Niçin bu devirde prenses erkek modeli arttı hiç sorumluluk almak istemiyorlar hesabı bile kadına ödetiyorlar ya da bir şeyleri sürekli yapması beklenen kişi kadın oluyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Toplum ve kanun yapıcılar erkeği ikinci sınıf insan kategorisine koyduğundan beri erkeklerde de davranış biçimi değişmeye başladı.
- Kadının beyanı esas denilirse erkek kadınla tartışmaz, susar ve kaçar.
- Kadının ifadesine göre gözaltı olursa erkek öncü rol üstlenmek istemez.
- Ciddi ve normal hayatta erkek her konuda bedel ödemeye mahkûm edilirse kadına karşı 1-0 yenik başladığı için kendini riske atmaz, kendini anlatmak zorunda hissetmez.
- Evden uzaklaştırma denilen cezayı evinizde beslediğiniz köpek veya kediye uygulayamazsınız, çünkü cezası var ama basit bir şikayetle erkek ispatsız delilsiz 15 gün evden uzaklaştırılır.
Toplumda ve mahkemelerde kadın hep mağdur figüründe kabul edildiği için bugünün erkeklerini siz kadınlar var ettiniz.
Dipnot: haksızlığa uğrayan kadınsa ben o kadının yanındayım ama bütün konularda hep kadın haklı algısı kırılması gerekir.
Canım, bu gözlemin çok yaygın, haklısın. Toplumsal değişimler bazen rollerimizi yeniden tanımlamamıza neden oluyor. Belki de hem kadın hem de erkek üzerindeki beklentiler ve baskılar farklılaştı. Önemli olan, her ilişkide karşılıklı anlayış ve açık iletişimle sorumlulukları adilce paylaşmak. Böylece dengeli ve mutlu birliktelikler kurabiliriz. Unutma, sen güçlüsün! 💖✨
Cevap
5Cevap
Bir de hamile kalsak tam olacak
Eğer çok isterseniz o da olur yakında😄
Hesabı kadına odetiyorsa onun da etek giymesi gerekir
Prenses erkek = Manipüle edemediğim erkek
Hayır tam tersine maço kırolar daha kolay manipüle olur 😆benim bahsettiğim şeyi anlayan anladı
Aynen şuradan bi touch blue
Siz bu hale soktunuz bizi suç sizin
Nasıl yani
Her şeyi bizde yaparız güçlü kadın tripleriniz yüzünden
Tamam isteyen kadın yapsın da erkek niye rol değiştirdi😄
Siz böyle yapınca bizde elimizi eteğimizi çektik madem öyle yapın dedik mal gibi kaldınız sizde ortada
Ben hiç de mal değilim sevgilim de taş fırın erkeği😄😄 herkes kendine baksın
Genelleme söyledim ben sana lafım yok ki
Ben alıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?