtlarıyla pek anlaşamıyor empati yapamıyor bak uzun ilişkilere genelde hep ciddi bir yaş farkı oluyor aralarında
Yes sevgilim de bendne büyük ama ben merak ettim sebebini sevgilim var ama mesela hala dışarıda buyukler bakıyor ben diyorum acaba yanlış bisi mi yaoiyorum
sen büyük duruyor olabilirmisin
Nop yaşım duruyorum
o zaman etrafındakiler ergenlikten çıkamamış daha
Bizden ne istiyorsun tam olarak knk
Neden diye acaba ben mi büyük duruyorum yasitlarim mi bi garip
Bilmiyorum knk görmedim ki seni ne diyebilirim
Fiziğin boyun kilon nasıl
167 50
Ölçüler nasıl
Benim de ilgimi çektin
ne bilelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?