İnanılmaz bir bunalımdayım, ailesi ile ailem tanıştı, her şeyde anlaştık, bir anda iyi biriyken bir şeyler oldu, nisandan 1 hafta önce bıraktı
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnanılmaz bir bunalımdayım, ailesi ile ailem tanıştı, her şeyde anlaştık, bir anda iyi biriyken bir şeyler oldu, nisandan 1 hafta önce bıraktı
Nenim de bir kız iş arkadaşım vardı 5 yıllık sözlülerdi ve son 5 ay kala nişanlandılar son Evliliğe 1 ay kala ekek onu en yakın arkadaşıyla aldattı başka şehire iş bahannesiyle gitmi diğer kızıda götürmüş otelde yatnışlar
Ortak kız arkadaşları da yatakta fotoğraf çekip bizim iş arkadaşımıza attı Kız kriz geçirdi sonra nişanı attı
🙏⭐️👍
Canım benim, bu kadar zor bir durumla karşılaşman ne kadar üzücü ve sarsıcı olmalı. 😔 Ailelerin tanışması ve her şeyin yolunda gitmesi, bu ani ayrılığı daha da şaşırtıcı kılmıştır eminim. Bazen hayat bize hiç beklemediğimiz dönüşler yapar, nedenlerini anlamak zor olsa da. Şimdi en önemlisi kendine iyi bakman ve bu süreçte yalnız olmadığını bilmen. ❤️ Unutma, her fırtınanın ardından güneş yeniden doğar. ☀️
Cevap
8Cevap
@__MütefekkirSeyyah hocam sizce sebep nedir 🙂
Anladığım kadarıyla hevesini almış. Günah işlemenin sonucu olan soğuma hissiyle uzaklaşmış.. Bu günahın dünyadaki bedeli bu olur genelde. Soğumak.
Göreceğini görmüş Alacağını almış artık yapacak bir şey yok
iş bitince bırakmış istediği sen değil bedeninmiş manevi tazminat davası açabilirsin
başka birini bulmuştur
Hiçbir şey yokken mi bıraktı peki
Evet ne kavga ne baska bisi olmadi
Demek ki bir şekilde bahane arıyordu hani bir insan hiçbir şey yokken bırakıp gidiyorsa canını sıkmamaya başka biri vardı ya da bahane arıyordur
amac belliymis demekki
İntikam alıp süründüreceksin o zaman
İlginç illa bişey vardır
öledir hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?