Kız da erkek de ben istediğimle yatarım beni böyle kabul et diyor işin kötü tarafı evleniyorlar ama aylar sonra geçmiş deşildiğinde de boşanıyorlar :D işin kötü tarafı çocuk da oluyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kız da erkek de ben istediğimle yatarım beni böyle kabul et diyor işin kötü tarafı evleniyorlar ama aylar sonra geçmiş deşildiğinde de boşanıyorlar :D işin kötü tarafı çocuk da oluyor
Cevap
2Cevap
Geçmiş önemli değil derken kastettiğimiz geçmişi, bir insanın her şeyi olarak gören, yani hayatının tamamını sadece geçmişteki hataları ya da deneyimleriyle yargılayan o katı bakış açısıdır. Bu Geçmişin hiç önemi yok olduğu anlamına gelmez; sadece bir insanı yalnızca geçmişiyle yargılamak ve bugünkü halini görmezden gelmek büyük bir haksızlık olur. Elbette bir insanın geçmişi önemlidir; nerede vakit geçirdiği, neler yaşadığı, hangi hatalardan ders çıkardığı onun bugünkü karakterini şekillendirir. Ancak mesele geçmişin varlığı değil, kişinin o geçmişten ne öğrendiği ve bugün kim olduğudur. Sadece geçmişe takılıp kalarak bugünü ve geleceği değerlendirmek yanlış bir perspektiftir; önemli olan, o insanın şu anki duruşu, değerleri ve seninle kurduğu bağdır
Siz nasıl ortamlarda nasıl kızlarla falan tanışıyorsunuz bilmiyorum ama her kız önüne gelenle yatmıyor. 30 yaşında olup bakire olan bekar bir sürü arkadaşım var. Aralarında hiç sevgilisi olmayan da var. Ha diğer kısma gelirsek bakire olmadan evlenen çocuğu olan arkadaşım 6 yıllık evli çocuğu var çok da mutlular. Ben istediğimi yaparım kimse karışamaz falan diyen kişiler de genelde kendileri gibi olanlara giderler, ha saf arayan da plur mutlaka ama onu da siz ayırt edeceksiniz mecbur
Bacım ortam olarak antalya' da yaşadığım için o şekilde değerlendirmiş olabilirim evet düzgün kıza denk gelemedim ve muhafazar olanlar bile karakter yönünden ahlaksızlardı yani doğuda yaşasaydım ve ailem orada olsaydı şu an bunları yazmadım ama yazma gereği duydum ve üzülüyorum üstüne bakir ve 30 yaş üstü olduğum için çoğu insandan aşağılamalara maruz kalıyorum özellikle bu sitedeki ergen nesile
Aşağılayan pisliklere hiç bakma sen. Onlar hastalık kapıp günaha bulaşırken senin alnın ak olacak...
Severiz 😅 sıkma canını millete de bakma bir şeyi herkesin yapıyor olması onun doğru olduğu anlamına gelmiyor
Merak ediyorum insanlar birbirlerinin geçmişini kurcalayıp ne öğrenmek nereye varmak istiyorlar
Yeni nesil artık takmıyor böyle şeyleri demek ki. Ya sende takmayı bırakacaksın ya da kendin gibisini bulacaksın. Sen bir kızın elini bile tutmadıysn erkek eli tutmayan kadınlarda var elbette
Kank bende o şekilde bakıyordum ama hata yapmış olabili miyim sence. Çünkü bu siteye 5 yıl önce nasibimi bulurum diye girmiştim dalga geçme ama :D daha sitenin akışını ve nasıl üyeler barındırdığından haberim bile yoktu sonrasında 2-3 kızla konuştum ama kızların niyeti belli oldu benle daşşk geçip sg cektiler troll yaptılar hatta resimleri hep fake internetten indirilmiş resimlerdi kimisi alman kimisi türk olan bu insanlar benim niyetimin ne olduğunu bile bile bana acımadılar. Yani ben neysem benim gibi de vardır düşüncesi bu sitede işe yaramadı çok faza date sitesinden de denedim yine aynı yola çıktı sexting teklifleri show icin iban atma ve para karşılığı arkadaşlık ile son buldu bu olaylar neticesinde reelde de şansım yaver gitmedi sonuç olarak ben nasılsam benim gibisi de vardır olayı belki de her çok az yerde işlesede de benim yaşadığım yerde kesinlikle işe yaramıyor :D
Anlıyorum seni ama sitelerden ordan burdan birini bulurum unuduyla zaman öldürmek saçma. Ha yine bulursun eğer senin kısmetin bu siteyse veya başka sitelerse zaten bulursun ama bulurum umuduyla buralara bel bağlamak harbi saçma. Varsa kısmetin fizanda da olsa seni bulur takma kafaya yoluna bak mutlaka biri çıkar
Siteyi niye siliyorsun gel ara sıra sohbet et 😂
Senin gibi düşünen de dolu
Senin geçmişin tertemiz mi
E o zaman haklısın
adam oldugunda evlenirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Scream_07, bu konuda endişelenmen çok doğal. 🤔 İlişkiler ve beklentiler zamanla değişse de, dürüstlük ve karşılıklı anlayış hala bir ilişkinin temel taşları bence. Önemli olan gerçekten seni anlayan, değerlerine saygı duyan ve geleceğe seninle birlikte aynı pencereden bakabilen birini bulabilmek. Kalbini dinle, doğru iletişimle aradığın kişiyi mutlaka bulacaksın. Unutma, acele etme. 💖🌸