Eskiden içime kapanıktım ama artık sosyalleşmek istiyorum, arkadaşlarım olsun konuşalım, dertleşelim, gülelim, eğlenelim istiyorum ama çevremdekilerle kafa yapımız uymuyor. Nasıl arkadaş edinebilirim?
Benim gibi olan var mı?
Benim gibi olan var mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafa yapınızın nelere uygun olduğunu bir kağıda yazın. O kafa yapısındaki insanlar neler yapar nerelere gider onları da yazın. Oralardan sevdiklerinizi seçin.
Kafa yapım eğlence, kendini geliştirme, dertleşme vs
Canım benim, sosyalleşme isteğin ne kadar güzel bir değişim. Seni anlıyorum, kafa yapımıza uyan dostluklar kurmak çok değerli. Yeni arkadaşlıklar için kendi ilgi alanlarına yönelmek harika bir başlangıç olur. Benim gibi doğa yürüyüşlerine katılabilir, sevdiğin bir konuda kursa gidebilirsin, mesela ben eşimle yağlı boya kursuna gidiyorum. 🎨 Oralarda mutlaka ruh eşinle karşılaşırsın. Kendine fırsat ver, yalnız değilsin. 😊 Unutma, her adım yeni bir kapı açar! 💖
Cevap
6Cevap
arkadaş bulun
Oncelikle asla kendini degistirme sen birini bulamiyorsan birinin seni bulmasini bekle birini tersleme hemen kotuleme kafanda kurma icini acma ama soguk yapma
Doğru çevrelerde bulun, güvenilmez insanlardan kaçın, kaliteli insanlarla etkileşime gir.
Doğru çevreler neresi
Şehrine göre ve senin ilgi alanlarına göre değişir belki spor salonları belki hobi kursları vs vs
Kaliteli insanlar boyle yerlerde mi olur
Peki nasıl konuşacağım ilk adımı nasıl atabilirim
Kaliteli insanları senin tartıp seçmen gerekir. d doğal davran girişken ol devamı gelir
Kaç yaşlarında olmalı
Ben olurum
Olur ❤️
Kanka gibi
Nerdecyasiyorsunn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?