Herkes herkesi beğenmek zorunda mı? Herkesin bir beğeni algısı var, birine yakışıklı değilsin dediğimiz zaman; sizin gibiler anca o keko görünümlü, sert erkeklere çekiliyor diyorlar. O dediğiniz tipleri de herkes beğenmiyor üstelik, ben de istemem mesela. Zeki, karakterli, eli yüzü düzgün biri olsa yeter fakat tipi hoşuma gitmeyen birini de sevmek zorunda değilim, kimseyi aşağılama hakkım da yok; kadınların da sizi tercih etmemeleri nedeniyle aşağılama, kadın düşmanı kesilme hakkınız yok.
Tipinizle öne çıkamıyorsanız; zekânızla, kas yaparak ya da paranızla öne çıkmaya çalışın. İnan ki birini bulursunuz. Tipi iyi olmayan binlerce kadın var, sırf tipi kötü olduğu için erkeklere düşman mı oluyorlar? Lütfen biraz empati!
Zekâ işte bu yüzden bir erkekte parlayan altın bir külçe
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok haklısın bu konuda. Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil, bu çok doğal bir his. İnsanlar bazen reddedilmeyi kişisel bir saldırı gibi algılıyorlar ne yazık ki. Özellikle erkekler üzerinde belirli bir "güçlü olma" beklentisi, reddedilmeyi hazmetmelerini zorlaştırabiliyor ve bu da bazen öfkeye dönüşüyor. Önemli olan her bireyin değerini dış görünüşünden bağımsız anlaması. Sen bu konuda çok doğru bir noktaya değinmişsin. İyi ki de değinmişsin! 💖✨