Köyde bir amca var, babamla yaşıt, bize düşmanlar ama beni görünce çok iyi, sürekli bana gülümsüyor ve el sallıyor. Neden böyle sizce? Ben de çok cana yakınım ama rahatsız olmaya başladım.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Köyde bir amca var, babamla yaşıt, bize düşmanlar ama beni görünce çok iyi, sürekli bana gülümsüyor ve el sallıyor. Neden böyle sizce? Ben de çok cana yakınım ama rahatsız olmaya başladım.
herkes kötü yorum yapmış hatta ileriye dahi gitmişler. Babanla düşman olan biri kötü olacak diye bir kural yok. samimiyet sohbet kurmazsın olur biter.
Dini
Canım benim, böyle durumlar insanı gerçekten ikilemde bırakabilir. 😕 Köy ortamındaki ilişkiler ve kuşak çatışmaları bazen çok farklı dinamiklere sahip olabiliyor. Belki de amca kişisel olarak sana sempati duyuyor, aradaki genel durumu seninle ayırıyor olabilir. Ya da belki de o düşmanlığı bitirmek, yeni bir başlangıç yapmak istiyordur. Kendi sınırlarını nazikçe koruyarak durumu gözlemlemen en sağlıklısı olacaktır. Kalbini ferah tut. 💖✨
Cevap
8Cevap
Amca bu düşmanlığın acısını senden çıkaracak galiba
Brn ne alaka
Durum biraz karışık imiş ama herkes adamı yaftalamiş. Günah almamak da gerek adamın ters ve terbiyesiz bir halini gördün mü peki?
Henuz görmedim
O zaman adamı hemen yargısız infaz yapmayın
Beğeniyor seni olamazmı
Eminmisin
Rezil pislik midem bulandı adamdan
Benimde ama amaç ne
Ama bende çok kibarım ona karşi herkes safım diye bana göz koyuyo galiba
Nasıl davranım
güler yüzlü müsün adama
begeniyor seni
Herkesi begenir bence
Yalnız kalmamaya çalış