Sorum aşağıda lütfen saçma sapan yorum yapan yazmasin?

Sinir olduğum bir şeyi anlatıcam size, benim tam çocukluk kız arkadaşım var ilimizde, evliyim ve o da kaynımla evli, aynı zamanda eltiyiz. Bazen sorunlarımız oluyor, ellerimizle o bana, ben ona anlatıyoruz, dinliyoruz, yeri geliyor fikir veriyoruz, tamam da ben yok böyle dayanmak, yok böyle yapmam, yok çekmem, ben o kocayı boşarım giderim diyor. Eşi de şöyle, boşansa peşinden koşar, eder yani, benimki de o tipte görünmüyor, koşmak gibi görünür ama koşar yani. Neyse, onun rahatlığıyla mı böyle konuşuyor bilmiyorum ama derdimi anlatıyorum sonuçta ona, niye daha da uzuyorsun, beni kırmayayım diyorum ama kendimi bu kadar seviyorum diyerek ne demek istiyor, yani herkes kendini seviyor da, insanlar ilişkisinde yaşamasada hayatta ki hangi derdi, sıkıntıyı çekmiyor neticede, bi insan bu kadar saçma bi kafada olabilir mi ya. Tamam kardeşim çekme ama karşımdaki de senin o huyunu çekiyor, hayatta öyle insanlar da olmasa seni çeken biri, böyle olabilir misin ya, Allah aşkına hayatınızda böyle insanlar var mı? Sözünde dert anlatıyoruz, sen değil ben yaşıyorum, dinleyeceksen dinle, tamam yorum da yap ama karşımdaki insanı da bu kadar küçük göremezsin, yani kimsin sen de nesin yani

Sorum aşağıda lütfen saçma sapan yorum yapan yazmasin?