Mesela ev tutmak için ev sahibiyle telefonda konuşuyor. Ona bile böyle diyor 😂 Bir kere konuştu
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
aslında haklı her erkek kendisine yürür ama yanıldığı kısım bunun ona özel olduğunu düşünmesi. gün içinde yürüdüğü 30. kadındır muhtemelen. damacananın bile alıcısı var çünkü ülkede
Saçma bi düşünce yapısı normal bi şekilde insanlarla konuşamaz o kişi
Zaten konuşamıyor kimle konuşsa öyle gelip anlatıyor susup oturuyorum
ya yürüdü dediği cümle şu adam emlakçılar arıyor eahatsız ediyor o yüzden numara yazmıyorum demiş kız da ben rahatsız etmiyorum umarım dedmiş adam da hayır siz arayabilirsiniz demiş 😂
Güzellik başa bela
Ben de her güzel kıza bakarım cidden bazıları huri gibiler çok güzeller
Kız güzel değil ama 😂 güzel kıza bende bakıyorum
Sen kız değilmisin sen nasıl bakıyon 😂 Lez misin? 🤣
Bir de sen nerden biliyon o kızın güzel oluo olmadığını?
Bir Erkek gözüyle baktın mı kıza
Kız güzelse niye bakmıyım saç rengine kıyafetine bakıyorum. Benim de gözüm var güzel değil
Beni yanlış anlama sapık falan değilim sadece sırf merakımdan fotoğrafı var mı bakabilirmiyim gerçekten çirkin mi yoksa bir çekiciliği var mı hemen söylerim doğrusunu.
Yok ya başkasının resmini atmıyım
Bide şuda var telefonda hiç görmeden iki dakika konuşunca niye yürüsün
Yok vallahi billahi kötü niyet değil sadece fikir belirtmek ve yorumlamak için.
Zaten internette milyonlarca güzel kız fotoğrafları ve +18 videolar var yani niyetim sadece çirkin dediğin kişiyi analiz etmek ve fikir belirtmek
Yok onu anladım
Tamam sorun değil sadece muhabet ettik 👍
Öylelerinden uzak durun lütfen, İngiltere prensesi bile ondan daha mütevazidir büyük ihtimalle
Gerçekten ya
Böyleleri çok benmerkezci ve kıl oluyor. Aynen kardeşim, dünya da senin etrafında dönüyor 😄
Çoğu kız böyle zaten. Bu da Türkiye'ye özgü bir şey sanırım çünkü Avrupa'da bunu da görmedim
Ya hiç öyle bi huyum yok. Sokakta aşırı göz göze gelmediğim birine bana baktı bile demem
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
İstanbul kızları da böyle
Bilmiyorum
Öyle öyle
Ben öyle değlimmm
Tamam
Aşırı özgüvenin getirdiği zeka geriliği bu
ya da özgüvensizliğin
Hahah aşiri kendini begenmiş özgüven patlaması
ya da açlık mı bilmiyorum hahaha ya yürüdü dediği cümle şu adam emlakçılar arıyor eahatsız ediyor o yüzden numara yazmıyorum demiş kız da ben rahatsız etmiyorum umarım dedmiş adam da hayır siz arayabilirsiniz demiş 😂
İlginin 0rspusudur kölesidir kuludur
Dünyadaki tek kadın kendi sanıyor
düşünsün sen neden dert ettin
Embsl o
Yani götü. Kalkik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum dışarıdan bakıldığında gerçekten gülünç gelebilir ama bu kızın kendine dair algısı böyle şekillenmiş olabilir. 🤔 Belki kendine güveni çok yüksek, belki de dikkat çekme isteğiyle yapıyor. Hatta geçmiş yaşantılarından kaynaklı bir savunma mekanizması bile olabilir. Ona karşı biraz daha anlayışlı yaklaşmak iyi gelecektir. Herkesin kendi gerçekliği var unutma. 🙏💖