Nişanlım basit bir tartışmadan dolayı gelinliğimi yaktı çok kötüyüm ne yapayım sizce başınıza gelse ne yaparsınız?

Ben maddi olarak çok masraf olmasın diye sipariş verdim ailem destek olmadı her şey onlara kaldı gelinlikten makyajdan kısıyorum işte sipariş ettim uyguna bir kere bile denemeden düğün onların evinde oraya gönderdim geldi nişanlımdan fotosunu istedim aynı mı iyi mi değil mi o da yarım yamalak attı ya da atmadı ben de özen vermediği için kızdım tek derdin gelinlik falan dedi ben de çul da olsa giyerim dedim beni biliyorsun falan masraf olmasın diye kına makyajı kendim yapacaktım öyle bir şey değilim gerildik falan konuyu kapattım kız arkadaşımın yanına gidiyorum al napıyorsun yap dedim. Yakmış ya kızlar Kendisi ayakkabısı için dahi olunca kırık tanrı özen gösterdi hayal kırıklığı ile doldum ya

Nişanlım basit bir tartışmadan dolayı gelinliğimi yaktı çok kötüyüm ne yapayım sizce başınıza gelse ne yaparsınız?
Güncellemeler
5 gü
Gidip pahalı gelinlik. Neyse onu alıp makyaj va hiç bir şeyi sakındırmayacağım
Güncellemeler
5 gü
Düğüne bir hafta var bu arada