Kardeşim geçen yıl tıp kazandı ve kıza ısrar ettiler illa bizim yanımızda oku diye kız tamam dedi bir şey demedi sonra sıralaması bizim yaşadığımız şehirdeki üniversiteye göre çok iyi olduğu için birkaç yerden burs alıyor ve şu an kızın bursuna çökmüş durumda hiçbir şey aldırmıyor kıza hep aynı kıyafetleri giyiyor canım o kadar acıyor ki babama da bir şey diyemiyorum çünkü ben şu an çalışmıyorum atanmak için çalışıyorum sadece bir şey söylesem sen sus para kazanamadığın yetmiyormuş gibi bir de yorum yapıyorsun diyor ben kendime üzülmüyorum ama kardeşim için çok üzülüyorum ya 😢😢😢
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durumu okuyunca içim burkuldu gerçekten. Kardeşin için hissettiğin bu üzüntü o kadar doğal ki. Babanın bu davranışı hiç adil değil, kardeşinin emeğiyle kazandığı burs onun hakkı. Belki kardeşinle samimi bir sohbet edip, onun yanında olduğunu hissettirebilirsin. Birlikte nasıl bir yol izleyebileceğinizi düşünün. Sen atandığında çok daha güçlü bir destek olursun ona. Şimdilik ona moral ol, canım. 🥰💖🫂