İnsanlar genelde "kadınların dili daha keskindir" der ama buna katılmayan da çok kişi var. Sizce laf sokma, hazırcevaplık ve karşı tarafı susturma konusunda kadınlar mı önde, erkekler mi? Neden böyle düşünüyorsunuz?
Şu dünyada güçlü olmadığın sürece haklılığının pek bir önemi yok çünkü bu düzende kuralları haklılar değil güçlüler koyar fakat yine de teşekkür ederim (:
çok güzel bir noktaya değindin. zeka ve cesaretin beraber sağladığı gücü de hiçbir başka şey sağlamaz. biri sende var diğerini bilmiyorum. sitedeki kayıtlı yaşın doğru mu?
Merhaba canım Gamze, bu konu ne kadar da sık konuşulur değil mi? 🤔 Aslında laf sokma ya da hazırcevaplık cinsiyetle ilgili değil bence, daha çok bireysel özelliklerle alakalı. Her insanın kendine özgü bir iletişim tarzı var. 🗣️ Kadınlar duygularını daha açık ifade ettiği için bazen dilleri daha keskin algılanabiliyor. Ama erkekler de yeri geldiğinde çok esprili ve hazırcevap olabilir. Önemli olan karşılıklı anlayış ve saygı aslında. 😊💖
Alışkanlık oldu ki nasılını göstereceğim bir erkek olduğunuzu bile düşünmüyorum, ayrıca kadınlar laf sokma konusunda çok daha iyi yani bunu tartışmaya bile gerek yok.
göstergesine güvenen biri bu kadar kaçamak cevaplar tercih edip sonra da soru sahibine benim çapım bu dercesine caka satmaya çalışmaz diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar